- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.801
Bebikoma şu nevresim takımıyla müslin örtüyü aldım. Çok hoşuma gittiler bakalım nasıl gelcekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bende Madreyi alacağımBen almadım ama almayı düşünüyorum. Madre modeli var büyük ihtimalle onu alacağım.
SüperElele 6 in 1 aldık. Hala kurmadık. Bugün kurarsak fotoğraf atarım
Zezigkumaş diye bir siteden. İnstada reklam olarak düştü önüme. Trendyoldada satışı var ancak kendi sitesinde çok çok daha uygun. Banada çok kaliteli göründü bakalım gerçekte de öyle gelecek miS Sunshine93 Müslin örtü çok güzel ve kaliteli görünüyor , nerden aldınız?
Zezigkumaş diye bir siteden. İnstada reklam olarak düştü önüme. Trendyoldada satışı var ancak kendi sitesinde çok çok daha uygun. Banada çok kaliteli göründü bakalım gerçekte de öyle gelecek mi
Biraz iş yapıyım ayakta durayım hemen ayaklarımın altı topuklarım filan ağrıyor yaa. İş yapamıyorum hiç. Sizinde öyle mi?
Hem de nasıl hiç bişey yapamadan yorgunum. Bugün aşırı bir sıcak var klima bile yanmami durdurmuyor. Omuzlarım, belim, ayaklarımın altı Allah yardımcımiz olsun ne zor olur bu yaz geçmek bilmiyorBiraz iş yapıyım ayakta durayım hemen ayaklarımın altı topuklarım filan ağrıyor yaa. İş yapamıyorum hiç. Sizinde öyle mi?
Ben sana demiştim yaparlar ama insanda kendi el atmadan rahat etmiyor kiBende öyleyim. Zaten yasak hareket etmem hafta içi annemlerde kalıyoruz hafta sonu eşimle evimize geçiyoruz kedimiz var. 2 hafta sonra annem ve kayinvalidem evime gelecekler perdeleri falan yikayacaklar sonraki hafta da temizliğe abla alacam. Annemler yorulmasın diye kitapligi falan temizliyim dedim suan maffolmus durumdayım eşimde yardım etti bırak direkt ben yapim dedi kızdı. Soylesem ben demiştim diyecek. Birsey demeden yatıyorum
Ben sana demiştim yaparlar ama insanda kendi el atmadan rahat etmiyor ki
Teşekkür ederim, ben de bakayım.Zezigkumaş diye bir siteden. İnstada reklam olarak düştü önüme. Trendyoldada satışı var ancak kendi sitesinde çok çok daha uygun. Banada çok kaliteli göründü bakalım gerçekte de öyle gelecek mi
Yok kalmadı bazen diyorum ki doğum sonrası hızlıca kendime gelebilecek miyim? Pozitif bir insanım ama bu mevsim bu son aylar zorlandıkça hormonlar da coştukça bir olumsuzlukta gelmiyor değilAynen yavrum insan kendi düzenin de toplamak istiyor hem de yormak istemiyor ama gücümüz yok maalesef
Annem dikicek inşallah emzirme örtüsü vs ama puset olarak özellikle diktirmeyecegim. Ölçüsü bir tık büyük olup pusete arabaya kullanırım diye düşünüyorum duruma göreMemnun kaldığınız Puset örtüsü seti var mıdır yaa? En karar veremediğim şeylerden biri bu oldu nedense bi beğenemiyorum
Sabah açlık ve tokluklar bi gün önce yediğiniz şeylerle ilgili oluyor genelde.Benim sabah açlık veya tokluk yüksek çıktığı zaman mutlaka bı gün önce kaçamak yapmış oluyorum.Oglen ve akşam tokluklar genelde sorun olmuyor.O yüzden aslında sabah açlık ve tokluklar daha belirleyici gibi27 Haftanın içindeym bende kızlar gebelik şekeri var diyete basladim ama sabah 1 saatlik toklugum 160 oluyor oglen 1 saatlik toklugum normal çıkıyor öbür gün sabah yokluğum normal çıkiyor her zaman ki gibi beslendigim gibi besleniyorum niye böyle oluyor anlamadım bilen varsa yazabilir mi
Peki sizin de degerlerinizde dalgalanmalar olur muyduSabah açlık ve tokluklar bi gün önce yediğiniz şeylerle ilgili oluyor genelde.Benim sabah açlık veya tokluk yüksek çıktığı zaman mutlaka bı gün önce kaçamak yapmış oluyorum.Oglen ve akşam tokluklar genelde sorun olmuyor.O yüzden aslında sabah açlık ve tokluklar daha belirleyici gibi
Ekstra bi örtüye gerek var mı ki ben normal müslin battaniyeleri kullanacağımMemnun kaldığınız Puset örtüsü seti var mıdır yaa? En karar veremediğim şeylerden biri bu oldu nedense bi beğenemiyorum