2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
İkizlerim var 3 yaşında olmak üzereler kaldırmıyorum öğrendiğimden beri oturduğum yerden kucak sevgisi yapıyoruz:)

12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Benim 5 yasinda kizim var..dikkatli olmaya calisiyorum.ama bazen kucagima atliyor..bazen unutup ben aliyorum. :KK43:
Su an hasta kucagimda.. Allahin izniyle bir sey olmaz canim.elimizden geleni yapiyoruz.

Kızlar kasık ağrım çok fazla progestan verdi doktor içiyorum ama ağrıyor hala normal mi bu kadar ya kızımda hiç böle şeyler yaşamadım

Evet bizde gittiğimizde çok sıra bekledik çok kararsızım bende
Bir akrabam da çok ilgili değil soğuk geliyor diyince hiç muayene bile olmadım ben mürüvvet hanıma iyidir tabi ki ben özel ilgi isterim açıkçası bu dönem bana Özel son anda bile vazgeçebilirim doktordan şuan memnunum Fatma hanımdan nasip

Bir akrabam da çok ilgili değil soğuk geliyor diyince hiç muayene bile olmadım ben mürüvvet hanıma iyidir tabi ki ben özel ilgi isterim açıkçası bu dönem bana Özel son anda bile vazgeçebilirim doktordan şuan memnunum Fatma hanımdan nasip
Banada biraz soğuk geldi açıkçası yoğunluktan olabilir tamda bilgilendirmedi gibi hissettim
Emin olamadım ama herkes çok tecrübeli olduğunu söylüyor bilmiyorum çok fazla kararsızım

X