Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Yok kafası aşagıda kuzum,ama nasıl asagı ındıyse artık tekmelerın hepsı ya gobek hızasında ya vajına tarafında.kafası bence kanala yerlestı ben emınım.gidecegiz evet sabah,yazarım,sende dıkkat er guzel haberlerını beklıyorum😘😘
Hazırlanıyor artık kuzum benimkinin de kafası aşağıda kasıklarımda alt bölgemde falan bu hafta çok baskı hissettim ben de. Bakalım yarın ne diyecek doktor. Haberleşelim kuzum❤️

Ben bugün doğum şeklinden sonra yükselen burcu araştırdım biliyor musun 😂 tamda şimdi bu konuya denk geldim sizde konuşmuşsunuz. Seninde sezeryan olacaktı değil mi kaçta olacak doğum ayarladınız mı yoksa doktor mu söylüyor saatini ? Ben saatinide ayarladım. Ama yükselen burcunu bilmeden rast gele olsun dedim valla gönlüme de oldu gibi bakalım 🤗
Saatini doktor kendisine göre ayarlıyor. Muhtemelen sabahın ilk saatlerinde olur diye düşünüyorum. Bi bakayım yükseleni ne olacak ☺️

Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim 🥲🥲

Yaaa bende bilmiyorum annem de bana akşam ezanına doğru doğdun diyor insanlar iftar açacakmış falan cimere yazınca net öğrenebiliyor muyuz bari 🤣
Banada annem öğle ezanıyla doğdun diyor iyiki ezanlar varmış 😆

Kızlar bugun doguran komsumla konustum sezeyana 1 de gırmıs 1.30 da odasındaymıs,bebegı emzırmıs ama hala ayaga kaldırmamıslar,bırkez agrısı olmus ılac vurmuslar,bas agrısıda yokmus suanda.sezeryan olacak ben ve benım gıbı arkadaslarım ıcın bılgılerınıze😅hayalımdekınden kolay anlattı anlatınca😀korkum azaldı bıraz
Ay Allah razı olsun bana çok iyi geldi bu msj 😂🤗🤗 komşuna sevgilerimi ilet 😂💕

Olsun kuzum canı sagolsun🥰saglıklı olsunda dönmesin bakalım.cumartesı donuktu benımkı kafa aşagı,uzunlukta kısalmıstı 15 mm,bugun ıyıce kafayı yerlestırdı kanala dıye dusunuyorum bu kadar agrı normal degıl,kendıme 10 gun verdım 10 gune ben adaya veda edecegım gıbı gozukuyor😀
Gel birlikte veda edelim adaya 😂

Evet ya çok düşkündür bana da gerçekten kız evlat baba ilişkisi farklı olur olayını babamda tattım biliyorum Allah ondan razı olsun hakkını hiç ödeşemem . Tabi annemin de❤️
Allah razı olsun o güzel babacığından 💕💕 canım benim var olsun. Bizim evlatlarımızda böyle ince ruhlu evlatlarına düşkün babalar olsun 💕

Canımmm kızlar 🌸🌸 doktordan geldik anca yazabildim sizlere. Çok teşekkür ederim cevaplariniz ve endişeniz için ❤️ çok şükür biraz daha iyiyim.Açıklık ve su gelme durumum yok. Nstde sancılarım cikti. Dün gece yarısı yaşadığımda sancıymıs. Rahmim falan çok ağrıyor zaten. Bebek aşırı hareketliymis.Ama tabi yeri artık dar olduğu için olduğu yerde elini kolunu uzatıp duruyor.Ama Bebeğim hala dönmemiş malesef bu saatten sonra dönmez dedi. Sezeryan günü verdi 25 Şubat'ta ben gidiyorum doğuma 🥺 sadece 15 günüm Gelişimi suyum falan hepsi iyi. Öyle işte benim vakit azaldı kızlar 🥺
Canımmm kavuşmaya az kaldı desene🥹🥹 ay çok heyecanllııı 😍😍

Duam da kalbim de seninle bunu çok iyi biliyorsun papatyam❤️ İnşalalh kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Sona az kaldı❤️🤲 bakalım yarın da ben merakla heyecanla gideceğim ❤️
Biliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorum 💕 hayırlısıyla güzel şeyler duymanı diliyorum ❤️❤️

Ay kizlar degisik bisey dicem ozellikle sessizken oluyor karnimdan bazen çit diye kemik sesi mi ne değişik bı ses geliyor azıcık araştırdım megersem.bebek hareket edince kemiklerinden gelen bı sesmis çok değişik ya
Kız geçen diyodum onu ben baloncuk gibi de cikiyo bazen, bazen de eklem çıt eder öyle 🥹🥹🥹 bebişten mi geliyomuş uyyyy🥰🥰🥰

Biliyorum canımın içi iyi ki varsın, varlığını hissetmek çok güzel. Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyorum 💕 hayırlısıyla güzel şeyler duymanı diliyorum ❤️❤️
Sen de iyi ki varsın canım papatyam ❤️❤️❤️ senin de varlığını hissetmek çok güzel 😍🥰 yarın benden gelecek olan haberleri ben de çok merak ediyorum valla😂😂

Back