- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi palm angels
- #7.801
Ağzın bal yesin kız diyen bi sensinohh masallaaaah kuzuyaaa aaglikla gelsin oncelikle ama nedense kiz hissettim
2 li testin sonucuyla gitmistin di mi sen kacinci haftada gitmistinHenüz çıkmadı canım çıkması 3 hafta sürüyormuş sonuçları da elden veriyorlarmış
Ben uzun kollu giydiricem kaldığımız hastanede çok serin olduğu için ama hava eğer sıcaksa eve geçince kısa kollu giydiririmKızlar bizler bebişlere ilk doğduklarında uzun kollu mu giydireceğiz uzun alt uzun üst gibi tulumlar mıtecrübeli anneler varsa yardımcı olurmusunuz
Ben öğrenemedim ya 1 ay daha bekleyeceğimSelam kızlar nasılsınız
Ay neredeyse herkes cinsiyet öğrenmiş ne güzel. 2 li taramada cinsiyet belli oluyor muydu
Ben ikili taramayı şey sanıyordum kan alıyorlar ordan sonuca bakılıyorBen öğrenemedim ya 1 ay daha bekleyeceğim
Ben yaptırdım işte ama bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi doktorBen ikili taramayı şey sanıyordum kan alıyorlar ordan sonuca bakılıyorultrasonda bakılıyormuş detaylı ultrason gibi sanırım ilk defa baktıracağım ama bana da söyleceğini pek sanmıyorum.
Anladım canım olsun eninde sonunda öğreneceğiz sağlıklı olsunlar daBen yaptırdım işte ama bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi doktor
Benden çok nedense çevremdeki insanlar merak ediyorAnladım canım olsun eninde sonunda öğreneceğiz sağlıklı olsunlar da
tip ayni ama marka farkimiz var fiyat omdan degismistir belki yurtdisimdan gelende vardida o gelene kadar catlarim dedim sjsjsjsBenim aldığım hafta 270 kadar düşmüştü fiyatı bende senin mantık ile baktım direk
bian nedense ultrasonu gorunce kiz hissiyati geldi merak ettim valla sjsjs gosterdiginde bekliyorum 4 gozle tabi once saglikli olsundaAğzın bal yesin kız diyen bi sensinanlam veremedim bende
elektirikli olanlardan rahatsiz olan cok bebek oldugunu biliyorum ama su babybjornler var ya onuda sevmeyen bebek asiri az etki tepki olayindan cok seviyolar onu
Ben almadım hatta verdim, 3 ay bitecek neredeyse gram gram almaya başladımMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
2 li testte cinsiyet belli olmaz nipt (fetal dna) baltirirsaniz belli olur yada vaktini belliceksiniz bebis kendini gostericekBen ikili taramayı şey sanıyordum kan alıyorlar ordan sonuca bakılıyorultrasonda bakılıyormuş detaylı ultrason gibi sanırım ilk defa baktıracağım ama bana da söyleceğini pek sanmıyorum.
eveeet aldim sjsjsj bende cok yemiyorum ama tartida yukseliyorum masallah ama ben gebelik oncesi hazirlik olsun diye sogarayi birakmistim ondan sonra cok hizli oynamalar oldu kilomda bi noktada durdu hamile kaldim smdi yemiyorum okadar normal yani yemem icmem aliyorum benimde 2ydi 3 olmusumdur kesinMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
Ben vermeye devam ediyorm. Hala kahvalti yapmadm midem bulanio. Istahim hic yok. Yemek iskenceMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
64 tüm 66 olmuşumMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
Kilo verdim bende canım 4 kg vermişimMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
tip ayni ama marka farkimiz var fiyat omdan degismistir belki yurtdisimdan gelende vardida o gelene kadar catlarim dedim sjsjsjs