- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.861
Canım ben bu modelden yaptirdim canım instagram da babylukss firmanın ismiKızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu modelden yaptirdim canım instagram da babylukss firmanın ismiKızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum
Canım bebeğinin genel hareketlerini en iyi sen bilirsin bazı bebekler cok hareket bazıları az hareketli oluyor ciddi bi azalma varsa bi doktora görün istersen ama azalma oluyor büyüdükçe onu fark ettim yerleri daraldığı için diyorlarKızlar 32.haftadan sonra bebek hareketleri ne sıklıkta olmalı bilgisi olan var mııı?
Canım hiç takılma muhtemelen uyuyordur . Ayaklarını bi havaya kaldır bi 10 dk bekle sonra sola yat biraz oyna konuş stres yapma lütfen uyanırKızlar 32.haftadan sonra bebek hareketleri ne sıklıkta olmalı bilgisi olan var mııı?
Karpuz beni yikti karpuz asiri yapiyormus nasil hareketlimi bebis benim.azaldi gecen hafta hic durmadan oynadi suyum.normale dondu diyorum.simdi okadar degil normal gun icerisinde oynuyorAy üf çok canım sıkıldı meyveye de dayanamıyorum ya sürekli yemek istiyorum bu 2 hafta sabredicem bakaalım
Uyuyor olabilir canım kendine sıkıntı yapma benimki de arada korkutuyor beni sonra bakıyorum uyuyor sıpaTeşekkür ederim cevabınız için kızlar. Bebeğim normalde bayağı hareketli ama iki saattir hareket etmiyor, o yüzden endişelendim biraz. Çeşitli şeyler deniyorum şu an. Sola yatmak, tatlı yemek vs vs. Bir saat daha bekleyeceğim, bir gelişme olmazsa hastaneye giderim. Doktorum da izinde.
Canım muz avokado ceviz fazlaca tüket bende yiyorum bebek iyi kilo alıyor bunlarla bide peynir bunları abart bu dönemdebende yükleniyorum bakalım yine fark edecekmi kilosunda birseyler bidaha ki randevuya kadar Exotic marka aldım migrostan havuç ve portakal ama tadı biraz asidik geldi acaba portakaldan mı yoksa bozuk mu bilemedim ya yarısını içtim yarısı duruyor napsam bilmiyorum nasıl anlarım ki bozulduğunu son kullanma tarihi var ama dışarda beklemişse bozulma ihtimali var
Ben de bu sayfaya yaptırdım canım hala gelmedi. Mdf ahşap üzerine tamamen gerçek kurutulmuş bitkilerde yapıyorlar çok hoşuma gitmiştiKızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum
Hemoroid olduğu için cok muza yüklenmek istemiyorum ceviz tüketiyorum zorla avokado da aldım dün inan ikisinden okadar cok yedim ki artık ismi midemi bulandırıyor aşılama oldugum dönem herseyi yedim bol bol sonra bir tiskinti geldi ama zorlucam kendimi bakalım inşallah faydası gelir bebişe. Kilosundan cok simdi suyuna takıldım. Karpuz yiyeceğim bol bol sekerime dikkat ederek havuç suyuna da başladım inşallah çoğalır suyum dularınızı eksik etmeyin lütfen ne ben ne evim ne hastane cantam hiç bir sey hazır değil daha doktor dün erken gelebilir diyince birseyler aldımCanım muz avokado ceviz fazlaca tüket bende yiyorum bebek iyi kilo alıyor bunlarla bide peynir bunları abart bu dönemde
Şimdi bu videoyu gördüm normal demekkiKızlar bu göbeğin belli yerlerini gerdiren hareketler sizlere oluyor mu canım acımıyor ama bebek hareketi değilmi onlar benim herhangi oluyor minik tepecikte oluşturuyor aralarda , kasılma falan değildir dimi acaba kasılmada ben mi anlamıyorum dedim
Evet evet öyle oluyor onun tadı biraz. Bekledikçe daha da öyle oluyor açıldıktan sonra 2-3 güne içmek lazım. Çok fazla bi ekşime yoksa bir şey olmamıştır diye düşünüyorum.bende yükleniyorum bakalım yine fark edecekmi kilosunda birseyler bidaha ki randevuya kadar Exotic marka aldım migrostan havuç ve portakal ama tadı biraz asidik geldi acaba portakaldan mı yoksa bozuk mu bilemedim ya yarısını içtim yarısı duruyor napsam bilmiyorum nasıl anlarım ki bozulduğunu son kullanma tarihi var ama dışarda beklemişse bozulma ihtimali var
Benimde oluyor. Bebek yapınca belli oluyor ama bazen pek bi hareket olmadan şişme oluyor o zaman onlar yalancı kasılma galiba. Normalmiş amaKızlar bu göbeğin belli yerlerini gerdiren hareketler sizlere oluyor mu canım acımıyor ama bebek hareketi değilmi onlar benim herhangi oluyor minik tepecikte oluşturuyor aralarda , kasılma falan değildir dimi acaba kasılmada ben mi anlamıyorum dedim
Kızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum
Bende korktum bozuldu mu acaba diyeEvet evet öyle oluyor onun tadı biraz. Bekledikçe daha da öyle oluyor açıldıktan sonra 2-3 güne içmek lazım. Çok fazla bi ekşime yoksa bir şey olmamıştır diye düşünüyorum.
Canım şimdi bu siteye girdim. Bakar mısın iki tane seçenek var biri 200 küsür biri 400 küsür. Aralarındaki fark ne acaba sen 200 küsür olanı mı aldın?Zezigkumaş diye bir siteden. İnstada reklam olarak düştü önüme. Trendyoldada satışı var ancak kendi sitesinde çok çok daha uygun. Banada çok kaliteli göründü bakalım gerçekte de öyle gelecek mi
Biri battaniye biri kumaş gibi duruyorCanım şimdi bu siteye girdim. Bakar mısın iki tane seçenek var biri 200 küsür biri 400 küsür. Aralarındaki fark ne acaba sen 200 küsür olanı mı aldın?
Ben 400 lüğü aldım. Biri hazır kenarları dikili örtü diğeri normal böyle top kumaşlar oluyor ya ondan kesip yolluyolar sanırımCanım şimdi bu siteye girdim. Bakar mısın iki tane seçenek var biri 200 küsür biri 400 küsür. Aralarındaki fark ne acaba sen 200 küsür olanı mı aldın?