-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.121
Bende öyle sonrada diyorum ilk üç ay kilo almamam lazım böyle giderse yuvarlanıp giderim tutim kendimi diye offf cok kilo almaktan korkuyorum açıkcasıYok vallahi canım ya. Ne bulsam yiyorum. Midem rahatsız oluyor aslında. Aşırı şişim. Ama yine de atınca içeri gidiyor
İdareye söyleyin bence ne bileyim bir ihtiyaç vs olur bilsinlerBen henüz kimseye söylemedim aileme bileBi eşim biliyor bir de siz
Dur onu denicem bakalım bu seferCanım genel hayatımda kabız olduğumda sabahları aç karna portakal suyu içince rahat ederdim .sizdede işe yarar inşaAllah
Canım cok geçmiş olsun benim ilk hamileliğimde öyleydi çok çok fenaydı ama ben yemek te yiyemiyordum bulantıdan dolayı. Bu işe yaramıştı 2 kayısıyı aksamdan suya koydum sabah kalkınca o suyu içtim ve kayısıları yedim. Bol su içtim faydasını gördümDur onu denicem bakalım bu sefer
Bende öğretmenim idareme söyledim ki biraz insaflı olsunlarİdareye söyleyin bence ne bileyim bir ihtiyaç vs olur bilsinler
Ben de öyle.. ilk 3 şubatta beta baktırdım. Bugün 21 şubat. 1,5 kg aldım bileBende öyle sonrada diyorum ilk üç ay kilo almamam lazım böyle giderse yuvarlanıp giderim tutim kendimi diye offf cok kilo almaktan korkuyorum açıkcası
Uygulama öyle gösteriyor ben de anlamadım canımSiz Eylül annesi oluyorsunuz bu durumda Eylül anneleri grubuna geçmeniz daha iyi olur.
Düzeltme: Sat a sonradan baktım yanlış yazdınız galiba doğum tarihini
Ben de öğretmenim idareye söyledim nöbet tutmuyorum doktordan yazı aldım lekelenme olunca illaki çarpan eden oluyorBende öğretmenim idareme söyledim ki biraz insaflı olsunlar
Canım benim adete göre değil ultrasonla adet arasında 1 hafta fark var yoksa benimde eylül olurdu doğum tarihiUygulama öyle gösteriyor ben de anlamadım canım
O zaman 28 eylülden 1 hafta sonrası yani 5 ekim canım senin ne zaman doğum tarihiCanım benim adete göre değil ultrasonla adet arasında 1 hafta fark var yoksa benimde eylül olurdu doğum tarihi
Ben hahahaaha program indirdim gebelik takibi daha görmediğim bebek içinGünaydın ekim anneleri benim gibi daha 1 aylık bebişin burcuna bakan var mı? Tahmini doğum 18 ekim umarım geç olmaz yoksa minik bir akreple uğraşmam gerekicek. Tam beklenen tarihte dogarsa terazi olucak, terazi olursa daha cok sevinicem. Akrep burcu olanlar kusura bakmasın
:)) laptopu karnının üzerinde taşımadığın sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum ( radyasyon açısından). Bir bebeğim daha var ve yaklaşık 10 kilo. Kucağımda da taşıyorum ayağımda da sallıyorum uyumak istemediği zamanlar karnımı bile tepikliyor :) ama ona da bakım vermek zorundayım sonuçta anneye ihtiyacı var. Yani kısacası hiç bir şey olmuyor endişenme.kızlar laptop sırt çantası ile taşımak sizce zararlı mı ? bilmiyorum o kadardan bir şey olmaz herhalde ama emin olamadım
Aynen bana da doktor tahmini doğum tarihi 5 Ekim dediO zaman 28 eylülden 1 hafta sonrası yani 5 ekim canım senin ne zaman doğum tarihi
Ben hahahaaha program indirdim gebelik takibi daha görmediğim bebek içineğer aksi bir durum olmazsa bebiş akrep olacak ve bende akrep burcuyum yükselenimde akrep bu arada sizde mi son adet tarihine göre 1 aylık diyorsunuz çünkü bende de 1 aylık gözüküyorbir ben değilmişm
hergün uygulamaya girip bakan bir ben değilim yani ne güzel her hafta uygulamadaki görütüsü değişiyor sat a göre bugün 39 günlük olduk haftası bitisn görüntüsü dğşsin diye gün saymam normal miBen hahahaaha program indirdim gebelik takibi daha görmediğim bebek içineğer aksi bir durum olmazsa bebiş akrep olacak ve bende akrep burcuyum yükselenimde akrep bu arada sizde mi son adet tarihine göre 1 aylık diyorsunuz çünkü bende de 1 aylık gözüküyor
:)) laptopu karnının üzerinde taşımadığın sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum ( radyasyon açısından). Bir bebeğim daha var ve yaklaşık 10 kilo. Kucağımda da taşıyorum ayağımda da sallıyorum uyumak istemediği zamanlar karnımı bile tepikliyor :) ama ona da bakım vermek zorundayım sonuçta anneye ihtiyacı var. Yani kısacası hiç bir şey olmuyor endişenme.
Ya bunu ben de düşünüyorum. Nöbet rahat geçiyor aslında koltuklar var idarem otur diyor ama ben çok rahat edemiyorum. Okulda da nöbet tutacak çok az hoca var ücretli hocalara nöbet verilmiyor doğal olarak. Yine de rapor alsam mı doktordan diye düşünüyorum ayakta kaldığım sürelerde belim ağrıyor çok :/ 24 haftayı beklemeden rapor aldığımızda idare sorun yapmaz değil mi?Ben de öğretmenim idareye söyledim nöbet tutmuyorum doktordan yazı aldım lekelenme olunca illaki çarpan eden oluyor
Benm de 15 kiloda bi oğlum var. Çokta yaramaz. Aşırı hiperaktif mecburen kucağıma geliyor sürekli evi topla süpür parka çıkar. Kasıklarım ağrıyor sürekli korkuyorum.12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Ben akrebim bebegim de akrep olsun cok istemistim ama sanirim terazi olacakGünaydın ekim anneleri benim gibi daha 1 aylık bebişin burcuna bakan var mı? Tahmini doğum 18 ekim umarım geç olmaz yoksa minik bir akreple uğraşmam gerekicek. Tam beklenen tarihte dogarsa terazi olucak, terazi olursa daha cok sevinicem. Akrep burcu olanlar kusura bakmasın