- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.201
Bir de onu deneyimEldivenle almayı dene
Ben kendim sordum önermiyorum dedi. Ama riskli bir gebe olmadığım için ben de devam etmek istiyorum. İlk 3 ay bitsin tekrar sorcam belki ondan sonra izin verirBana doktorum hiç soylemedi ağda kullanma diye lazeri zaten hamileler için onermiyolar bunu bildiğim için hep agdaya gidiyorum ben
Canım ben de Etimesgut alife hastanesi ne sordum 28 bin dedi doçent te 31 di sanırsam bana iyi geldi fiyatı çünkü sadece sezeryan ameliyatı 23 binmiş şimdiden benim ilk doğumum o hastane de oldu ben memnunum şimdi ikinci için konuştum sezaryen bu şekildeBugün Keçiören medikalpark ile görüştüm. 45bin tl fiyat verdiler. Lokman Hekim Etlik doçent icin 36600 tl, uzman icin 33600 tl fiyat verdi.
Yakın zamanda dogum paketi alanlar varsa ben de bilgi almak isterim.
Benim doktorum tutunma sürecinde yani 6 haftalığa kadar önermiyoruz ilişki dedi sonrasında sıkıntı olmaz dedi. Ben gözlemledim kendimi sonrasında leke yada ağrı olursa bırakırım diye düşündüm olmadı çok şükürTeşekkürler kaçıncı haftadasınız siz
Ben Keçiören de oturuyorum. Oralar uzak kalıyor bana maalesef. Etlik, Keçiören civari araştırıyorum ben de. Ama fiyat olarak daha uygunmuş, evet :) benim ilk hamileliğim henüzCanım ben de Etimesgut alife hastanesi ne sordum 28 bin dedi doçent te 31 di sanırsam bana iyi geldi fiyatı çünkü sadece sezeryan ameliyatı 23 binmiş şimdiden benim ilk doğumum o hastane de oldu ben memnunum şimdi ikinci için konuştum sezaryen bu şekildeSincan Lokman hekim e de sorucam daha
Teşekkürler hocam olmaz inşallah@gunes
Benim doktorum tutunma sürecinde yani 6 haftalığa kadar önermiyoruz ilişki dedi sonrasında sıkıntı olmaz dedi. Ben gözlemledim kendimi sonrasında leke yada ağrı olursa bırakırım diye düşündüm olmadı çok şükür
7+4 bugünKaçıncı haftadasınız
Ağda yaparken canın aşırı yanmıyorsa yapabilirsin. Ben yapmıştım hamileyken, bir zararını da görmedim.Ben kendim sordum önermiyorum dedi. Ama riskli bir gebe olmadığım için ben de devam etmek istiyorum. İlk 3 ay bitsin tekrar sorcam belki ondan sonra izin verir
Doktorum dun dediki ara ara belirtiler kesilir korkma dedi canim bana bende 6+5 imBugun panik oldum acaba bebegin kalbi mi durdu neden bulantim bianda gecti diye şuan icimi rahatlattiniz
Benimki cinsel iliski yasak degil dedi sadece prezarvatif takin dedi enfeksiyona karsi dedi10. Haftaya kadar ilişkiye girmeyin dedi
Benim doktor da daha biz sormadan ilk 3 ay ilişki yasak dedi ben de düşündüm demekki böyle oluyor mesela seyahat yasak mı onu sormadimDoktoruma muayeneden sonra sordum 30. Haftaya kadar sıkıntı yok izin verdi. Sonradan ztn muayenelerde bakarız dedi
Benim Bu Hafta Arnavutluğa uçuşum vardı doktorum izin vermedi malesef gidemezsin dedi iptal ettik programı :/Benim doktor da daha biz sormadan ilk 3 ay ilişki yasak dedi ben de düşündüm demekki böyle oluyor mesela seyahat yasak mı onu sormadim
Yaa siz kaç haftalıksiniz peki, benm 8 Mart'ta ve 2 Nisan'da seyehatim var şuan 6+3 umBenim Bu Hafta Arnavutluğa uçuşum vardı doktorum izin vermedi malesef gidemezsin dedi iptal ettik programı :/
Normalde 8+3 tüm fakat geç döllenme ile 10 gün geri alındı tarihim şu an 6+6 görünüyorum. İzin veren doktorlar var ama benim doktorum izin vermedi uçak yolculuğundan dolayı. Yüksek basınç vs önermiyorum dedi ama siz yine de doktorunuza danışınYaa siz kaç haftalıksiniz peki, benm 8 Mart'ta ve 2 Nisan'da seyehatim var şuan 6+3 um
2 Nisan'da uçak yolculuğum vardı , 8 marttaki otobüsle neyse yarın doktora gideceğim zaten sorayım bakalım ne diyecekNormalde 8+3 tüm fakat geç döllenme ile 10 gün geri alındı tarihim şu an 6+6 görünüyorum. İzin veren doktorlar var ama benim doktorum izin vermedi uçak yolculuğundan dolayı. Yüksek basınç vs önermiyorum dedi ama siz yine de doktorunuza danışın