- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.781
Ben de bunu aldım sanırım. Değerlemdirmeler iyiydi.E bebekte indirim vardı Baby jem aldım. Yıldızı diğerinden yüksekti değiştirsem mi acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu aldım sanırım. Değerlemdirmeler iyiydi.E bebekte indirim vardı Baby jem aldım. Yıldızı diğerinden yüksekti değiştirsem mi acabaa
Bende babyjem aldım. İkisininde ucu silikon. Eday biraz daha büyük biberon kısmı. Çok fazla kullanılmayacağı için bence ikiside aynıdır. Farketmez diye düşünüyorumE bebekte indirim vardı Baby jem aldım. Yıldızı diğerinden yüksekti değiştirsem mi acabaa
Doğru demiş bunlar ztn en çok sebep olan bir hafta dikkat edince normale döner inşallah
Kumaş aldık annem dikecek benim de, ilk zamanlar özellikle kullanırım diye düşünüyorumSling aldınız mı kızlar?
Canım onlar sancı değil yani doğum sancı öyle birşey değil sizinkiler bnde de oluyor bazen ara ara sizde olanlar ama öncesi normal doğum yapıp o sancıyı bildiğim için Korkmayın canlarım gaz sancısı gibi düşününYürüdüğüm icin oldu sanirim ama cok felaket bir agriydi bicak saplanir gibi
Hangisi marka nedir içerik temiz demiBi kaç kıyafetindeki meyveler çıkmamıştı evde yemek yerken giydiriyordum defalarca yıkanıp işlemişti artık o lekeler onları bile öylesine denedim çıktı valla. Meyve ve kaka lekelerinde denedim domates vişne vs hep çıktı 1 paket dene istersen umarım seninde işine yarar
Benim eşimde öyle olur muhtemelen doğduğu anda başlar kulağına üflemeye. Bizim daha ilk çocukBenim eşimde Trabzonsporlu kendisi has Trabzonludur bol şekilde Laz damarı mevcuttur her nekadar kızımıza Trabzonsporlu şeyler giydirmek istesede anası koyu galatasarayli olduğu için sökmüyor ama 2 cocugumuda koyu TS li yapti bu son şansım
Aaa birlikte olur diyordum kuzu hadi inşallah daha da alır kilo 35 e kadar o zamana inşallah vaktinde gelir amaBizim kontrolumuz iyi geçti çok şükür bende gebelik sekeri olmasına rağmen bebeğin kilosu iyi dedi. Ağrılarım oldugu icin az daha sabret şu 5 hafta daha dişini sık dedi kalkma çok fazla ve çok su ic dedi yani 35 i görelim dedi. Buda eylülün 15 i oluyor inşallah daha uzun süre dayanırız
Ben Bonte 6in1 olanı aldım. Beğendim de.Kızlar merhaba, hala park beşik almadık . Elele den alan var mı ? Beğendiniz mi?
Ben el ele madre aldım canm gayet iyiKızlar merhaba, hala park beşik almadık . Elele den alan var mı ? Beğendiniz mi?
Ya inşallah birlikte olur canim ya ben istemiyorum 35 te olmasını çok erken tabi bizim kız durursa 37 ye kadar dursun istiyorum en azından yani bi şekilde sabrederim Allah izin verirse kendimi öyle sartliyorumAaa birlikte olur diyordum kuzu hadi inşallah daha da alır kilo 35 e kadar o zamana inşallah vaktinde gelir ama
Ben Bonte 6in1 olanı aldım. Beğendim de.
Aa süper bende oradan almayı düşünüyordum alayım o zamanBen el ele madre aldım canm gayet iyi
Bende almak istiyorum görümcem aldı ilays marka çok güzel 950 falan bide başka var trend yolda kubbe diye oda 450 oda güzel gözüküyor bilemedimSling aldınız mı kızlar?
Ben almadım ama almayı düşünüyorum. Madre modeli var büyük ihtimalle onu alacağım.Kızlar merhaba, hala park beşik almadık . Elele den alan var mı ? Beğendiniz mi?
İnşallah canım duracak sağlıcakla inşallah gönlüne göre olsunYa inşallah birlikte olur canim ya ben istemiyorum 35 te olmasını çok erken tabi bizim kız durursa 37 ye kadar dursun istiyorum en azından yani bi şekilde sabrederim Allah izin verirse kendimi öyle sartliyorum
Ben aldım bonte 2 modelini gayet güzel geldi ilk geldiğinde açıp baktık kullanışlı gözüküyor donencesi var hem müzik hem titreşim veriyo ayriyeten telefonda baglayabiliyodun yanında ana kucağı gibi bisey var alt açma yeri var ben beğendim şimdilikKızlar merhaba, hala park beşik almadık . Elele den alan var mı ? Beğendiniz mi?
Tesekkur ederim kuzum evet gaz sancısı olabilir kasıklarım karnım agriyor çünküCanım onlar sancı değil yani doğum sancı öyle birşey değil sizinkiler bnde de oluyor bazen ara ara sizde olanlar ama öncesi normal doğum yapıp o sancıyı bildiğim için Korkmayın canlarım gaz sancısı gibi düşünün
Elele 6 in 1 aldık. Hala kurmadık. Bugün kurarsak fotoğraf atarımKızlar merhaba, hala park beşik almadık . Elele den alan var mı ? Beğendiniz mi?