- 22 Ekim 2024
- 722
- 1.605
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #26.261
Üçün beşin lafı olmaz biz de küçük degiliz sen de yaşlanmadınAy 99 musunuz kız ne küçüksünüz Allahım siz küçük değilsiniz ben yaşlandım![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçün beşin lafı olmaz biz de küçük degiliz sen de yaşlanmadınAy 99 musunuz kız ne küçüksünüz Allahım siz küçük değilsiniz ben yaşlandım![]()
Gerçekten çok zormuş o sancı olayı kuzum. Valla sayılı gün kaldı kuzum çok stres yaptım ben iyice azaldıYaaa seni yerim ben bebişin ve sen iyi olun gerisi önemli değildemek ki sancı öyle bir şeymiş. Hepimiz yaşayarak öğreneceğiz. Allahım resmen sayılı gün kaldı sağlıkla hayırla kavus inşallah bebeğine bebişim
duam kalbim seninle biliyorsun. Doğum şeklini de kafana takma. Hakkınızda en iyi doğum şekli neyse onunla olsun yeter ki sağlıkla olsun
Ne güzel bir cümle.. kendi yolunu kendi seçmişOlsun senle bebiş sağlıklı olun önemi yok bebiş dönmek istememiş kendi yolunu kendi seçiyorsağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
![]()
Amin canım benim bolca aminCanım benim ya haydi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk sağlıklı olsun nasıl geldiği önemli değil kuzular nasıl geleceklerini kendileri belirliyor demek ki öyle keyfi yerinde paşanın![]()
Bende bu tepkiyi verdimAy 99 musunuz kız ne küçüksünüz Allahım siz küçük değilsiniz ben yaşlandım![]()
Ne kadar ince bir ruhBenim doğum saatim 01:25 babam o günün takvim yaprağını saklamış üzerine de yazmış her şeyi ah canım babamburdan hesaplanabilir mi yani
Amaaan ben olmak istemiyorum yaaaAy acaba bu gece kim doğuracak dnxbdnndjdd iki gündür peş peşe gidiyoruzşanslı kişi kim olacak
![]()
#HepimizAnayizİrkcilikYabmayin!!!Bende bu tepkiyi verdimminnoslar
biz yaşlandık bacım
![]()
Ben çok dengesizim bi istiyorum bi istemiyorumAmaaan ben olmak istemiyorum yaaa![]()
Ben de yaaa dndnjskskaksd korkuyorum azcık sanırım ondan fndjdjfkfkdkskBen çok dengesizim bi istiyorum bi istemiyorum![]()
Ben bugün doğum şeklinden sonra yükselen burcu araştırdım biliyor musunİnternette yükselen burç hesaplama siteleri var canım. Ordan öğrenebilirsin. Sadece doğum tarihin ve saatini giriyorsun.
Valla bizde döndü sandıkta hala yukarda. Artık ümidim yok dönmez dedi doktorda zatenNet anlıyorsun kuzum hatta eşim bile net anladı.aşırı barız sekılde devrıldı aşagı dogru.ve bır ıkı gun ıcınde oldu bu![]()
Ah kuzum benim bununla geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarAteş hala bitmiş değil ama ilk zamana göre bir tık daha aşağı. 40-41 görmüyoruz en azından. Yarın çocuk doktoruna götüreceğiz inşallah bir an önce toparlarteşekkür ediyorum canım
![]()
Bana o aydınlanma 15 gün kaldı diyince geldi. Tam hastanenin bahçesindeyiz eşime şey demeye başladım ya aslında ben alıştım hamileliğe böyle mi kalsaydıBen çok dengesizim bi istiyorum bi istemiyorum![]()
Olsun kuzum canı sagolsunValla bizde döndü sandıkta hala yukarda. Artık ümidim yok dönmez dedi doktorda zaten![]()
İnşallah canım benim tekrar teşekkür ediyorumAh kuzum benim bununla geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar![]()
Evet ya çok düşkündür bana da gerçekten kız evlat baba ilişkisi farklı olur olayını babamda tattım biliyorum Allah ondan razı olsun hakkını hiç ödeşemem . Tabi annemin deNe kadar ince bir ruhay maşallah babana canımın içi
![]()
Duam da kalbim de seninle bunu çok iyi biliyorsun papatyamGerçekten çok zormuş o sancı olayı kuzum. Valla sayılı gün kaldı kuzum çok stres yaptım ben iyice azaldıdoğum şekli önemli değil artık. Çünkü bazen bazı şeyler bizim elimizde olmuyor. Nasip. Duanı eksik etme çok seviliyorsun
![]()