2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Tesekkur ederim sizin bebislerde hayirli olsun insallah hersey yolunda gider malesef bu sabah yine hafif kahverengi lekem oldu yurtdışında yasiyorum tup bebek doktorum kirmiziya donerse acile git dedi

kızlar sizden de bir sürü tahlil istendi mi ben bu hafta içi hepsini yaptıracağım bir fırsatta çalıştığım için henüz gidemedim :)
Evet canım
kan ve idrar tahlilleri istiyor doktor
çok gecikmeden yaptırsan iyi olur diye düşünüyorum
benim tsh ım yükselmeye başlamış mesela, hemen ona ek ilaç kullanmaya başladım
b12 iğnesi verdi
d vitamini verdi

eksik vitaminlerini bir an önce tespit etsinler ki hemen önlem alınsın

Kızlar selam dün beta 1800dü perşembe kontrolüm var her şey güzel ilerler inşallah. 24 Ekim tahmini doğum olarak hesapladı internetteki bi site. İnşallah aranızda olmaya devam ederim

kızlar sizden de bir sürü tahlil istendi mi ben bu hafta içi hepsini yaptıracağım bir fırsatta çalıştığım için henüz gidemedim :)
Evet ilk muayenede istedi sağlık ocağında yaptırabilecegimi söyledi doktor ztn orada yaptırdım, sağlık ocağı da gebe kaydimi açtı doktora göre tahlillerim iyi ek bir takviye vermedi fakat sağlık ocağında ki ebe göre demir ilacı kullanmalıymısım sınırda dedi gebelikte Bebek büyüdükçe iyice düşer riske girmeyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…