- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.415
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.041
umarım hepimiz kavuşuruzdarısı başıma kan testi pozitif ama biraz beklioru ayın 29 unda doktora gidicez bakalım hayırlısı tebrik ederim allah sağlıkla kuçağınıza almayı nasip eder
Cok tesekkur ederimhamilelik takip uygulaması yaz playstordan cıkıyor son adet tarihinin ilk günü gir cok güzel bir uygulama ve üretsiz
İkizlerim var 3 yaşında olmak üzereler kaldırmıyorum öğrendiğimden beri oturduğum yerden kucak sevgisi yapıyoruz:)12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Kaç haftalık hamilesiniz?Bel ağrısı çeken yok mu
Benim 5 yasinda kizim var..dikkatli olmaya calisiyorum.ama bazen kucagima atliyor..bazen unutup ben aliyorum.12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Siz Eylül annesi oluyorsunuz bu durumda Eylül anneleri grubuna geçmeniz daha iyi olur.Sat 23 Aralık doğum tarihi 28 eylül
Çiya tohumu gebelere uygun değil diye biliyorumBenim normalde de böyle bir sıkıntım var, ama şu son zamanlarda biraz daha şiddetlendi. Birkaç gündür keten tohumu chia falan katıyorum yoğurda, öğlen ara öğünde onu yiyorum. Faydası oluyor gibi
Ben de öyle biliyorum.Çiya tohumu gebelere uygun değil diye biliyorum
Kız ne yapıyon buralarda senKaç haftalık hamilesiniz?
7+3Kaç haftalık hamilesiniz?
Mürüvvet çok kalabalık ve çok sıra bekleniyor diye tercih etmedim, Fatma hanıma jinekolojik muayenelere gittiğimde memnun kalmıştım umarım bu süreçte de memnun kalirimben mürvet hanıma gidiyorum ayrıca kendisii beni ve kardeşimide doğurtmuş yıllar önce , annemşn doktoruymuk
Evet bizde gittiğimizde çok sıra bekledik çok kararsızım bendeMürüvvet çok kalabalık ve çok sıra bekleniyor diye tercih etmedim, Fatma hanıma jinekolojik muayenelere gittiğimde memnun kalmıştım umarım bu süreçte de memnun kalirim
Benim canım hamile yastığı öneririm baby mom' im aldım ben çok iyi geldi ilk haftalardan beri çekiyordum adet sancilarim gibiydi şuan hafifletmeye başladı geceleri hatta gündüzleri uyursam hep onunlayim. Aldığım ilk ürün oldu hamilelikteBel ağrısı çeken yok mu
Bir akrabam da çok ilgili değil soğuk geliyor diyince hiç muayene bile olmadım ben mürüvvet hanıma iyidir tabi ki ben özel ilgi isterim açıkçası bu dönem bana Özel son anda bile vazgeçebilirim doktordan şuan memnunum Fatma hanımdan nasipEvet bizde gittiğimizde çok sıra bekledik çok kararsızım bende
Benim de hep aklımda hamile çalışan anneler Allah yardımcınız olsun 1 sene önce istifa ettim o arada bebek sahibi olmak istedik. Allah nasip etti eğer çalışıyor olsaydım sürekli raporlu olurmuşumÇalışan hanımlar gündüzleriniz nasıl geçiyor
Banada biraz soğuk geldi açıkçası yoğunluktan olabilir tamda bilgilendirmedi gibi hissettimBir akrabam da çok ilgili değil soğuk geliyor diyince hiç muayene bile olmadım ben mürüvvet hanıma iyidir tabi ki ben özel ilgi isterim açıkçası bu dönem bana Özel son anda bile vazgeçebilirim doktordan şuan memnunum Fatma hanımdan nasip
Bazen çok enerjisiz hissediyorumBenim de hep aklımda hamile çalışan anneler Allah yardımcınız olsun 1 sene önce istifa ettim o arada bebek sahibi olmak istedik. Allah nasip etti eğer çalışıyor olsaydım sürekli raporlu olurmuşum