2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bu yüzden soranlara "Bakalım yaaa belli değil" diyorum Doğumdan sonra böyle yorumlar yapamazlar, sürpriz yapıcam onlara

Bu yüzden soranlara "Bakalım yaaa belli değil" diyorum Doğumdan sonra böyle yorumlar yapamazlar, sürpriz yapıcam onlara
çok mantıklı. ben de alakasız insanlar sorarsa öyle diyorum da bunlar yakınım diye doktor böyle öngörüyor diyiverdim demez olaydım hiç beklemediğim tepkilerdi.

gerçekten şu insanlar neden susmak bilmiyorlar ?? Bende çok rahatsızım bu konudan, herkes kendisinin ya da bir tanıdığının kötü hikayelerini anlatıp karşı tarafın enerjisini düşürüyor. İnsanlar çok karamsar ve seni de öyle görmek istiyorlar. Lütfen elimizden geldiğince duymayalım ve görmeyelim. Her doğum kişiye özel, umarım sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız.

Maşallah size ve kızlara, en kısa sürede elleriniz kollarınız bebişlerle dolu eve geçeceksiniz inşallah Upuzun ve sağlıklı ömürleriniz olsun, size de çok geçmiş olsun diliyorum, hemencecik toparlanın

bu forum olmasaydı hamileliğimi çok daha zorlu geçirirdim bunu çok net görüyorum. iyi ki katılmışım buraya.

Canimm gözün aydın hosgelmis minik prenseslerimiz ömürleri uzun bahtlari açık olsun en kısa sürede birlikte eve dönmeniz dileğiyle

O kadar haklısın ki. Şu etraftaki insanların konuşmasından daha da kötü olan şey şu bence. Bide erkekler var öyle yorum yapma haddini kendinde bulan. Böyle sanki kendileri Doğum yapmış gibi daha önceden ay normal doğum daha iyi neden yapmıyorsun falan demeler. Düşük tehlikesi olan kadına ama senin yurumen lazım demeler falan. Ya seni de ana doğurmuş ama beyinsiz kalmışsın diyesim geliyor bazılarına. Senin haddine mi fikir beyan edip yorum yapıyorsun dimi ama? Gerizekali insanlar valla ben direk bana biri bisey dediğinde sen öyle dogurursun o zaman diyorum. Ağzı torba olsa büzerim gerçekten hiç tahammülüm kalmadı.

çok mantıklı. ben de alakasız insanlar sorarsa öyle diyorum da bunlar yakınım diye doktor böyle öngörüyor diyiverdim demez olaydım hiç beklemediğim tepkilerdi.

Şöyle söyleyeyim kızlar, boya işinden sonra eve temizlik için ablalar geldi. Giderken onlar bile sordu sezaryen mi normal mi diye
Ben şöyle oldum
Toplumun durumu bu. O yüzden "Bakalım yaa" diyip gönderelim heeepsini

Bi de bunun "SEN DAHA DUR " versiyonu var.. Hamile kalırsın sen daha dur daha miden bulacanak. Sen daha dur hareketlenecek kaburgalarını tekma atacak. Sen daha dur doğum şöyle olacak böyle olacak. Sen daha dur uykun kalmayacak. Sen daha dur hele bi dişi çıksın, ayaklansın, okula başlasın sen o zaman gör vs vs vs... Hiç bitmiyorlar hiç...

evet evet resmen aynı hayatları yaşıyoruz kardeşimin kınasında 6 aylıktım ve çok yorulmuştum, ağrım vardı. anca selamım olan komşunun kocası ağzını yayarak dedi ki biz(!) 6 aylıkken hoplayıp zıplıyoduk sen yürümekte bile zorlanıyosun. o an kal geldi bir şey diyemedim sonra kafamda çok sinir oldum
aynı kişinin anası da ilk aylarımda şöyle demişti şimdiki hamileler çok nazlı, biz sırtımızda odun taşırdık. çıldırmalık

Uzun arayışlardan sonra, gitmemize de 15 gün kala perdeye ancak karar verebildik. Yerimiz dar olduğu için yere kadar olan tüm modeller çok boğacaktı. Ondan katlamalı olarak tercih ettik, kullanımının da zor olduğunu biliyorum ama mecbur kaldık. Haftaya cumartesi teslim edilecek, o yüzden henüz son hali yok ancak şartlar üzerinde anlaştık. Tek parça yerine 2 parça olarak yaptıracağız, camları birbirinden bağımsız açabilmek adına. Arkasında herhangi başka bir perde olmayacağı için black out astar dikerek teslim edecekler. Bursa'da olmalarına rağmen İstanbul için montaj hizmeti de sağlıyorlar. Modelimiz aşağıdaki gibi olacak. Takıldıktan sonra memnuniyetime göre de muhakkak yorum yaparım. Umarım bir fikir olur

Perdecinin instagram linki : ARIKAN HOME (@arikan.home) • Instagram fotoğrafları ve videoları

hayatının hangi evresinde olursan ol hep bir sonraki adımın kötüsünü düşündürüyorlar adama gerçekten de

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu hayatları olsun inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim en kısa zamanda evinize kavuştursun

ne diyorsunnn gerçekten şaka gibiler, terbiye ve üslup aileden gelirin en güzel örneklerinden Annesine bak oğlunu tanı ,, İnsanlar kiminle nasıl konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar yazık onlara. Olabildiğince muhattap olmamak en güzeli

hayatının hangi evresinde olursan ol hep bir sonraki adımın kötüsünü düşündürüyorlar adama gerçekten de
Hiç güzel günlerden, kolaylıklardan, Mutluluklardan bahseden yok. Gerçi uzun zamandır tüm toplum bu psikolojide malesef. Kimsenin umudu yok. Güzellikler, iyilikler, duygular o kadar arka plana atıldı ki.. Herkes olumsuzluk ve zorluk odaklı. Bu çok üzücü

kesinlikle bazı insanlardan özellikle bu dönemde ne kadar uzak o kadar iyi

İnanır mısın babam bile sezaryen doğurma dedi geçen gün hzhxjxx ne alaka olduk bi anda eşimle. Herif bile şaşırdı niye böyle şeyleri konuşuyorlar falan diye.
Hayır babam sezaryenin ne olduğunu bile bilmiyordur içerik olarak faydasını zararını yani nerden ne duymuşsa artık

Amin ya inşallah, ilk doğum olduğu için tecrübesizim bilmiyorum millet kendince akıl vermeye çalışıyor ama bunu yaparken ne kadar strese soktuklarının farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…