-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.141
Ben de o sekildeyim kafayi yemis durumdayim hatta sabirsizlaniyorumhergün uygulamaya girip bakan bir ben değilim yani ne güzel her hafta uygulamadaki görütüsü değişiyor sat a göre bugün 39 günlük olduk haftası bitisn görüntüsü dğşsin diye gün saymam normal mi
Benim de 27 eylul 3 ekim arası tahmini dogum tarihiAynen bana da doktor tahmini doğum tarihi 5 Ekim dedi
Senin bat ne zamandı canım döngü ne kadar sürüyorMerhabalar, sat 14 Ocak. Beta 16 Şubatta 452, 19 Şubatta 2292 ve 21 Şubat bugün 5203. Yarın randevumuz var umarım keseyi görürüz sağlıklı bir gebelik olur. İlk gebeliğimde geçen sene 5 aylıkken bebeğimi kaybetmiştim. Anca kendimi hazır hissedebildim. Herkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorumkediannesibiri
Beklenen adet tarihiBat ne oluyor onun açılımını bilmiyorumson adetimin başlangıç tarihi 14 ocak. Döngümde 31 32 günler arası değişiyor
Teşekkür ederim. 15 Şubat olarak görünüyorduBeklenen adet tarihi
Tahmini doğum tarihi 9 Ekim. Ama ikinci sezaryenim olacak. O yüzden tarih tutmazkediannesibiri Merhaba. Beni de listeye ekler misiniz? Sat 4 Ocak. 4+6’da keseyi gördük. 6+6’da (Bebeğe göre 6+1) kalp atışını duyduk. Yaş:29 Yer: İstanbul
Uyuklayarak ve mide bulantısıyla . Eve gidiyoruö ve direk uyuyorumÇalışan hanımlar gündüzleriniz nasıl geçiyor
Vajinal ultrason yapiyolar ilk muayenede. Yani kaç haftalıksin henüz yeniyse kesin vajinal ederayın 29 unda ilk defa ultrasona giricem vajınal ultrason yapmazlar değil mi
Evet bende maalesef. Çok şükür kalp atışını da duydum. Ama hala bir şüphe içindeyim. Elimde olsa sürekli ultrasona girip kalp atışını dinlemek isterimGerçekten sanırım bende kendime bu süreci rezil ettim stresten beta artmayacak mı kimyasal mı dış mı derken binbir stresle kese gözüktü şimdi kalp atışına kadar yine stres ne olacak bu halimiz bilmiyorum enerjisiz kaygılı bi insana dönüştüm
Son 1 haftadir mide bulantim coktu bugun pek yok. Ve ara ara kasiklarim adet sancisi gibi sanciyor normal midirBu arada beni de ekler misiniz yaş 31 sat 16 ocak bati bilmiyorum. Ilk gebeligim 7+6haftalik gebeyim keseyi 5. Haftada gorduk kalp atisini 6da duyduk. Tahmini dogum 3 ekim dedi doktorumuz yer ısparta. Çok evhamli ve sabirsizim bu konuda acemiligimden sanirim