- 14 Ekim 2023
- 1.863
- 1.456
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.901
Ayy grubumuzun ilk bebişi adı gibi yaz günü doğduKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Anladım canım bir bakayım çok şık mutlu günlerde kullanın civcivinleCanim var arkadasim yaptirmisti bende ondan gordum atiyorum hemen alaturca design instagramda canim biraz soguklar
Ay inanılmaz sahiden, soru sorduğumda bu verimle yanıt alabildiğim arkadaşlarımın sayısı tek elimin parmağı kadar değildirPenceremiz benziyor ve ben de perde konusunda kısa mı uzun mu tercih etmeliyim bilemedim, yapay zekâya sordum ve şöyle dediKaldirimsercesi
Bu tür bir pencere için uzun perde tercih etmek, odanın tavan yüksekliğini vurgulayarak daha şık ve sofistike bir görünüm sağlayabilir. Ancak, perde kaloriferi kapatırsa, odanın ısınma verimliliği etkilenebilir. Eğer ısınma önemliyse, kaloriferin üzerini kapatmayan kısa perdeler de kullanabilirsiniz. Bu durumda, pencere boyuna göre ayarlanmış bir stor veya jaluzilerle birlikte kısa perdeler de tercih edebilirsiniz. Hem fonksiyonel hem de estetik bir denge sağlamak için, kaloriferin çalıştığı mevsimlerde kısa, diğer zamanlarda uzun perde kullanmak da bir çözüm olabilir.
Bu yapay zekâ olayı ilerisi için beni korkutuyor ama bu tarz durumlarda çok işe yarıyor.
Canım Allahım yardımcın olsun kilosu nasıl bebeğin o önemli sende sakın kalmaya çalış dualarımız seninleKızlar maalesef gece uyurken 2 sularında suyum geldi. Hastanedeyim doğum başlayabilir ama geciktirebildikleri kadar geciktirecekler. Sancılarım var nstde de görünüyor. Bildiğin 1 kova su geldi zaten. Akciğer geliştirici yaptılar ve 3 adet hap verdiler kasılmaları engellemesi için. Ayrıca antibiyotik de aldım. İnşallah bir kaç hafta atabiliriz daha çok küçük. 29+5teyim. Ama yanıma yenidoğan hemşiresi yolladılar ben doğumun başlayacağını düşünüyorum.
Dualarınıza ihtiyacımız var.
Oy güzel kuzum benim masallah size çok güzel kilosu da annesi hızlıca toparlar merak etmeKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Maşallah diyelim rabbim onu cokk güçlü yapıcak. Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Ayyy grubumuzun ilk bebesi resmen doğduKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Adıyla yaşasın, hep parıl parıl parlasın miniğimizzzKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
doğum günü kutlu olsunKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Selam canım çok sevindim iyi olmana ben bu vesileyle bisey sormak istiyorum. Zaten sezaryan düşünen biri çatı muaynesi yaptırmak zorunda mıdır acaba?Kızlar doktordan geliyorum sizin bebek tombik olacak dedi 2 kilonun üstüne çıktık. Her hafta nst ye alacakmış bugün 2. girişim oldu . 34. Haftada da çatı muayenesi ve son tahlillerim yapılıp doğum şekline karar verilecekmiş. 2 haftada bir de muayeneye gideceğim. Ayrıca analık raporunu da aldım. Baya baya ana olduk. Hep güzel haberler alalım inşallah bende haberler böyle varsa güncellemeniz alırım. Bizim tombiğe ATA ismini düşündük ama daha netleştirmedik bakalım artık Sağlıcakla kalın.
Dünyaya hoşgeldin Yaz bebekKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Ahh çok şükür grubumuzun ilk bebeği Yaz bebekKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Ahh çok sevindim canım güzel haberlere maşallahKızlar doktordan geliyorum sizin bebek tombik olacak dedi 2 kilonun üstüne çıktık. Her hafta nst ye alacakmış bugün 2. girişim oldu . 34. Haftada da çatı muayenesi ve son tahlillerim yapılıp doğum şekline karar verilecekmiş. 2 haftada bir de muayeneye gideceğim. Ayrıca analık raporunu da aldım. Baya baya ana olduk. Hep güzel haberler alalım inşallah bende haberler böyle varsa güncellemeniz alırım. Bizim tombiğe ATA ismini düşündük ama daha netleştirmedik bakalım artık Sağlıcakla kalın.
Rica ederim ne demekkk beğenmene çok sevindimAy bugün geldi, çok beğendim kumaşı falan yumuşacık. Güzel fikriniz için tekrar teşekkür ederim
İlk bebeğimiz geldiKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Altına ince müslin sermek terlememesi açısından iyi olabilir ama yastık tarzı şeyler bence de gereksizEvet ben de böyle okudum şaşırdım o yüzden, müsline bile gerek var mı bilmiyorum
Ah ah grubumuzun ilk bebeğiKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?