- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.561
çanta konusunu burada bende sormuştum bir sürü güzel öneriler gelmişti ama ben bu çantayı alacağım. tamamen açıldığı için pratik olur diye düşünüyorum ve dışardan bakınca da çok anne bebek çantasına benzemiyor onu beğendimKızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Sütyen önerisi rica ederim özellikle. Gebe kalmadan önce 85E , 90D idi göğüslerim. Şuan karnım büyüdükçe onlarda büyüyor kaç oldular bilmiyorum yarım atlet giyip duruyorum aylardırbüyük göğüsler için rahat bir sutyen önerisi rica ederim
çanta konusunu burada bende sormuştum bir sürü güzel öneriler gelmişti ama ben bu çantayı alacağım. tamamen açıldığı için pratik olur diye düşünüyorum ve dışardan bakınca da çok anne bebek çantasına benzemiyor onu beğendim
Eki Görüntüle 3466396
sütyen konusu benimde sonunu bilmediğim bir şey, 90 b ye geçtim bende ve daha 10 hafta var doğuma. Süt ile birlikte daha da büyüyeceğini söylüyor arkadaşlar. Eğer bekleyebiliyorsan az daha bekle son zamanda al çünkü bu ürünlerde değişim yapmıyorlar kolay kolay.
Emzirme sütyeni olarak şu ikisini aldım. Dagi olan büyük göğüsler için daha iyi olabilir diğeri biraz kaplı gibi daha da büyük gösteriyor ama o da çok rahat. Çanta olarakta Milk Moo önermiştim arkadaşım çok memnun kalmıştı şuanda da indirimdeKızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Sütyen önerisi rica ederim özellikle. Gebe kalmadan önce 85E , 90D idi göğüslerim. Şuan karnım büyüdükçe onlarda büyüyor kaç oldular bilmiyorum yarım atlet giyip duruyorum aylardırbüyük göğüsler için rahat bir sutyen önerisi rica ederim
85B'den 90D'ye büyüük bir geçiişle ben bir tane Penti aldıım, memnun kaldım. Bir tane daha alacağıım.Kızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Canım çanta olarak en başından beri skip hop istiyordum. Siyahını indirimde yakalayıp aldım. Sütyen olarak nbb ile dagi'nin sütyenlerini tercih edeceğim sanırımKızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Bende kronik vajinit var. Gebelikten önce de vardı, gebelik başından beri de var. Gebelikte başta akıntı normaldi. Progestan fitil de kullanınca aynı senin tarif ettiğin gibi oldu. Fitili bıraktım, arada akıntı azalıyor ama sonra yine artıyor. Hoş, acil doktoru da ksçtır söylememe rağmen enfeksiyon deyip geçiştiriyor. Benim doktora söyleyince de iki fitil yazıyor, asla etki etmiyor. Gebelikten önce kültür diye tutturdum kültür almadılar. Senin doktorun en azından hemen almış. Gebelikte genital bölge enfeksiyonlara açık oluyor zaten. O kadar korkulacak bir şey değil ama tedavini ol mutlaka.
8 aydır enfeksiyonla tedirgin tedirgin geziyorum. Fitil yazmaktan başka bir şey yapmıyorlar. "Eskiden antibiyotik mi vardı, inşallah bende de sorun olmaz." deyip avutuyorum kendimi. Fakat kültür sonucunu benimle de paylaşırsan çok mutlu olurumGeçmiş olsun
Ben de bu çantanın siyahını aldıım, çok pahalıydı ama gerçekten çok kullanışlı.Canım çanta olarak en başından beri skip hop istiyordum. Siyahını indirimde yakalayıp aldım. Sütyen olarak nbb ile dagi'nin sütyenlerini tercih edeceğim sanırım
Eki Görüntüle 3466401
Emzirme sütyeni olarak şu ikisini aldım. Dagi olan büyük göğüsler için daha iyi olabilir diğeri biraz kaplı gibi daha da büyük gösteriyor ama o da çok rahat. Çanta olarakta Milk Moo önermiştim arkadaşım çok memnun kalmıştı şuanda da indirimde
İçim rahatladı biraz teşekkür ederimm :) 3 tane antibiyotik hap ve 1 doz fitil yazdı bugün başlarım artık kullanmayahamilelikte yüzme egzersini çok öneriyorlar ama denizde. Havuz için temizliğinden emin olmak gerekiyor. Moralini bozma ama fitil de korkulacak bir şey değil, düşük tehlikemde progestan fitil kullandım, bu form sitesinde hala kullanan arkadaşlar var. Kendin için bebeğin için gözün kapalı kullan tedirgin olma hiç :) Bu arada bebeğine enfeksiyon kolay kolay bulaşmaz korkma lütfen :)
Ben yine bunu aldım eczacı arkadaşımın önerisi ile Otribebe ve Bruno baby önerdiKızlar sterilizatör alan var mı? Ben weewell'inkini gözüme kestirdim ama, şimdi almak mantıksız mı olur bebişin emzik, biberon reddi ihtimaline karşı?
Canım çanta olarak en başından beri skip hop istiyordum. Siyahını indirimde yakalayıp aldım. Sütyen olarak nbb ile dagi'nin sütyenlerini tercih edeceğim sanırım
Eki Görüntüle 3466401
Benim de çok hoşuma gitti canım, gerçekten çok hafif. Pembesi de çok tatlıydı da şimdi eşim takarken mırın kırın etmesin diye siyah aldımBen de bu çantanın siyahını aldıım, çok pahalıydı ama gerçekten çok kullanışlı.
Marks and spencerda ikili emzirme sütyenlerinde bir iki model 700 tl gibi bir fiyata satılıyordu. Ben oradan aldım.Kızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Ay sterilizatör sormuşsun ben aspiratör önerisi vermişim iyice yandı kafalar silemedim deKızlar sterilizatör alan var mı? Ben weewell'inkini gözüme kestirdim ama, şimdi almak mantıksız mı olur bebişin emzik, biberon reddi ihtimaline karşı?
Ben yine bunu aldım eczacı arkadaşımın önerisi ile Otribebe ve Bruno baby önerdiHepsi ayrı ayrı bu şekilde alınıyormuş bilginiz olsun
arkadaşlarrr o çanta en güzeli ama çok pahalı olduğu için elemiştim. Şimdi tekrar tekrar gündemime getirdiniz. Aklım dışı gri içi açık yeşil olanda :)) ne kadar indirime giriyor girse, siz kaça almıştınız *Ben de bu çantanın siyahını aldıım, çok pahalıydı ama gerçekten çok kullanışlı.
ben biraz acele ederek e bebekten almıştım ten rengi ve siyah. Kesinlikte dantelsiz model seçin. Göbek yukarı cıktığı için göğüs ve göbek arası dantel çok kaşındırıyor. tek önerim bu olabilirÇanta çok tatlı sen onerince bakmıştım canım ama sırt çantası değil yandan sanırım acaba zorlanır miyim diye düşündüm.
Dagi hoşuma gitti yanları yayvan gogsumun onu da toplar sanki.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek ben çoğu anneden önde olduğum için daha önce hallettim tabi her şeyiÇanta çok tatlı sen onerince bakmıştım canım ama sırt çantası değil yandan sanırım acaba zorlanır miyim diye düşündüm.
Dagi hoşuma gitti yanları yayvan gogsumun onu da toplar sanki.
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?