- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.141
Sabah bi uyandim sok oldum acaba dedim preeklemsi mi oldum
Benim 1 haftadır öyle son zamanlar ödem artıyor zirvedeyiz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 haftadır öyle son zamanlar ödem artıyor zirvedeyiz artık
Anlıyorum canım benim tansiyon normal hani ödem olunca supheleniyolar ondan dedim bebis nasi hareket etti mi? Yerleride daraldı aslında biraz daha az hareket edebilirÖlçtüm kuzum 12ye 8. Tansiyon ilaci kullaniyorum gunde 3 tane
Ara ara hareket ediyor şükür ama gecen haftalara göre hareketleri daha az belirgin ve seyrek, yeri daraldigi icin sanirim. Videolarda goruyorum hep bebekler cok asiri vuruyor disardan baya belli oluyor özeniyorum vallaAnlıyorum canım benim tansiyon normal hani ödem olunca supheleniyolar ondan dedim bebis nasi hareket etti mi? Yerleride daraldı aslında biraz daha az hareket edebilir
Şükür bebişin iyi, geçmiş olsunSukur bebek herseyi iyi sudan kaynakliymis suyun fazla dedi bebek tombis dedi bundan sonra surrkli nst ye gireceksin dedi sabah sabah arabanin lastigi patladi onunla ugrasiyorum esimle tartistik isini birakip gelmis en yogun gunmus kaldirima carptim arabayi herhalde patldi birakti gitti beni
.Sukur bebek herseyi iyi sudan kaynakliymis suyun fazla dedi bebek tombis dedi bundan sonra surrkli nst ye gireceksin dedi sabah sabah arabanin lastigi patladi onunla ugrasiyorum esimle tartistik isini birakip gelmis en yogun gunmus kaldirima carptim arabayi herhalde patldi birakti gitti beni
Kadınlar klubü editörlerine, yazılımcılarına sesleniyorum. Şu yanlışlıkla yazdığımız şeyleri geri alabilelim artık lütfen. 3 oldu kızın cevabını yanıtlıyorumSukur bebek herseyi iyi sudan kaynakliymis suyun fazla dedi bebek tombis dedi bundan sonra surrkli nst ye gireceksin dedi sabah sabah arabanin lastigi patladi onunla ugrasiyorum esimle tartistik isini birakip gelmis en yogun gunmus kaldirima carptim arabayi herhalde patldi birakti gitti beni
Canim geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindimSukur benim iyi cikti haftasindan dolayi normal dedi ve suyun fazla oda yapar dedi kasilmalar sekerin varmi dedi yok dedim her sabah kanimdan aclik tokluk bakiyorum dedim bebek kilolu dedi masallah bundan sonra hep nstye gireceksin dedi
Bence doktor sıkıntı görmüyorsa çalışabilirsin ben mesela evde durdukça daha çok kafama takarım şimdi çalışmak bana iyi gelecek 5 hafta da olsaÖyle mi diyorsun ya gerçekten ben de hep ayaklarım belim ağrıyor diye kendimi yıpratıyorum gibi geliyor
Benim de son 30 gün inşallah ve ben de çook gerginim heyecanliyim degisik duygular icindeyimmKizlar farkındamisiniZ nerdeyse 25 gün sonra bir çoğumuz doğurmuş olacak benim 21 gün kaldı çok korkularım var tedirginim heycanliyim endişeliyim bir sürü duygu karmasasi var icimde
Bende kaç gündür hiç oturmuyorum. Türkiye'den misafirim geldi, onu gezdircem diye saatlerce yürüyorum. Akşam belimin ağrısından uyuyamıyorum. İnşallah başıma bir iş gelmez.Canim cok iyi degilmis calismak bu haftalards dogumu tetikliyormus dun kizlar yaziyordu grubta doktorlar hemen cook mu is yaptin diyormus
Oda yapabilir çok yorunca vücudu benim her gün neredeyse şişiyorValla ekstra degisik veya tuzlu seyler yemedim, fazla ayakta kaldim hareket ettim ondan mi acaba
Temizliği filan yapıldı evin yerleşmeye de annem gelecek sasırtıcı ama kayınvalidem de gelcekmiş kızıyla umarım biter hemen rahat ederimAy o tasinmayi bizde yasadik cook zor babam annem esim olmass isim zordu yardjmsiz olmuyor birde temizlige gelen ablam var o muhtisti keske sende boyle birini bulsan
Allah razı olsun teşekkür ederim şuan çok fazla duaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum bir sey olmadan şu sıkıntıları atlatırım inşallahAllah kolaylık versin o zaman size, kendinize dikkat edin
Evet ya bol su içip tok karnınaymış bende dün gittim toktum ama su içmedim çok bir de tatlı yiyin diyorlar girmeden çikolata falan ona dikkat etmek lazım. Şimdi hiç kimse bakmadı mı sana canım ?Yok canim kendi doktorum olmadigi icin baska doktora geldim burasi da cok yogun kendi doktorum ozel gibi onun tarafi nst de bize aitti burada nst sirasi vardi megersem tok karna ve bol su icip gelinmesi lazimmis hicbir bilgimde yoktu hemsire tartistim bende bilmiyorum dedim ikkkez basima geliyoe acile geldim ve doktorum yok dedim
Ay benimm daha çook var 41 günKizlar farkındamisiniZ nerdeyse 25 gün sonra bir çoğumuz doğurmuş olacak benim 21 gün kaldı çok korkularım var tedirginim heycanliyim endişeliyim bir sürü duygu karmasasi var icimde
Günü belli olan sezeryanlilar peşpeşe güzel haberleri gelicek insallah benim takvim 31 gün diyor normal olunca kısmetim ne zaman bakalimKizlar farkındamisiniZ nerdeyse 25 gün sonra bir çoğumuz doğurmuş olacak benim 21 gün kaldı çok korkularım var tedirginim heycanliyim endişeliyim bir sürü duygu karmasasi var icimde
Teşekkür ederim evet çok zor yorucu hele ki şu halde. Maddi olarak çok zorlar maalesef imkanım yok öyle bir şirket için umarım bir sey olmadan atlatsbilirimKolay gelsin, taşınmak çok zor gerçekten. Tr'de çok iyi evden eve taşıma firmaları var, her şeyi kendileri paketleyip kendileri kurup yerleştiriyorlar. Bu tür bir hizmet alsanız aslında çok güzel olur(maddi olarak zorlamayacaksa). Ben almıştım bu hizmeti ve hiç zorlanmamıştım o taşınmamda. Ama Belçika'da taşındık, neredeyse her şeyi kendimiz taşıyıp kurduk, aşırı yorucu geçti o.
Ben de yurtdışımdayım ve gerçekten misafir işi hamile değilken bile bezdirmişti, keşke kabul etmeseydin. Benim en son 6 aylıkken geldi misafirim ve açıkca söyledim ben sizinle gezip yorulamam siz gezin gelin eve. Sen de açıkca söyle bence, bu aylarda değmez kimseyi memnun etmek için kendini riske atmana.Bende kaç gündür hiç oturmuyorum. Türkiye'den misafirim geldi, onu gezdircem diye saatlerce yürüyorum. Akşam belimin ağrısından uyuyamıyorum. İnşallah başıma bir iş gelmez.
Bende anlatamam her gun doguma gidecek gibi kisisel temisligimi dusumu alip yatiyorumKizlar farkındamisiniZ nerdeyse 25 gün sonra bir çoğumuz doğurmuş olacak benim 21 gün kaldı çok korkularım var tedirginim heycanliyim endişeliyim bir sürü duygu karmasasi var icimde