- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.881
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen öğlenleri bebişin sadece ufak kıpırtılarını hissedip paniklerken, uyuyamadığım aynı günün gecesinde içeride partilediğini fark ettim Allahın izniyle eminim iyidir bebişinTeşekkür ederim cevabınız için kızlar. Bebeğim normalde bayağı hareketli ama iki saattir hareket etmiyor, o yüzden endişelendim biraz. Çeşitli şeyler deniyorum şu an. Sola yatmak, tatlı yemek vs vs. Bir saat daha bekleyeceğim, bir gelişme olmazsa hastaneye giderim. Doktorum da izinde.
Tüühh ben de 200lüğü görüp dedim ay ne kadar tatlı ve çok ucuz peki nevresimini beğendin miBen 400 lüğü aldım. Biri hazır kenarları dikili örtü diğeri normal böyle top kumaşlar oluyor ya ondan kesip yolluyolar sanırım
Kargoyu işyerime söylemiştim sonra izin aldım kaldı orda. Ptesi bakabileceğim nasıl olduğuna. Çokta merak ediyorum zatenTüühh ben de 200lüğü görüp dedim ay ne kadar tatlı ve çok ucuz peki nevresimini beğendin mi
Teşekkürler canımBen yaptırdım canım instagram da bi sayfa var miskokulu masallar diye kapı süsü magnet ve çikolata yaptırdım ben geliş süresi bir ay demişti bu ay sonuna gelicek oraya bi bakabilirsin
Bu yastıkta var diyedir. Genelde sadece bu tip kapı süsleri 850 tl bandında. Yastıkta ekstra paradır ondanKızlar buna bayıldım ama çok pahalı geldi
Haber et canımmmKargoyu işyerime söylemiştim sonra izin aldım kaldı orda. Ptesi bakabileceğim nasıl olduğuna. Çokta merak ediyorum zaten
Kızlar buna bayıldım ama çok pahalı geldi
Aynisi bende de oluyor canım en asagiya vuruyor çıkacakmış gibiKızlar yürürken bebek aşağıdan çıkacakmış gibi bir his oluyor sizde de oluyor mu ya ağrı gibi
Ayy yalnız değilim demek canım o an çok korkuyorum gelecek diyeAynisi bende de oluyor canım en asagiya vuruyor çıkacakmış gibi
Kaçıncı haftadasın canımAynisi bende de oluyor canım en asagiya vuruyor çıkacakmış gibi
Bende de var aynısıKızlar yürürken bebek aşağıdan çıkacakmış gibi bir his oluyor sizde de oluyor mu ya ağrı gibi
Sanırım hiç yürüyemicem son haftalardaBende de var aynısı
Ben yaptıracağım, şöyle bir şey düşünüyorum, fiyatı 450₺ dedi.Kızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum