2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Banada biraz soğuk geldi açıkçası yoğunluktan olabilir tamda bilgilendirmedi gibi hissettim
Emin olamadım ama herkes çok tecrübeli olduğunu söylüyor bilmiyorum çok fazla kararsızım
Başında iken gebeliğin hemen karar vermen önemli canım içine sinmiyor ise değiştir karar senin

Aslında esenler medipol bana çok daha yakın ulaşım olarak oranın doktorları hakkında hiçbir fikrim yok
Orada benim eski doğum doktorum var. Oğullarımin doktoru Gülseren hanım ben çok memnumdum. Bana uzak olduğu için maalesef tercih etmedim. Doğumda elimi tutan çok ilgili bir hekimdi 18 ve 10 yaşında oğullarım

Aslında esenler medipol bana çok daha yakın ulaşım olarak oranın doktorları hakkında hiçbir fikrim yok
Ben esenler medipole gidiyorum ilk kızlarımı orda doğurdum çok memnun kaldım ama doktorların tüm kadrosu değişmiş neredeyse. Nihan hanıma başladım memnunum şimdilik

Ben esenler medipole gidiyorum ilk kızlarımı orda doğurdum çok memnun kaldım ama doktorların tüm kadrosu değişmiş neredeyse. Nihan hanıma başladım memnunum şimdilik
Ben beta takibimi orda yaptırmıştım nihan hanıma denh gelmiştim genelde akşamları gidiyordum nöbetçi okduğunda ona ve nurdan hanıma denk geldim sadece

Kızlar selam 4+5 haftalık gebeyim hcg artışım vs gayet güzel bugün ilk muayeneye gittim kese göründü çok şükür ama iki ihtimalden bahsetti doktor
Ya kanama alanı
Ya da babamın ikizi olduğu için çift yumurta ikiziydi belki ama biri düşüyor dedi 10 gün sonra gel dedi ve yat dinlen dedi
İki gündür öğlenleri 2-3 damla açık pembe leke geliyor başka hiç gelmiyor.
Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi içim içimi yiyor

Bugün 7+1 perşembe gününe randevu aldım.. çok az ara ara kahve lekelenme oluyor onun dışında çok halsiz gibiyim uyku bastırıyor gün içinde, bide hiç kimseye söylemedim bu gebeliği farklı şehirlerdeyiz anlamadılar benim ailemde eşimin ailesi de..sürpriz olduğu için hala çok şaşkınım 3. Olucak Rabbim nasip ederse

Bel ağrısı çeken yok mu
ben varım biraz iş yapim belim ağrıyor çok değil ama sanki ağır kaldırmışım hafif hamlamışım gibi bir ağrı üstelik daha sadece beş buçuk haftalık hamileyim acaba piskolojik mi yoksa bebeğe bisey mi olucak diye korkup duruyorum kimseyede söylemiyorum dur bismillah bu ne naz derler diye

Doktorumla konuştum normal olduğunu söyledi . Benim bulantılarım da çok fazla biraz oyuzden endişelendim oyuzden kimseden ses çıkmayınca da doktorumu aradım neyse ki sabaha göre daha iyiyim suan agrim azaldı normal demesi de rahatlattı

Benim bulantılarım da çok fena afedersin tükürüğümü bile yutamıyorum 4. Haftada basladı bir de bulantılar minik kızım var bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…