- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.021
Oh oh masallah güzel haberler. Kilosu kaçmışKızlar 34. Hafta kontrolümden çıktım bebeğin sadece kafası 2 hafta önde diğer değerleri 34+2 ile uyumlu çıktı ve ilk defa başıma geldi 2 hafta önce 64 kiloydum bugün 63 çıktım. Nst ye de girdim bebiş uyudu sürekli. Sancı çıkmadı. Bebeğin suyu fazlaydı geçen sefer bu sefer daha iyi dedi ama tatlı ve hamur işi yeme çok dedi. Rahim ağzı ölçün iyi erken doğum riskin yok dedi.
Bosver sen onları. Valla bebek yaparken eski düzenine devam edeceğini düşünmedin heralde Bende düşünmedim. Büyük sorumluluk alacağımızın farkındayız. Örneğin bir otel tatiline gittiğimiz de eşimde Bende hiç düşünmeden içip sarhoş olabiliyorduk ya da ekstrem spor vs ne ise yapabiliyorduk ama seneye tatile gittiğimizde oglusumuzla Allah nasip ederse her şey ölçülü olmak zorunda.
4 sene önce kedi sahiplendik o bile değiştirdi hayatımızı.
O kadar çok istedik ki bebeklerimizi eminim her birimiz bebegimizin en iyi annesi olacağıziç gudusel yuklenecek diye düşünüyorum
Oh oh masallah güzel haberler. Kilosu kaçmış
Senin gene iyi 34ten beri imiş,Benimde 34 ten beri vardı ara ara 35 girince bu hafta daha da çoğaldı karnımda bir yere toplanıyor offf ama yamuk birşey oluyorgünde kaç kere ooo
Oy masallah yavruya olsun tosun olsun iyi olsunda2500 kilo olmuş bana biraz şişko geldi ama doktorum bir şey demedi
Bence de yarın bakalım neler diyicek, artık sancı çıkması normal yaniSenin gene iyi 34ten beri imiş,ssver Gelse de söylese biz 17 18 lerden beri çekiyoruz yüreğimiz ağzımızda
Bazı doktorlar günde 10'u geçerse gelin diyorlarmış örneğin.. bir kez nst çekildi onda da sancılarım çook düşük çıktı. Sanıyorum braxton hicksi ben yoğun yaşıyorum..
İnşallah artık son 4-5 hafta diye sıklaşmıştır buradaki arkadaşlarımın da, hiçbirimizin bir riski yokturzaten nstler çekilecek bir anormallik olursa fark edilir diye düşünüyorum
Canım korkma durdururlar çok arkadaşım 3-5 hafta durdu açıklık olmasına rağmenKızlar 1 ay aranızda yokum köye gidicem internet yok diyen ben ve 22 ekim doğum tarihi olan ben bugün aranızdayım çünkü internet çeken yerde yani hastanedeyimsancım vardı dün , bugünde hastanede yatışım yapıldı durdurmaya çalışıyorlar 32+3deyim daha bakalım ne olacak ama durdursalarda ekimi beklemeyecek benimki anlaşılan 1cm açıklığım da var
Valla alttan muayene etti yumuşama vs de var dedi suni sancı versem doğurursun dedi. Demeyin öyle kızımda da yine cuma günüydü 1 cm açıklık ve yumuşuma vardı aynı cümleyi kurdu doktor pazartesi sabah doğurdum dedim bu bide ikinci hızlı olabilir dedi uçakla acil dön demişti ama şuan göndermiyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnede yapacak 32 haftalık çünkü bakalım bekliyorum bende merakla eylül anneleri vardı naptılar diyordum bugün bu halde öğrendim 5 bebeğimiz doğmuş maşallahCanım korkma durdururlar çok arkadaşım 3-5 hafta durdu açıklık olmasına rağmen
Allah yardımcınız olsun inşallah canım. Umarım geciktirebildikleri kadar geciktirirler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Sancın mı olmuştu?Valla alttan muayene etti yumuşama vs de var dedi suni sancı versem doğurursun dedi. Demeyin öyle kızımda da yine cuma günüydü 1 cm açıklık ve yumuşuma vardı aynı cümleyi kurdu doktor pazartesi sabah doğurdum dedim bu bide ikinci hızlı olabilir dedi uçakla acil dön demişti ama şuan göndermiyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnede yapacak 32 haftalık çünkü bakalım bekliyorum bende merakla eylül anneleri vardı naptılar diyordum bugün bu halde öğrendim 5 bebeğimiz doğmuş maşallah
Evet sancım vardı ve ilk başta ilçeye gittim gönderiyorlardı resmen ben direttim belimden geliyorsancı diye burada merkeze geldim yine ben direttim de doktorum farketti sağ olsun gerçek doğum sancısı belden başlayıp karna vuruyorAllah yardımcınız olsun inşallah canım. Umarım geciktirebildikleri kadar geciktirirler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Sancın mı olmuştu?
Bence gecelik ya indir kaldır uğraşılmaz pijamaKızlaar peki sezaryen sonrası gecelik mi takım pijama mı? Hangisiyle rahat ettiniiz?@berfuto @l3el3ekce Chucky10
Allahım yardımcınız olsunValla alttan muayene etti yumuşama vs de var dedi suni sancı versem doğurursun dedi. Demeyin öyle kızımda da yine cuma günüydü 1 cm açıklık ve yumuşuma vardı aynı cümleyi kurdu doktor pazartesi sabah doğurdum dedim bu bide ikinci hızlı olabilir dedi uçakla acil dön demişti ama şuan göndermiyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnede yapacak 32 haftalık çünkü bakalım bekliyorum bende merakla eylül anneleri vardı naptılar diyordum bugün bu halde öğrendim 5 bebeğimiz doğmuş maşallah
Aynen canım ya iyi olsun da artık napalımOy masallah yavruya olsun tosun olsun iyi olsunda
Ben bu kasılma olayını da sordum bugün doktoruma. Muayene ederken yine karnım bir yere toplandı sancı kasılmaları mı bu dedim yok çocuğun poposu o dedi. Sanırım sancı ve ağrı olmayınca o toplanmaların hepsi kasılma olmuyormuşBenimde 34 ten beri vardı ara ara 35 girince bu hafta daha da çoğaldı karnımda bir yere toplanıyor offf ama yamuk birşey oluyorgünde kaç kere ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?