- 2 Şubat 2020
- 1.636
- 6.268
- 35
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.061
Başında iken gebeliğin hemen karar vermen önemli canım içine sinmiyor ise değiştir karar seninBanada biraz soğuk geldi açıkçası yoğunluktan olabilir tamda bilgilendirmedi gibi hissettim
Emin olamadım ama herkes çok tecrübeli olduğunu söylüyor bilmiyorum çok fazla kararsızım
Aslında esenler medipol bana çok daha yakın ulaşım olarak oranın doktorları hakkında hiçbir fikrim yokBaşında iken gebeliğin hemen karar vermen önemli canım içine sinmiyor ise değiştir karar senin
Orada benim eski doğum doktorum var. Oğullarımin doktoru Gülseren hanım ben çok memnumdum. Bana uzak olduğu için maalesef tercih etmedim. Doğumda elimi tutan çok ilgili bir hekimdi 18 ve 10 yaşında oğullarımAslında esenler medipol bana çok daha yakın ulaşım olarak oranın doktorları hakkında hiçbir fikrim yok
Ben esenler medipole gidiyorum ilk kızlarımı orda doğurdum çok memnun kaldım ama doktorların tüm kadrosu değişmiş neredeyse. Nihan hanıma başladım memnunum şimdilikAslında esenler medipol bana çok daha yakın ulaşım olarak oranın doktorları hakkında hiçbir fikrim yok
Birde onu deneyeyim gideyim bence doktorla enerji tutmasıda çok önemliOrada benim eski doğum doktorum var. Oğullarımin doktoru Gülseren hanım ben çok memnumdum. Bana uzak olduğu için maalesef tercih etmedim. Doğumda elimi tutan çok ilgili bir hekimdi 18 ve 10 yaşında oğullarım
Ben beta takibimi orda yaptırmıştım nihan hanıma denh gelmiştim genelde akşamları gidiyordum nöbetçi okduğunda ona ve nurdan hanıma denk geldim sadeceBen esenler medipole gidiyorum ilk kızlarımı orda doğurdum çok memnun kaldım ama doktorların tüm kadrosu değişmiş neredeyse. Nihan hanıma başladım memnunum şimdilik
Hala orda mı bilginiz var mı ismimden bulamadım amaOrada benim eski doğum doktorum var. Oğullarımin doktoru Gülseren hanım ben çok memnumdum. Bana uzak olduğu için maalesef tercih etmedim. Doğumda elimi tutan çok ilgili bir hekimdi 18 ve 10 yaşında oğullarım
Yaaa hiç bilmiyorum ki beeenÇiya tohumu gebelere uygun değil diye biliyorum
Bağcılar megadaymis canım ;(Hala orda mı bilginiz var mı ismimden bulamadım ama
TühBağcılar megadaymis canım ;(
Merhaba benimde sat sizinle aynı tarih 23 aralıktı. Siz kontrol e gittiniz mi kalp atışı için?
Ya ben öğretmenim, nöbet falan olunca inanılmaz yoruluyorum. Zaten derste hiç fırsatım olmuyor oturmaya sadece defter yazarken. İnşallah ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmaz.Çalışan hanımlar gündüzleriniz nasıl geçiyor
ben varım biraz iş yapim belim ağrıyor çok değil ama sanki ağır kaldırmışım hafif hamlamışım gibi bir ağrı üstelik daha sadece beş buçuk haftalık hamileyim acaba piskolojik mi yoksa bebeğe bisey mi olucak diye korkup duruyorum kimseyede söylemiyorum dur bismillah bu ne naz derler diyeBel ağrısı çeken yok mu
Eeee geldim bende ne yapayimKız ne yapıyon buralarda senşaka şaka iyi yaptım , bende ultrasona gireyim gelirim
Doktorumla konuştum normal olduğunu söyledi . Benim bulantılarım da çok fazla biraz oyuzden endişelendim oyuzden kimseden ses çıkmayınca da doktorumu aradım neyse ki sabaha göre daha iyiyim suan agrim azaldı normal demesi de rahatlattıben varım biraz iş yapim belim ağrıyor çok değil ama sanki ağır kaldırmışım hafif hamlamışım gibi bir ağrı üstelik daha sadece beş buçuk haftalık hamileyim acaba piskolojik mi yoksa bebeğe bisey mi olucak diye korkup duruyorum kimseyede söylemiyorum dur bismillah bu ne naz derler diye
Benim bulantılarım da çok fena afedersin tükürüğümü bile yutamıyorum 4. Haftada basladı bir de bulantılarDoktorumla konuştum normal olduğunu söyledi . Benim bulantılarım da çok fazla biraz oyuzden endişelendim oyuzden kimseden ses çıkmayınca da doktorumu aradım neyse ki sabaha göre daha iyiyim suan agrim azaldı normal demesi de rahatlattı