- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.021
Benim normalde de böyle bir sıkıntım var, ama şu son zamanlarda biraz daha şiddetlendi. Birkaç gündür keten tohumu chia falan katıyorum yoğurda, öğlen ara öğünde onu yiyorum. Faydası oluyor gibiKızlar kusura bakmayın bir şey sorucam kabızlık cekeniniz var mı? Çözüm bulabildiniz mi ?
İlk oraya başladım şuan memnunum sürece göre bakalı
bende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim inşallah birde tüm testler sağlık ocağında yapılmıyormuş , sizede muhtemelen benle aynı veya benzer liste vermişlerdir aynı hastane olduğu içinEvet ilk muayenede istedi sağlık ocağında yaptırabilecegimi söyledi doktor ztn orada yaptırdım, sağlık ocağı da gebe kaydimi açtı doktora göre tahlillerim iyi ek bir takviye vermedi fakat sağlık ocağında ki ebe göre demir ilacı kullanmalıymısım sınırda dedi gebelikte Bebek büyüdükçe iyice düşer riske girmeyelim dedi
Benim doktorum Fatma Ersanhangi dr acaba ?
Benden istediği tüm testleri yaptırdım, doktora götürdüm zamanda eksik var demedi bir sorun olmadı yanibende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim inşallah birde tüm testler sağlık ocağında yapılmıyormuş , sizede muhtemelen benle aynı veya benzer liste vermişlerdir aynı hastane olduğu için
Senin ki saat kaçta canımBen de dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Ne kadar pozitif düşünsem de demekki bilinçaltımda tehlikeli senaryolar var
Y yanasip52 şunun şurasında cumaya ne kaldı
Ben bugün 5+5 oldum. Cuma günü doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım
Sizin her gidişiniz her güzel haber getirişiniz yüzümü gülümsetiyor kızlar. Hep güzel haberler alalım
ben mürvet hanıma gidiyorum ayrıca kendisii beni ve kardeşimide doğurtmuş yıllar önce , annemşn doktoruymukBenim doktorum Fatma Ersan
happy mom ve hamilelik+ bence çok iyi hamilelik+ en iyisiii benceeMerhabalar. Gun gun hamilelik sayfasinda paylasilan, surec takip edilebilecek uygulamayi bulamadimacaba hangi uygulama, yardimci olabilecek biri olursa cok sevinirim
Cok tesekkur ederimhappy mom ve hamilelik+ bence çok iyi hamilelik+ en iyisiii bencee
Saat 15.00 teydi ama biraz önce doktorun sekreteri aradı. Doktorun başka bir programı olduğundan (tatile gidecek kesinSenin ki saat kaçta canım
bende rüyamda doktora gidiyordum gebelik yok diyordu 5 bucuk haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim gerginlikten başka bişey hissetmemem normal miSenin ki saat kaçta canım
hamilelik takip uygulaması yaz playstordan cıkıyor son adet tarihinin ilk günü gir cok güzel bir uygulama ve üretsizMerhabalar. Gun gun hamilelik sayfasinda paylasilan, surec takip edilebilecek uygulamayi bulamadimacaba hangi uygulama, yardimci olabilecek biri olursa cok sevinirim
beta hcg degerin yükselmemiştir bir cok nedeni var herkeste aynı düzeyde yükselme olmaz ama bence adetin 15 gün gecikti ve hala silikse bi doktara gitsen iyi olurMerhaba. Bugun itibariyle 15 gun adetim gecikti. 1 hafta once test yapmıştım, silik bir cizgi var gibiydi ama gozle gormesi bile zordu. Dun tekrar yaptim cizgi hala cok silikti. Arada gecen 1 haftada baya netleşmiş olmasi gerekirdi diye düşünüyorum. Emin olamadim pek o yuzden. Dun hemen sabah saglik ocagina gittim test vermek icin ama doktorum yoktu veremedim. Bugun sabah da gidemedim. Merak da ediyorum ama şimdilik hastaneye vs gitmeye üsendim açıkçası. Neden testteki cizgi netlesmemis olabilir sizce? Yarin gidip kan testi verecegim insallah.
hayırlı haberler almanı diliyorumSelammm! Ben de transfer için gün bekliyorumumudum Ekim annesi olmak
Merhaba teşekkür ederimhayırlı haberler almanı diliyorum
darısı başıma kan testi pozitif ama biraz beklioru ayın 29 unda doktora gidicez bakalım hayırlısı tebrik ederim allah sağlıkla kuçağınıza almayı nasip ederMerhaba teşekkür ederimbugün keseyi gördük