• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Annem dikicek inşallah emzirme örtüsü vs ama puset olarak özellikle diktirmeyecegim. Ölçüsü bir tık büyük olup pusete arabaya kullanırım diye düşünüyorum duruma göre
Yaa ben de hep büyük bi müslini üzerine örterim ayrıca puset örtüsü almayım diyordum. Bugün ikinciye hamile arkadasım puset örtüsü almış. Dedim ben gerek yok diye düşünmüştüm diye. İlkinde ben de almadım ama rüzgarda falan sürekli tutmak gerekiyor açılıyor yamuluyor. İnsanı zorluyor o yüzden bu sefer alıyım dedim dedi. Benim de kafam karıstı

Altına ince müslin sermek terlememesi açısından iyi olabilir ama yastık tarzı şeyler bence de gereksiz
Bizim puseti kuzenim verecek bize, o bi gelsin de bakayım dediğiniz gibi belki ince müslin sermek gerekebilir ama yastık evet doktorlar önermiyor kesinlikle (tabii yenidoğana uygun pusetse diye belirtiyorlar)

Kızlarrr sizden dua istemeye geldimm 🥹
Kiralık ev ararken belkide bir umut ev sahibi olucam Allah nasip ederse inşallah arsamıza karşılık ev takası geldi üstüne tabi 600 bin vereceğiz borç harç ama sonuçta ev sahibi olma ihtimalimiz var güzel yüreklerinizle bana dua edermisinizz rica etsemm 🥹🤍🤲🏻
Canim benim insallah alirsin

Kızlar suyumuz fazla çıktı. Nasıl normale döner acaba dr beslenmene dikkat et dedi
Benim fazla sinirda canim en son bebisin cook hareketleri olur dedi su fazlaligindan ve sekeri kes dedi komple ozellikle meyve kavun karpuz ama yalan degil ben cikolatayi kesemedim meyveyi kestim takip edecegiz dedi

Grubuzun ilk bebeği hayırlı olsun.Sağlıkla annesine kavuşur inşallah dualarımız sizinle.Amerikada mısınız gidecektiniz?Güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim size ve Yaz bebeğe şifa versin çok duygulandım sağ salim gelin inşallah.
Gidemedik ama allahtan burada geldi başımıza oralarda napardık bilemem

Canım bebek için ne kadar kalır dediler tahmini benim de erken doğum riskim var hazırlıklı olmak istiyorum 🙏🏼 Sen daha iyi misin ağrın sızın çok var mı ? Dün geceden beri dua ediyorum sana ☺️🙏🏼❣️
Canım min 1 ay sonrasına bakcaz dediler. Ama 7 hafta gibi düşünüyoruz dedi doktor. Eğer hızlı kilo alırsa daha erken.

Ben iyiyim yürüttüler çok ağrıdı. En kötüsü herkesin odasından ağlama sesi geliyor ben çocuğumu henüz göremedim bile.

Arkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)

Moralleri yüksek tutuyoruz
8e7a0a8c-dd5b-4ac1-8d84-c8f70fdccdc6.jpeg
7 hafta sonra eve gelcek bebişimiz🥹🩷

Canım min 1 ay sonrasına bakcaz dediler. Ama 7 hafta gibi düşünüyoruz dedi doktor. Eğer hızlı kilo alırsa daha erken.

Ben iyiyim yürüttüler çok ağrıdı. En kötüsü herkesin odasından ağlama sesi geliyor ben çocuğumu henüz göremedim bile.
Sağ salim sağlıklı doğdu ya, ciğerlerinde de problem yokmuş. Tabii bebeğini görüp koklayamamak can sıkıcı bir durum ama birazcık daha sabır, zoru atlattın çok şükür 🙏🏼🙏🏼 Bebeğine kavuşana kadar sen de çok güzel toparlanmış olursun güzel güzel rahat rahat ilgilenirsin bebeğinle 🥰

Kızlar maalesef gece uyurken 2 sularında suyum geldi. Hastanedeyim doğum başlayabilir ama geciktirebildikleri kadar geciktirecekler. Sancılarım var nstde de görünüyor. Bildiğin 1 kova su geldi zaten. Akciğer geliştirici yaptılar ve 3 adet hap verdiler kasılmaları engellemesi için. Ayrıca antibiyotik de aldım. İnşallah bir kaç hafta atabiliriz daha çok küçük. 29+5teyim. Ama yanıma yenidoğan hemşiresi yolladılar ben doğumun başlayacağını düşünüyorum.

Dualarınıza ihtiyacımız var.
Aayy canim cok uzuldum insallah saglikli sekilde dogar zamaninda yavrum benim

Back