2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benimde öyle ya nasıl geçecek bu bende diğer hamileliklerimde tiksindiğim yiyecek olmuştu ama iştahsızlık hiç olmamıştı

Yok vallahi canım ya. Ne bulsam yiyorum. Midem rahatsız oluyor aslında. Aşırı şişim. Ama yine de atınca içeri gidiyor
Kendime Turşuhannn rızzık zamanı diyesim geliyor video var bitane viral oldu bilmeyenler varsa espri yaptım

Bende hele bugün sanki karlar içinde beni yatirmislar üşütmüsüm gibi gaz sancısı çekiyorum ve rahatlayamadigim için dahada siddetleniyor
Ben bugün sabah kayısı hasladim yedim suyunuda içtim öğlen actavia yoğurt yedim iki tane akşam kendim yaptigim domates çorbasını içtim yarım saat sonra da lavaboya çıktım birazda gazım çıktı nasıl rahatladım bir bilseniz aglicaktim nerdeyse ama şimdide hafif kasik ağrısı var acaba parol mu içsem bişey olur mu kii

Ya insani mahvediyor gaz sancısı hicbseye adapte olamıyorum bende sancidan bende kayısı yiyim bari ay Activia hiç aklıma gelmediydi onuda alıyım canım çok sancin olmadıkça bence içme yinede bizim bebisler çok minnak nacizane fikrim

Benim de öyle canım ya. Lekelenme değil ama baya değişti akıntım. İlk önce yerleşme kanaması gibi bi şey yaşadım. Sonda 2 gün lekelenme oldu. Şimdi de değişik akıntım

Hayırlı olsun canım. Benim ilk bebeğim tüp bebekti. Onda 10.gün 118 çıkmıştı değerim senin ikiz gibi görünüyor ihtimal yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…