-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.001
Tesekkur ederim sizin bebislerde hayirli olsun insallah hersey yolunda gider malesef bu sabah yine hafif kahverengi lekem oldu yurtdışında yasiyorum tup bebek doktorum kirmiziya donerse acile git dediHayırlı olsun bende kese için gittiğimde iki kese gördük 6+2bugun ama beni kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı 7+4de gidicem yani inşallah bende duyabilirim ikisini de kanaman devam etmiyorsa sorun değildir yine de Dr una danış
Benimde bugun yine oldu o tedirginlik malesef bendede var Allahim korktugumuza ugratmasinMerhaba. Ben de 5+1’deyim dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cuma günü randevum var, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama tedirginim de fazlasıyla
Evet canımkızlar sizden de bir sürü tahlil istendi mi ben bu hafta içi hepsini yaptıracağım bir fırsatta çalıştığım için henüz gidemedim :)
Ya cok.iyi gunden gune koyulasmasini diliyoruzMerhaba Ekim anneleri. 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum bugün 7.günüm sabah ilk idrarımla yaptım nasıl sizce? (Bu arada çatlama iğnesi kullanmadımjEki Görüntüle 3390110
Çok teşekkür ederim canım inşallahYa cok.iyi gunden gune koyulasmasini diliyoruz
Lütfen bilgileri tamamlayın sat ve beklenen doğum tarihi eksik sonra listeye ekleyeceğim.
Selamm bana da kese için 5+3 yazabilirizLütfen bilgileri tamamlayın sat ve beklenen doğum tarihi eksik sonra listeye ekleyeceğim.
Sat 23 Aralık doğum tarihi 28 eylülLütfen bilgileri tamamlayın sat ve beklenen doğum tarihi eksik sonra listeye ekleyeceğim.
Yaaaaaa cok sevindim hadi insallahhhhhMerhaba Ekim anneleri. 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum bugün 7.günüm sabah ilk idrarımla yaptım nasıl sizce? (Bu arada çatlama iğnesi kullanmadımjEki Görüntüle 3390110
Sağol kuzummmm inşallahYaaaaaa cok sevindim hadi insallahhhhh
İlk oraya başladım şuan memnunum sürece göre bakalımbahçelievler medipole giden var mı kızlar hiç ?
Evet ilk muayenede istedi sağlık ocağında yaptırabilecegimi söyledi doktor ztn orada yaptırdım, sağlık ocağı da gebe kaydimi açtı doktora göre tahlillerim iyi ek bir takviye vermedi fakat sağlık ocağında ki ebe göre demir ilacı kullanmalıymısım sınırda dedi gebelikte Bebek büyüdükçe iyice düşer riske girmeyelim dedikızlar sizden de bir sürü tahlil istendi mi ben bu hafta içi hepsini yaptıracağım bir fırsatta çalıştığım için henüz gidemedim :)
Kuru kayısı ye canım akşam 3-4 taneKızlar kusura bakmayın bir şey sorucam kabızlık cekeniniz var mı? Çözüm bulabildiniz mi ?