2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ilk gebeligi olan kisilerde ilk haftalarda olur deniyor kaşıntı yok sadece ara ara batma hissi gibi bir agri oluyor. Rahme tutundugu icin mi acaba. Doktora da gitmek istemiyorum 😔
İdrarını yaparken birşey yoksa yanma vs. Bekle biraz daha ama devam ederse kontrol ettirmen senin rahatlaman için daha iyi olur sanki

Benim Bu Hafta Arnavutluğa uçuşum vardı doktorum izin vermedi malesef gidemezsin dedi iptal ettik programı :/
Benimki etmedi seyahat filan benimde budva ucusum vardi 9 martta ben kendim ettim bisey olursa kendime kizmayayim diye ilk 3 riskli diye esimde izin vermedi zaten doktor versede bizim 7 yil sonunda yas 37 olunca esimde 39 olunca suamda esim ve ben tedirginim olursa Allah tan zaten benden sebeb olmasin diye dikkat ediyim dedim 3 ay acikvcasi

Doktorumla gorustum. 8 martta gorusecegiz.
Benim dr kese filan bakmiyor galiba..gunu de gec vermisti. Degisik yontemi 😅
Ikiz olabilir mi dedim . Onu usg de anlariz degerle bilemeyiz dedi.

Doktorumla gorustum. 8 martta gorusecegiz.
Benim dr kese filan bakmiyor galiba..gunu de gec vermisti. Degisik yontemi 😅
Ikiz olabilir mi dedim . Onu usg de anlariz degerle bilemeyiz dedi.
Benim de randevu 8 mart gunler gecmiyor her belirtide eyvah kesin bir sorun var diyorum iyice pinpiriklendim🤣

Günaydın kızlar ben gittim doktora 4+0 kese 4 mm çok küçük dedi tekrar beta istedi dış gebelik olabilir diye. Hiç böyle olan oldu mu içinizde

Doktorumu daha göremedim maalesef ki 5 şubatta çağırdı acilde ve sağlık ocağa kan verdim

Aşılama 11 ocak
İlk beta hcg
23 ocak 40,88
24 ocak 83,63
25 ocak 134,10

Çıktı yarın yine kan vereceğim sağlık ocağına oda ertesi gün çıkıyor
Transfer tarihine göre hesaplama yapan sayfalar var. Hesaplama.net galiba oraya transfer tarihinizi yazın ona göre hesaplayın yoksa son adet tarihinize göre yanlış çıkar

Bana bi de doktor keseni gorene dek seni gebe olarak kaydedemeyiz o yuzden once doktora git dediler. Yarin sabah tekrar bir sorayim madem degerlerime bakar misiniz diye, sansimi deneyeyim. 🌸
Aaa neden öyle dediler, ben bugün tekrar beta baktırmaya gittim yükselmiş mi diye bana oradaki hemşire dedi ki sonuç çıkınca gel gebelik kaydı açalım. Hatta ben dedim ona önce bir muayene olayım ondan sonra gelirim diye :)

Aaa neden öyle dediler, ben bugün tekrar beta baktırmaya gittim yükselmiş mi diye bana oradaki hemşire dedi ki sonuç çıkınca gel gebelik kaydı açalım. Hatta ben dedim ona önce bir muayene olayım ondan sonra gelirim diye :)
Bizimkiler bi tuhaf 🤷🏻‍♀️ ikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi. 🤦🏻‍♀️

Zaten 4+0 çok çok başı. Bence olumsuz bir şey yoktur. Daha çok yeni olduğu için öyle söylemiştir doktorun. 5 te galan gitseydin daha net bir şey söyleyebilirdi. Endişe etme hiç. Bir sonraki randevun ne zaman?
Beta verdim sonuç bekliyoruz henüz. Bir şey demedi doktor

X