- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.941
O senin güzelliğin Pınarcım teşekkür ederim senden de bekliyorum bi mommy portresiYaaa ne guzelsib
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O senin güzelliğin Pınarcım teşekkür ederim senden de bekliyorum bi mommy portresiYaaa ne guzelsib
Ahh yavrum benim maşallah maşallah güçlü bebeğimeArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Moralleri yüksek tutuyoruzEki Görüntüle 3464683 7 hafta sonra eve gelcek bebişimiz
Oy maşallah çok güçlü bir kız Yaz bebek en kısa sürede annesine kavuşcak benim kizimda 30 haftalik çok duygulandım şuanArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Moralleri yüksek tutuyoruzEki Görüntüle 3464683 7 hafta sonra eve gelcek bebişimiz
Ne guzel hamis annelerimiz var masallah bu grubu cook seviyorumBebekce92 29+3’le sıcaklarla mücadeleye devam
Canim benim ikinizin cok iyi olmasins cok sevindim insallah daha guzel haberlerini verirsin bize hastahane cikisini yaniKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Arkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Moralleri yüksek tutuyoruzEki Görüntüle 3464683 7 hafta sonra eve gelcek bebişimi
Allahım gözyaşım pıt pıt çok duygulandım baya baya bebek olmuş güzel kızım yeter doğabilirim demiş gerçekten içimizde böyle bir bebek olduğu mucize bezini yesinler onun benimde bebeğim bu kadar değil ama 2 kilo doğmuştu öyle hızlı kilo aldıki 3 aylıkken 6 aylık mı diyorlardı hepsi geçecek inşallahArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Oy masallah dünya güzeliArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Çook güzel maşallah gözyaşım pıtArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Ah canım benim şu an 29+4üm ve içimde bu kadar büyük her şeyi belirgin bir bebeğin olması bana çok tuhaf geliyor halbuki seninki doğdu ve resmen hayatla tanıştı. Çok garip tuhaf hissettim gerçekten duygularım çok karmaşıkArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Çok şey oldum ben yaArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Ayyy cok guzel olmus canim benimmm ,ben perdeyi atarim sana altina store yaptim ustunede boyleKızlar Selamlar, biraz geride kaldım tüm mesajları okuyamadım ancak umarım herkes için her şey yolundadır. Ya ben bebek odasının perdesi konusunda bir türlü karar veremiyorum. Kısa mı uzun mu, hangi renk, hangi tarz olmalı bilmiyorum. Pintererstte baktıklarımın trendyol gibi yerlerde karşılığı yok. Böyle soft, sakin ve şık olsun istiyorum. Siz neler tercih ettiniz? Bizim bir kızımız olacak. Fikir açısından odasının camını da ekliyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi haftalar Eki Görüntüle 3464614 Eki Görüntüle 3464615
Sağlıkla büyüsün inşallah ❤ Mutlu, sağlıklı, bereketli bir ömrü olsun.Arkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
oyyy maşallah sana tez vakitte inş kucagına evinize gitmeyi nasip etsin inş rabbimArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Ay çok duygulandım şu an bebişi görünce, seninle aynı haftadayız içimde bundan mı var yani diye bakıyorum çabucak toparlansın inşallah yavrumArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Yapay zeka nasil calisiyor yaa cok iyi demis bende atiyimPenceremiz benziyor ve ben de perde konusunda kısa mı uzun mu tercih etmeliyim bilemedim, yapay zekâya sordum ve şöyle dedi Kaldirimsercesi
Bu tür bir pencere için uzun perde tercih etmek, odanın tavan yüksekliğini vurgulayarak daha şık ve sofistike bir görünüm sağlayabilir. Ancak, perde kaloriferi kapatırsa, odanın ısınma verimliliği etkilenebilir. Eğer ısınma önemliyse, kaloriferin üzerini kapatmayan kısa perdeler de kullanabilirsiniz. Bu durumda, pencere boyuna göre ayarlanmış bir stor veya jaluzilerle birlikte kısa perdeler de tercih edebilirsiniz. Hem fonksiyonel hem de estetik bir denge sağlamak için, kaloriferin çalıştığı mevsimlerde kısa, diğer zamanlarda uzun perde kullanmak da bir çözüm olabilir.
Bu yapay zekâ olayı ilerisi için beni korkutuyor ama bu tarz durumlarda çok işe yarıyor.
gerçekten hepimize çok değişik bir duygu yaşattın, aydınlanma gibi maşallah miniğe zaman su gibi aksın, sağlıkla öpüp koklayarak çıkın inşallah.Arkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
atarsan bakayımmAyyy cok guzel olmus canim benimmm ,ben perdeyi atarim sana altina store yaptim ustunede boyle
çok güzel olmuş güle güle kullanınYapay zeka nasil calisiyor yaa cok iyi demis bende atiyim
Maşallah size, ana kızlı kocaman bir maşallahArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Camimmmmm benim yaaaArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)