2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar kusura bakmayın bir şey sorucam kabızlık cekeniniz var mı? Çözüm bulabildiniz mi ?
Benim normalde de böyle bir sıkıntım var, ama şu son zamanlarda biraz daha şiddetlendi. Birkaç gündür keten tohumu chia falan katıyorum yoğurda, öğlen ara öğünde onu yiyorum. Faydası oluyor gibi

bende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim inşallah birde tüm testler sağlık ocağında yapılmıyormuş , sizede muhtemelen benle aynı veya benzer liste vermişlerdir aynı hastane olduğu için

bende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim inşallah birde tüm testler sağlık ocağında yapılmıyormuş , sizede muhtemelen benle aynı veya benzer liste vermişlerdir aynı hastane olduğu için
Benden istediği tüm testleri yaptırdım, doktora götürdüm zamanda eksik var demedi bir sorun olmadı yani

Senin ki saat kaçta canım

ben 5 hafta 3 günlük hamileyim ve kimseyele kouşamıyorum bu platforma bu yüzden kaydoldum benim gibi olan insanlarla konuşmak rahatlatıcı olduğu için kalp atışı duyuncaya kadar kimseye söylemek istemedim ama cok gerginim ya duymazsak ya kese yoksa vs vs sağlık ocagında iki kere kan verdım ilki 14 şubattı o gün ögrendim 19 subatta tekrar kan verdim betahcg yükselmiş herşey yolunda dediler ayın 29 unda doktor randevumuz var 29 unda 6 hafta 5 günlük olucak ve ben gerginim kabus görüyorum

12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?

beta hcg degerin yükselmemiştir bir cok nedeni var herkeste aynı düzeyde yükselme olmaz ama bence adetin 15 gün gecikti ve hala silikse bi doktara gitsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…