2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya ne kadar cahilce yorum yapmışlar, direkt sert tepki verip çenelerini kapatın bence, onlar verecek sanki işi bıraksanız maaşınızı insan memuriyeti hele öğretmenliği bırakır mı hiç çocuğu oldu diye, tam tersi çocuğumuz için çalışıyoruz artık standartları yükselsin diye

İlk doğumda ben 3 kere aldım heyet 45 her defasında. Kendi doktoruma rica ettim verdiler . Deneyeyin kendi doktorunuzu verebilir
Ben ailemin yanına geldim doğum için, doğumdan sonra da geri dönücem eşimi doğuda tek başına bıraktım. Heyet için burda kalmam gerekiyor sanırım eşimde çocuğuyla olmak istiyor. Bi de doktorla konuştuğumda bana biz ceza yedik bu yüzden kimse imza atmak istemiyor dedi. Çok olumlu bakmadı. Sanırım birazda en baştan beri burda muayene olmadığım için çok yanaşmıyorlar.

Herşey çok zor gerçekten uzun yıllar çalış mış birinin işi bırakması nedir çok iyi bilirim zor şeyler düzenin alt üst olmuş hep iyi tarafından bakmaya çalış demekten başka çare gelmiyor aklıma

Eklentiler

• 20240804_124215.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 20240804_124206.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 74
  • 20240804_124203.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 82

Aynen canım herkes yaşıyor iyi kötü birseyler. Umarım Rabbım sağlıkla evlatlarimizi dogurmayi nasip eder bu günler kefareti kalır.

Kiloyu takmayın derim 3 gün arayla bana 1400 ve 1800 dediler , biliyorsunuz mümkün değil 3 günde 400 gr alması. Yani diyeceğim o ki makinalar hep farkli farkli ölcuyor

Aynen öyle canım planli olsaydı bu kadar üzülmezdim zaten de çok ani oldu etkilenmedim diyemem o yüzden. Ama buna bin şükür. Ailelerle aynı şehirdeyiz. Allah im hepimize sağlık kuvvet kolaylık versin. Kedime de üzülüyorum annemlere götürdük durmadı çok huysuzlandi. Köpek ve kediler de var çünkü yazliktalar baktık psikolojisi gidecek eve bıraktik eşim 2 günde bir bakmaya gidiyor. Cuma da zaten eve dönüyoruz. Kamera var izliyoruz. Çok tüy dökmeye başladı strese girdi kızım.

Ah kıyamam o yavrucaklarin da düzeni bozuluyor alışması zor ama sonu güzel olucak bak gör kalbini ferah tut

Ben de İskandinav tarzı bir halı bakıyorum. Bunlar gibi yani. Ama bebek odası için açık renkli halı mantıklı olur mu bilemiyorum. Tecrübeli anneler beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_1066.png
    556,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1067.png
    654,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
İlk kızımızı gezdirdik evde hoşuna gitti
Çoook güzel Böyle şeyleri görmeye bayılıyorum. Dün biz de annemlerden alıp getirdik bebek aramızı, önce bizimkilere denettik

Eklentiler

• IMG_9303.png
    475,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_9304.png
    564,8 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bebek odası halı ve avize için onereceginjz yerler var mi
Ya ben halı kullanmayacağım uzun bir süre, çok toz topluyor hatta bir süre yatak odasında bizle yatacağı için oradaki halıyı da kaldıracağım. Bi altı ay kadar en azından böyle gitsin bakalım dedik

Çoook güzel Böyle şeyleri görmeye bayılıyorum. Dün biz de annemlerden alıp getirdik bebek aramızı, önce bizimkilere denettik

Tüyleri kadar ömürleri olsun çok tatlılar çok merak ediyorum tanışma anlarını beraber geçireceği vakitleri. Bizimki huysuz biraz umarım oglusuma güzel davranır

O da doğru bir yaklaşım aslında biz de antialerjik iskandinav tarzı bakıyoruz canım

Hormonal değişiklikten oluyormuş geçen grupta konuştuk hatta bunu tek değilsin bende değilmişim söyle bir çözüm buldum rexona sürülen deodorantlardan aldım. Gayet etkili. Bazıları e bebekten almış başka marka bilemiyorum onları. Bende normalde dove alırdım ama hafif kalıyor demekki diye değiştirdim ise yarıyor şimdilik

Ben hiç terlemezdim canım. Şuan yüzüm gözüm koltuk altım her yerim sürekli terliyor ve bence kötü de kokuyor. Umarım doğum sonrası eski halime geri dönerim sürekli rolon Deodorant parfüm peçete elimde

kimi doğumdan sonra ter kokması oluyo kimide hamilelikte oluyo vucüd değişiyor inş dogumdan sonra kalıcı kalmaz ben her duştan sonra bebek pudrası kararmasın diye yada bebek yağı kullanıyorum zaten terleyen biri deildim kokmazdıda hamilelikte bende yaşıyorum ama rahatsız bir koku deil Allahtan öyle

Bende ilk trimesterde koku değişimi olmuştu inanamadım kendime cidden ama sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…