- 14 Eylül 2020
- 138
- 300
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.041
Canım benimde hafif açıklığım ve sancım vardı. İlaçlarla durdurdular. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdular bide.Kızlar 1 ay aranızda yokum köye gidicem internet yok diyen ben ve 22 ekim doğum tarihi olan ben bugün aranızdayım çünkü internet çeken yerde yani hastanedeyimsancım vardı dün , bugünde hastanede yatışım yapıldı durdurmaya çalışıyorlar 32+3deyim daha bakalım ne olacak ama durdursalarda ekimi beklemeyecek benimki anlaşılan 1cm açıklığım da var
Canım inşallah durdururlar bu şekilde çok durdulan olduKızlar 1 ay aranızda yokum köye gidicem internet yok diyen ben ve 22 ekim doğum tarihi olan ben bugün aranızdayım çünkü internet çeken yerde yani hastanedeyimsancım vardı dün , bugünde hastanede yatışım yapıldı durdurmaya çalışıyorlar 32+3deyim daha bakalım ne olacak ama durdursalarda ekimi beklemeyecek benimki anlaşılan 1cm açıklığım da var
Benim tüm karnım semsert oluyor taş gibiBenimde 34 ten beri vardı ara ara 35 girince bu hafta daha da çoğaldı karnımda bir yere toplanıyor offf ama yamuk birşey oluyorgünde kaç kere ooo
Benim de kafa haftasıyla uyumlu karın 1 bacaklar 1,5 hafta geride doktor normal değerler olduğunu minyon bir bebek doğuracağımı söyledi öyle 3,5 4 kilo bir çocuk doğurmayacaksın dedi 1630 gr mış gelişim geriliği var diyemem bu değerlere dedi 35. Haftada kontrol ve nst için çağırdıKızlar benim 32+1 bugün kontrolüm vardı. Kafa çapı ve çevresi 33 ve 34 çıktı. Ama karın çevresi 31+3 çıktı. Boy 43 kilo 1850. Doktor da hepsi için normal dedi. Ama bana garip geldi. Resmen karın ve kafa arasında 3 hafta var. Bi de karın çevresinin geri olmasını hep kötü yorumluyorlar
Canım benimde hafif açıklığım ve sancım vardı. İlaçlarla durdurdular. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdular bide.
Bende durdurulur diye düşünüyorum şuanlık rahatım ama bakalım nasıl olacakCanım inşallah durdururlar bu şekilde çok durdulan oldugeçmiş olsun haberdar et bizi
Bence you tube videolari yeterli olur canım.Kızlarr sizce normal dogumu kolaylastirmak icin yapilan egzersiz icin online normal dogum kampi mi satin almaliyim yoksa youtubedan kendim egzersiz videolari izleyip yapsam da faydasi olur mu? Ben de fitness antrenoruyum ama gebe egzersizi konusunda tecrubeli degilim tabi
Canım öncelikle hayırlı olsunCiğerleri su dolu nefes alamadı desteksiz bir de zatüre olmuş antibiyotik veriyolar inşallah sağlıkla çıkarız burdan
Ben de minyon ama koca kafalı bir bebek doğuracağım sanırımBenim de kafa haftasıyla uyumlu karın 1 bacaklar 1,5 hafta geride doktor normal değerler olduğunu minyon bir bebek doğuracağımı söyledi öyle 3,5 4 kilo bir çocuk doğurmayacaksın dedi 1630 gr mış gelişim geriliği var diyemem bu değerlere dedi 35. Haftada kontrol ve nst için çağırdı
Hoş geldiiiin bayadır yorumlarını görmüyordum canım. Nasılsın? Nasıl geçiyor? Kaç hafta oldu?Kızlar ben ilk dogumumu 8 yıl önce sezeryanla yaptım. Şuan doktorum eğer istersem normal doğum yapabileceğimi söyledi. İçinizde sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı, tavsiye eder misiniz?
Hoşbulduk canım. Evet epeydir ihmal ettim grubu, özlemişim. Doğum yapan arkadaşlar olmuş okuyunca bi heyecanlandımHoş geldiiiin bayadır yorumlarını görmüyordum canım. Nasılsın? Nasıl geçiyor? Kaç hafta oldu?
Listedeki sat'a göre senin 31den büyük olman lazım senin benim 31 olduHoşbulduk canım. Evet epeydir ihmal ettim grubu, özlemişim. Doğum yapan arkadaşlar olmuş okuyunca bi heyecanlandımİyiyim çok şükür. 31 haftalık oldu bebişim. 2 gün önce kontrolüm vardı 1,5 kilo olmuş oğluşum. Herşey yolunda dedi ebe. Gebelik şekerim var ama bebek etkilenmemiş, suyu normalmiş. Ama doğum işi kafamı karıştırıyor. Burda sezeryana sıcak bakmıyorlar, ben normal doğum için kendime güvenemiyorum, napcam bilmiyorum yani
Sen nasılsın, herşey yolunda degilmi?
Benim geç döllenme olduya sat mat birbirine karıştıListedeki sat'a göre senin 31den büyük olman lazım senin benim 31 oldubenim de geçen hafta 1 buçuk kiloydu. Her şey yolunda şimdilik. Sevindim her şeyin iyi olmasına. Orda doktorlar daha etkili sanırım doğum yönteminde. Umarım ikiniz için de en kolayı, en hayırlısı olur. Merakla bekliyoruz
O zaman haftalarımız aynııBenim geç döllenme olduya sat mat birbirine karıştıBakalım ne zaman doğacak bende merak ediyorum.
Valla daha mı etkililer bilmiyorum, şimdilik hiç doktor görmedim. Şu zamana kadar hep ebeye gittik. İlk kez ayın üçünde jinekologa gideceğiz.
Hepimiz için herşey çok kolay ve çok güzel olur umarım
Kızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Geçmiş olsun canım. Üzme kendini. Bebekler çok çabuk toparlanıyor. Umarım biran önce iyileşir bebeğin.Kızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Bana da yeterli olur gibi geldi para vermek istemiyorum açıkcası online normal dogum kampi icinBence you tube videolari yeterli olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?