- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.241
IKizden cok korkuyorumHayırlı olsun canım. Benim ilk bebeğim tüp bebekti. Onda 10.gün 118 çıkmıştı değerim senin ikiz gibi görünüyorihtimal yüksek
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahIKizden cok korkuyorum
Nasip artik hayirlisi neyse o olsun
Alıştığım için o kadar canım yanmıyor. Arkadaşlarımda yapmış sizin gibi bir problem yaşamamışlar. Doktor öyle diyince haliyle tedirgin oldumAğda yaparken canın aşırı yanmıyorsa yapabilirsin. Ben yapmıştım hamileyken, bir zararını da görmedim.
Evet listeye ekliyorlar dogum tarihi isim vsBuraya üye mi olunuyor
Ben de doktoruma mesaj attim kanama madigi surece sorun yok bulanti koku hassasiyeti olmasi sart degil dedi icim rahatladiDoktorum dun dediki ara ara belirtiler kesilir korkma dedi canim bana bende 6+5 im
Benim kızım da 13.5 kilo dışarıda falan kucak istiyor bende alıyorum kucağıma mecbur oda küçük anlamıyor12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Nasıl olabilirimEvet listeye ekliyorlar dogum tarihi isim vs
Canım sen sordun mu peki doktoruna bişey dedi mi benim randevum 1 Mart'ta ama biraz korkuyorum. İlk hamileliğim bu tür akıntılar normal mi onu da bilmiyorumBenim de öyle canım ya. Lekelenme değil ama baya değişti akıntım. İlk önce yerleşme kanaması gibi bi şey yaşadım. Sonda 2 gün lekelenme oldu. Şimdi de değişik akıntım
Aynen benim doktorumda yasak koymadi ama dedigin gibi fitil yuzunden cok hassas suan olursa sonrasinda leke olursa kendimi affetmem o yuzden cesaret edemiyoruzBenim doktorum da yasak koymadı ama progestan fitil oraları ne hale getiriyo biliyorsunuzgözüm yemedi ilişkiyi.
Devlette olmaz bu dedikleriniz ama ozel de olabilirAmin sağolunbir sorum daha olacak bilenler cevaplarsa tecrübesizim doktorla birebir iletişim için numara isteyince vermek zorunda mı daha doğrusu ilk doktor gebelik takibi görüşmesinde neler sorulması lazım doktor mesai dışında doğuma geliyor mu gibi sorular çok acemiyim bilgisi olan var mı yarın gideceğim çok sevinirim
Olabilir evet gerçekten kötü hissettiren bir ilaç ama bebişlerimiz için katlanıyoruzBence o fitilden sonra beyaz beyaz şeyler geliyor ya sanırım ondan dedi :)
İdrar tahlili ver canım enfeksiyon ise hemen tedavi ol. Bekletme sağlık ocağında da bakarlarKızlarr bugün tam 8 haftalık oldu. Özür dileyerek soruyorum, 2 gündür vajinamda iç kısımda batma ağrı gibi seyler oluyor normal midir. Kemik kısmında sanki tam tarif de edemiyorum yerini. Enfeksiyon agrisi gibi. Ne yapmam gerekiyor nasil gecer
İdrar tahlili ver canım enfeksiyon ise hemen tedavi ol. Bekletme sağlık ocağında yaparlarKızlarr bugün tam 8 haftalık oldu. Özür dileyerek soruyorum, 2 gündür vajinamda iç kısımda batma ağrı gibi seyler oluyor normal midir. Kemik kısmında sanki tam tarif de edemiyorum yerini. Enfeksiyon agrisi gibi. Ne yapmam gerekiyor nasil gecer
Hayırlı olsun inşallah doktora göre değişiyor vajinal ya da karından kese görmek bakabilirler. Ağrılar da normal 8+2 oldum anca hafifledi ağrılarım gün gün farklı her şeyResmen heyecandan uyuyamıyorum yarın ilk randevum var 19 Şubat'ta beta hcg 637 çıkmıştı yarın en az 1200 üzeri olmuştur diye tahmin ediyorum acaba hemen ilk randevuda keseye bakıyorlar mı? Ağrılarım vardı ama baya azaldı yine arada oluyor ama 2 3 gün önceye kadar gibi keskin değil ama bir kaç kişide okudum benim de acayip belim ağrıyor özellikle sabahları uyandığımda bel ağrısıyla uyanıyorum geceleri sürekli dönüyorum belim bacaklarım ağrıyor resmen ya da huzursuz hissediyorum sürekli hareket etmem gerekiyor sankieşim artık uyanıp sürekli döndüğüm için endişeleniyor bir sorun mu var diye ilk defa bunları yaşadığımız için ikimizde acayip pimpirikli olduk. Sat'a göre 5+1 im acaba ilk randevuda ultrasonla kese bakar mı doktor ilk randevulsrınız nasıl geçti neler yaptı doktor
Ilk gebeligi olan kisilerde ilk haftalarda olur deniyor kaşıntı yok sadece ara ara batma hissi gibi bir agri oluyor. Rahme tutundugu icin mi acaba. Doktora da gitmek istemiyorumHayırlı olsun inşallah doktora göre değişiyor vajinal ya da karından kese görmek bakabilirler. Ağrılar da normal 8+2 oldum anca hafifledi ağrılarım gün gün farklı her şey
Normal dedi sordum daCanım sen sordun mu peki doktoruna bişey dedi mi benim randevum 1 Mart'ta ama biraz korkuyorum. İlk hamileliğim bu tür akıntılar normal mi onu da bilmiyorum