2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Şuan istanbuldayım emsey e gidiyorum evime yakın diye..benim doktorum Ankara da yüksek ihtimal hamileliğin büyük kısmı yine Ankara da geçicek Dr Aslı yücetürk muayenehanesi var.. ben çok memmundum 2 çocuğumun doğumunda da o yaptırdı

Bana doktorum hiç soylemedi ağda kullanma diye lazeri zaten hamileler için onermiyolar bunu bildiğim için hep agdaya gidiyorum ben
Ben kendim sordum önermiyorum dedi. Ama riskli bir gebe olmadığım için ben de devam etmek istiyorum. İlk 3 ay bitsin tekrar sorcam belki ondan sonra izin verir

İyi akşamlar herkese, İstanbul Sarıyer'de oturuyorum buraya yakın bı kadın doğum doktoru önereniz var mı acaba hala emin olamadım çünkü suanki doktorumdan

Bugün Keçiören medikalpark ile görüştüm. 45bin tl fiyat verdiler. Lokman Hekim Etlik doçent icin 36600 tl, uzman icin 33600 tl fiyat verdi.
Yakın zamanda dogum paketi alanlar varsa ben de bilgi almak isterim.
Canım ben de Etimesgut alife hastanesi ne sordum 28 bin dedi doçent te 31 di sanırsam bana iyi geldi fiyatı çünkü sadece sezeryan ameliyatı 23 binmiş şimdiden benim ilk doğumum o hastane de oldu ben memnunum şimdi ikinci için konuştum sezaryen bu şekilde Sincan Lokman hekim e de sorucam daha

Ben Keçiören de oturuyorum. Oralar uzak kalıyor bana maalesef. Etlik, Keçiören civari araştırıyorum ben de. Ama fiyat olarak daha uygunmuş, evet :) benim ilk hamileliğim henüz

Kızlar geçen hafta bana göre 5+3 de ilk kez doktora gittim. Kese göründü 9.14mm dedi dr ama bebek göremedi 4 haftalıksın dedi. Ama ben geç yumurtlamadım ki bebeğin görünmemesi normal mi? Siz kaçıncı haftada gördünüz?
Bu arada progesterone baktırdım o da 11 çıktı çok düşük değil mi sizce doktor progestan fitil verdi..

Bir de şunu soracağım koyu sarı kahve arası yoğun kıvamlı akıntı yaşayan var mı? Kanama ya da lekenlenme gibi değil. Yerleşme dönemi olabilir dedi doktor ama o da 3 4 gün sürüyormuş benim 10 gündür bu şekilde akıntılarım oluyor. Progestan fitil kullanıyorum. Tehlikeli bir durum mu acaba merak ettim

Yaa siz kaç haftalıksiniz peki, benm 8 Mart'ta ve 2 Nisan'da seyehatim var şuan 6+3 um
Normalde 8+3 tüm fakat geç döllenme ile 10 gün geri alındı tarihim şu an 6+6 görünüyorum. İzin veren doktorlar var ama benim doktorum izin vermedi uçak yolculuğundan dolayı. Yüksek basınç vs önermiyorum dedi ama siz yine de doktorunuza danışın

2 Nisan'da uçak yolculuğum vardı , 8 marttaki otobüsle neyse yarın doktora gideceğim zaten sorayım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…