- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.741
Canim var arkadasim yaptirmisti bende ondan gordum atiyorum hemen alaturca design instagramda canim biraz soguklarAdıyla büyüsün inşallah
Nerede yaptırdın canım var mı sayfaları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim var arkadasim yaptirmisti bende ondan gordum atiyorum hemen alaturca design instagramda canim biraz soguklarAdıyla büyüsün inşallah
Nerede yaptırdın canım var mı sayfaları
Sizin enerjinize çok inanıyorum yaa o yüzden hep girmeden yazıyorum. Ben hiç almamıştım ama minik adam 150 gram almış 1265 olmuş
Evet senide cagirmasi lazim aslinda bende 30 da gitmistim 33 de cagirdi nst ye gireceksin dediOrtalama duyduğum herkesin 2 haftada bire düşmüş normal olarak, ben 31. haftada gittim doktorum yine 1 ay sonra gel dediii. Merak ettimmm, ben niye iki haftada bir gitmiyorum yahuuu. Çocuğum suratını da göstermedi hala zaten
5 tane aldım. Ama arkadasım doğum yaptı ben doğum yapacağım zaman onunki 4 aylık olmuş oluyor o bana kıyafet de verecek. Cok abartmayım dedim3 aylıkları kaç tane aldınız acaba
35. haftada bir sonraki kontrolüm, bi sonrasında da doğuma giderim artık zatenEvet senide cagirmasi lazim aslinda bende 30 da gitmistim 33 de cagirdi nst ye gireceksin dedi
0-3 ay mı diyorsunuz yendidogan olarak yoksa 0-1 mi3 tane aldım ben canım
Fermuarlari ürünlerin hepsinin kapatılıp yıkanmasi gerekir ona rağmen mi oldu ?Ben de yıkadım ama fermuar kısmı bozuldu birinin
Üst üste ama çok iş yapmışsin, yormasaydin kendini keşke o kadar canım yaKurdurdum kayın babamla eşim zorla kurdu üzerine kalın pike örttüm mahvoldum ama yıka ütüle ev berbat halde ama ayaklarım şişti artık
0_1 ben 3 tane aldım sadece onları fa hastane çantasına koydum . Zıbınları çoğunlukla 1-3 ve 3 aldım ağırlık 3-6 aldım0-3 ay mı diyorsunuz yendidogan olarak yoksa 0-1 mi
Bence 5-6 takım olmalı, bazen gün içinse 2-3 tane kirletebiliyor yenidoğanlar. Evet çok hızlı büyüyorlar 3 tane ihtiyacı karşılamaz bence. Battaniye vs. türü şeyler de yedekli olmalı, onlar da aynı şekilde kirlenebiliyor.Kızlar birşey danışacağım galiba ben yenidoğan kıyafetlerini abartmışım acaba değiştirsem mi 7tane yeni doğan kıyafeti var oğlumun herkes çok çabuk büyüyorlar 4 ideal diyor ama sizler ne yaptınız
Ben de kalktım renie aldım, odanin içinde yürüyorum aşırı sıcak her yerim Allah yardımcımız olsunMide yanmasından ve nabzımın yüksekliğinden uyuyamıyorum
Süt kaşığı biberonu ben de almak istiyorum erken doğum olursa diye Trendyoldan araştırdım ama hepsinde kötü yorumlar vardı. Güvendiğiniz bir marka var mı? Uyurken kullanmak için de hem müslin örtüler aldım çarşaf olarakta kullanılıyor tek katlılar hem de yarım kundak aldım 1 tane. Hangisinde rahat ederse artık Tulum giydirsem bile muhtemelen sararım ben ilk başlarda anne karnında gibi güvende hissetmeye devam etsin diye. Toglu olan uyku tulumlarına kışın geçeceğimAhhh bilmediğim yerden geldi sorular birileri bizi aydınlatsa . Ben de biberonlari emzikleri süt kaşığı biberonu aldım ama nasıl yıkanacak bilmiyorum
Hakkınızda hangisi Hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin inşallahKızlarrr sizden dua istemeye geldimm
Kiralık ev ararken belkide bir umut ev sahibi olucam Allah nasip ederse inşallah arsamıza karşılık ev takası geldi üstüne tabi 600 bin vereceğiz borç harç ama sonuçta ev sahibi olma ihtimalimiz var güzel yüreklerinizle bana dua edermisinizz rica etsemm
O bende de var kuzum sık sık oluyor. Dün kasiklarima da sürekli ağrılar girdiMide yanmasından ve nabzımın yüksekliğinden uyuyamıyorum
Beslenmene dikkat et mi dedi sadece? Anlatmadı mı detayını böyle böyle yaparsan düzelir diye?Kızlar suyumuz fazla çıktı. Nasıl normale döner acaba dr beslenmene dikkat et dedi
Süt kaşığı biberonu ben de almak istiyorum erken doğum olursa diye Trendyoldan araştırdım ama hepsinde kötü yorumlar vardı. Güvendiğiniz bir marka var mı? Uyurken kullanmak için de hem müslin örtüler aldım çarşaf olarakta kullanılıyor tek katlılar hem de yarım kundak aldım 1 tane. Hangisinde rahat ederse artık Tulum giydirsem bile muhtemelen sararım ben ilk başlarda anne karnında gibi güvende hissetmeye devam etsin diye. Toglu olan uyku tulumlarına kışın geçeceğim
Burada daha önce arkadaşlar yazmıştı, şeker olunca su fazla oluyormuş ya da çok şekerli şeyler tüketince. Özellikle karpuzu fazla kaçırınca olduğunu söyleyenler vardı. Meyveyi de abartmamak lazım sanırım. Dikkat edince normale dönüyor. Daha önce yaşayanlar yazacaklardır.Kızlar suyumuz fazla çıktı. Nasıl normale döner acaba dr beslenmene dikkat et dedi