2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Dur onu denicem bakalım bu sefer
Canım cok geçmiş olsun benim ilk hamileliğimde öyleydi çok çok fenaydı ama ben yemek te yiyemiyordum bulantıdan dolayı. Bu işe yaramıştı 2 kayısıyı aksamdan suya koydum sabah kalkınca o suyu içtim ve kayısıları yedim. Bol su içtim faydasını gördüm

Bende öyle sonrada diyorum ilk üç ay kilo almamam lazım böyle giderse yuvarlanıp giderim tutim kendimi diye offf cok kilo almaktan korkuyorum açıkcası
Ben de öyle.. ilk 3 şubatta beta baktırdım. Bugün 21 şubat. 1,5 kg aldım bile

Cumaya diyetisyen randevusu aldım. Bira sağlıklı beslenmeye ihtiyacım var galiba

kızlar laptop sırt çantası ile taşımak sizce zararlı mı ? bilmiyorum o kadardan bir şey olmaz herhalde ama emin olamadım

Ben hahahaaha program indirdim gebelik takibi daha görmediğim bebek için eğer aksi bir durum olmazsa bebiş akrep olacak ve bende akrep burcuyum yükselenimde akrep bu arada sizde mi son adet tarihine göre 1 aylık diyorsunuz çünkü bende de 1 aylık gözüküyor

kızlar laptop sırt çantası ile taşımak sizce zararlı mı ? bilmiyorum o kadardan bir şey olmaz herhalde ama emin olamadım
:)) laptopu karnının üzerinde taşımadığın sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum ( radyasyon açısından). Bir bebeğim daha var ve yaklaşık 10 kilo. Kucağımda da taşıyorum ayağımda da sallıyorum uyumak istemediği zamanlar karnımı bile tepikliyor :) ama ona da bakım vermek zorundayım sonuçta anneye ihtiyacı var. Yani kısacası hiç bir şey olmuyor endişenme.

hergün uygulamaya girip bakan bir ben değilim yani ne güzel her hafta uygulamadaki görütüsü değişiyor sat a göre bugün 39 günlük olduk haftası bitisn görüntüsü dğşsin diye gün saymam normal mi

Bizimki ilk çocuk olduğu için her şeyden şüphelenme korkma çekinme ile geçiyor nolcak bu halimiz

Ben de öğretmenim idareye söyledim nöbet tutmuyorum doktordan yazı aldım lekelenme olunca illaki çarpan eden oluyor
Ya bunu ben de düşünüyorum. Nöbet rahat geçiyor aslında koltuklar var idarem otur diyor ama ben çok rahat edemiyorum. Okulda da nöbet tutacak çok az hoca var ücretli hocalara nöbet verilmiyor doğal olarak. Yine de rapor alsam mı doktordan diye düşünüyorum ayakta kaldığım sürelerde belim ağrıyor çok :/ 24 haftayı beklemeden rapor aldığımızda idare sorun yapmaz değil mi?

Benm de 15 kiloda bi oğlum var. Çokta yaramaz. Aşırı hiperaktif mecburen kucağıma geliyor sürekli evi topla süpür parka çıkar. Kasıklarım ağrıyor sürekli korkuyorum.

Ben akrebim bebegim de akrep olsun cok istemistim ama sanirim terazi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…