- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.926
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.281
Aaaa hadsize bak! Çok üzüldüm senin adına böyle kişilerle diyalog kurmak zorunda olduğun için.Bizimkiler bi tuhafikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi.
Insallah canım ben de yarın gidicem kalp atışı için şimdiden cok heyecanlıyım keşke bugüne alsaydım randevuyuGünaydın kızlar.. Ben de bugün 6+0 oldum. İlk defa doktora gideceğim. İnşallah güzel geçer. İnşallah güzel haberler alırım. Heyecanlıyım. Korkuyorum galiba.
Ekledim kese ve kalp atışının gördüğünüz ve duyduğunuzda kaç haftalıktınız onu da belirtir misinizBenide ekler misiniz ? Yaş 35 Hatay sat 04.01.2024 6+6 haftalık hamileyim
Beni de eklediniz mi acabaEkledim kese ve kalp atışının gördüğünüz ve duyduğunuzda kaç haftalıktınız onu da belirtir misiniz
Ben de bugün gideceğim çok heyecanlıyım 6+4 umInsallah canım ben de yarın gidicem kalp atışı için şimdiden cok heyecanlıyım keşke bugüne alsaydım randevuyu
Manyak mıdır nedir sinir oldum şu an tavrınaBizimkiler bi tuhafikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi.
Yaa sat kaçtı sizin benimde yarın randevu 6+1 olacak kalp duyarım inşallahGünaydın kızlarçok şükür kalp atışı ni duydum bugün 6+1 de karından duyamadı vajinal baktı devlet doktoru kediannesibiri canım guncelleyebilirsin herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi kan ve idrar tahlili verdim
Sat 10 Ocak ti kuzumYaa sat kaçtı sizin benimde yarın randevu 6+1 olacak kalp duyarım inşallah
Benim günüm cok belli değil ama 6+6 gibi oluyor yarın.hayirli mutlu haberler alalım inşallahBen de bugün gideceğim çok heyecanlıyım 6+4 um
bende 7 mm kese için 4 haftalık demişti sat a göre 6 haftalıktı anlamadım neden :) kalp atışı için beni 10 gün sonra çağırdıBugün kese için gittim kese göründü çok şükür ve 5 mm. Sata göre 5+4 ama 4 buçuk haftalık filan dedi. Sanırım geç döllenme. Kalp atışı için 2 hafta sonra filan gitmem gerekicek herhalde. Beklemek zor ya hayırlısı olsun inşallah
sat a göre bende 6+6 dayımm ana sanırım ultrason daha farklıBenim günüm cok belli değil ama 6+6 gibi oluyor yarın.hayirli mutlu haberler alalım inşallah
Benim sata göre 8 haftayı geciyor ama gerçekte değil o yüzden doktor biraz olumsuz konusmustusat a göre bende 6+6 dayımm ana sanırım ultrason daha farklı
ya doktorlar hep kötüye müdahele etmeye meyilli olduğundan direk oraya odaklılar bence , umarım herşey yolundadırBenim sata göre 8 haftayı geciyor ama gerçekte değil o yüzden doktor biraz olumsuz konusmustu
İnşallah sizinde döngünüz 26 gün falan mı tam uymuş haftasıyla ultrason haftası demiSat 10 Ocak ti kuzuminşallah sağlıkla duyarsın sende