- 14 Kasım 2017
- 967
- 1.813
- 31
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.161
Eşimin memleketi IspartaSon 1 haftadir mide bulantim coktu bugun pek yok. Ve ara ara kasiklarim adet sancisi gibi sanciyor normal midir
suan beş bucuk haftalık muayneye gidinceye kadar nerdeyse 7 haftalık olucakVajinal ultrason yapiyolar ilk muayenede. Yani kaç haftalıksin henüz yeniyse kesin vajinal eder
Cook stresliyim 1haftadir bulantim coktu bugun hic yok asiri panik oldumEşimin memleketi IspartaHayırlısı olsun öncelikle. Benimde daha 5 haftalık sanırım bende de o ağrılar oluyor hafif hafif. Çok olmadığı sürece normaldir. Bu süreçler çok stresli süreçler insan meraktan sürekli stres halinde. Rahat olun tadını çıkarın :)
ben iki kez saglık oçağına aile hekine gittim henüz hastahaneye gitmedim kalp atışı için tekrar gitmek istemediğim için 7. haftaya yakın randevu aldım bakalım. ilk sağlık oçaağında sadece hcg değeri baktıar diğer gittiğimda idrar testi ve kan tasti verdim kan degerlerine baktırmalısın kansızlığın veya demir eksikliği ibi deger eksikliklerin var mı diye benim hepsi normal olmasına ragmen demir ve d vit başladılar folık zaten kullanıyordum bebeği beslemek için vucudun kan mıktarını nerdeyse iki katına çıkartıcak demiri bu yüzden yazıyorlar ayrıca bebeğin 7. haftadan sonra önce kıkırdak,kıkıkrdaktan kemik üretmeye başlıcak d vit te bundan yazılır yediklerindeki kalsiyumu almana ve bebek için tedariğe yardım ederKizlar merhaba. Ben Ocak ayinda Femara + Ovitrelle catlatma ignesi kullandim.
SAT 23.Ocak
IGNE 31.Ocak
20.Subat'ta beta degerim 1702 cikti. Yarin yine baktiricam duzenli artis var mi diye.
Sonra Cuma gunu doktora gidicem sonuclarla. Doktor keseyi gorurse ben de listeye eklenicem insallah. Doktora gitmeden, yarin saglik ocaginda ikinci betaya baktirirken baska bir kan degerime de baktirmali miyim sizce? Doktor her turlu isteyecek hazir gitmisken simdi yaptirsan iyi olur dediginiz bir sey var mi? Bugun saglik ocagindaki hemsireye sordum, doktora git o yonlendirir sonra bi daha randevu alip gelir kan verirsin dedi. Sonra bi daha doktora randevu alip gidip gostermesi var, surekli gel git yapmak da istemiyorum doktor uzakekstra bi sey isterse doktor yine giderim ama temel degerlerime baksalar guzel olurdu
benim yok ama kaynamış sıcak su iç. ayağını sıcak tut ve yürüyüş yap kimyon ve rezenede iyi gelir fakat cok az al çünkü malum hamilesinKızlar gaz sancısı için ne yaptınız ben mahfoldum yaa
neden ağda yaptırma dedi ben lazere gidiyordu bende bu ayki randevuma gitmedim ne yapıcağım bilmiyorum doktara gidice sorucam lazer işiniKızlar selam. Hamilelikte hala ağda yaptıran var mı acaba. Doktorum bana ağdayı önermedi. Tüy dökücü de süremem. Kaldı bir jilet oda doğuma kadar tüyleri arttıracak diye korkuyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Canim ilk gebeligimde.benimde ara ara kesilirdii...hatta ben sevinirdim.gecti diye...sonra tekrar baslardi.Cook stresliyim 1haftadir bulantim coktu bugun hic yok asiri panik oldum
Sicak suyu denicem artık çok sağol yaa ama kimyon hiç icemem doktor hiçbir baharatı tüketme dedibenim yok ama kaynamış sıcak su iç. ayağını sıcak tut ve yürüyüş yap kimyon ve rezenede iyi gelir fakat cok az al çünkü malum hamilesin
Ben yaptırıyorum vallah mecburenKızlar selam. Hamilelikte hala ağda yaptıran var mı acaba. Doktorum bana ağdayı önermedi. Tüy dökücü de süremem. Kaldı bir jilet oda doğuma kadar tüyleri arttıracak diye korkuyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Bugun panik oldum acaba bebegin kalbi mi durdu neden bulantim bianda gecti diye şuan icimi rahatlattinizCanim ilk gebeligimde.benimde ara ara kesilirdii...hatta ben sevinirdim.gecti diye...sonra tekrar baslardi.
25 yasima kadar agda yaptim. 25 yasimda lazer yaptirdim. 10 senedir de jiletle aliyorum. Lazerden sonra kalan tuyler 10 senedir ayni, lazer %100 bitirmedi, jilet arttirmadi.Kızlar selam. Hamilelikte hala ağda yaptıran var mı acaba. Doktorum bana ağdayı önermedi. Tüy dökücü de süremem. Kaldı bir jilet oda doğuma kadar tüyleri arttıracak diye korkuyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Yapmıyor hocam sen kendi durumunu izah etmezsen idare bunu bilemez sorun yapacak birşey yok bizlerde birileri için nöbet tutuyorduk yıllardır şimdi biraz ara vermek gerek bence bir de benim lekelenmem oldu nöbette o yüzden acil aldım raporu daYa bunu ben de düşünüyorum. Nöbet rahat geçiyor aslında koltuklar var idarem otur diyor ama ben çok rahat edemiyorum. Okulda da nöbet tutacak çok az hoca var ücretli hocalara nöbet verilmiyor doğal olarak. Yine de rapor alsam mı doktordan diye düşünüyorum ayakta kaldığım sürelerde belim ağrıyor çok :/ 24 haftayı beklemeden rapor aldığımızda idare sorun yapmaz değil mi?
10. Haftaya kadar ilişkiye girmeyin dediHanımlar biraz özel bir konu olacak ama doktorunuz ilişkiye izin verdi mi benim kafam çok karışık bu konuda ama nereye kadar erteleyeceğiz