2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben de o sekildeyim kafayi yemis durumdayim hatta sabirsizlaniyorum

Merhabalar, sat 14 Ocak. Beta 16 Şubatta 452, 19 Şubatta 2292 ve 21 Şubat bugün 5203. Yarın randevumuz var umarım keseyi görürüz sağlıklı bir gebelik olur. İlk gebeliğimde geçen sene 5 aylıkken bebeğimi kaybetmiştim. Anca kendimi hazır hissedebildim. Herkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum kediannesibiri

Senin bat ne zamandı canım döngü ne kadar sürüyor

Kızlar benden doktor TORCH testi istememiş çoğu gebelik rütinlerinde var siz hangilerini yaptırdınız doktorunuz istedi mi

Eklentiler

• IMG_8730.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 64
Evet bende maalesef. Çok şükür kalp atışını da duydum. Ama hala bir şüphe içindeyim. Elimde olsa sürekli ultrasona girip kalp atışını dinlemek isterim

Arkadaslar 7+6 haftalik hamileyim biraz is yaptigim zaman kasiklarim adet olacakmisim gibi sanciyor ve sancisi sag dizime vuruyor normal midir

Bu arada beni de ekler misiniz yaş 31 sat 16 aralik bati bilmiyorum. Ilk gebeligim 7+6haftalik gebeyim keseyi 5. Haftada gorduk kalp atisini 6da duyduk. Tahmini dogum 3 ekim dedi doktorumuz yer ısparta. Çok evhamli ve sabirsizim bu konuda acemiligimden sanirim kediannesibiri

Son düzenleme:
Son 1 haftadir mide bulantim coktu bugun pek yok. Ve ara ara kasiklarim adet sancisi gibi sanciyor normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…