- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi palm angels
- #7.821
Bugün mide bulantılarım geri geldi 10 haftadan bildiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de istediler ikili test ben yaptırma istemedim zaten bakınca sırtınıda dönmüş demişti doktor. Test için iyi mi yaptım kötü mü mevlam hayra çıkarsın inşallahSelam kızlar nasılsınız
Ay neredeyse herkes cinsiyet öğrenmiş ne güzel. 2 li taramada cinsiyet belli oluyor muydu
İnşallah iki hafta sonra gel dedi doktor belki o zaman öğrenirim bende cinsiyeti teşekkür ederim Allah razı olsunbian nedense ultrasonu gorunce kiz hissiyati geldi merak ettim valla sjsjs gosterdiginde bekliyorum 4 gozle tabi once saglikli olsunda
Canım biz aldık beğendik. Pille de çalışıyor ama sarjlı değil sadece prizde çalışıyor pil olmayınca. Müzikler var içinde. Kademeli olması çok güzel biz çoğu şeyimizi elele sitesinden aldık.Kızlar böyle bişi almayı düşünen var mı veya daha önce tecrübe eden?
Eki Görüntüle 3379773
Benim başta çok iştahım açıktı kesin çok alırım diyordum ama bulantılar bir başladı 3 kilo verdimMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
bakalim benimki nezmaan verilcek bence bugun verilir yarin gelir heycanlandim ya gelsede denesem bulabilcem mi acaba yeriniYok ya ben geçen hafta pazartesi verdim sipariş bugün Buca pdm gözüküyor İzmir'e gelmiş yani bugün yetisirse eşim alacak hatta Çin'den gelme hızına göre iyi bence
Benden de istediler ikili test ben yaptırma istemedim zaten bakınca sırtınıda dönmüş demişti doktor. Test için iyi mi yaptım kötü mü mevlam hayra çıkarsın inşallah
İnşallah iki hafta sonra gel dedi doktor belki o zaman öğrenirim bende cinsiyeti teşekkür ederim Allah razı olsun
bakalim benimki nezmaan verilcek bence bugun verilir yarin gelir heycanlandim ya gelsede denesem bulabilcem mi acaba yerini
Bende hiç sormadım gittiğimde şuan 12 olucak iki gün sonraBenim 10 haftalıktı tam gittiğimde oynuyordu baya. Cinsiyeti henüz belli değil.
Valla bana kalsa ben test mest yapmam. İki gebeliğimde de yaptırmadım Dr ısrar etti diye randevu aldım. Şöyle bişi var Allah korusun bişi çıkarsa müdahale ediyorlar yada hazırlıklı oluyorsun. Herşey allahtanBenden de istediler ikili test ben yaptırma istemedim zaten bakınca sırtınıda dönmüş demişti doktor. Test için iyi mi yaptım kötü mü mevlam hayra çıkarsın inşallah
İnşallah iki hafta sonra gel dedi doktor belki o zaman öğrenirim bende cinsiyeti teşekkür ederim Allah razı olsun
Şans şans ben de bebek kendini gösterse de Dr söylemez sorarsam gelecek ay söyleriz diyorlar öyle öyle söylemiyor ikinci gebelikte 25 haftada öğrenmiştim o da artık söyleyin hazırlık yapacam diye diye sjsjs2 li testte cinsiyet belli olmaz nipt (fetal dna) baltirirsaniz belli olur yada vaktini belliceksiniz bebis kendini gostericek
Erkek bence direk belli ikinci fotoğrafta hayırlı olsun canımKızlar bugün ultrasona girdim, görüntüleri burada. Doktor bir tahminde bulundu cinsiyeti için ama sizce ne ben şoka girdim azıcık
Eki Görüntüle 3379854
Çevreye karşı mesafeliyim sormalarına izin vermiyorumBenden çok nedense çevremdeki insanlar merak ediyor
12 haftadayım mide bulantım bir geli bir gidiBugün mide bulantılarım geri geldi 10 haftadan bildiriyorum
Anlamam ama Erkek hissettimKızlar bugün ultrasona girdim, görüntüleri burada. Doktor bir tahminde bulundu cinsiyeti için ama sizce ne ben şoka girdim azıcık
Eki Görüntüle 3379854
Gebe olmadan önce 66 yı gördüm şimdi 61 olmuşum gitgide zayıflıyorum bakalım ne zaman kilo alacağımMerhaba kızlar nasılsınız? Hamileliğin ilk üç ayında siz de kilo aldınız mı? Ben şimdiden 2 kilo aldım çok da yemiyorum ama anlamadım
bakalim bebis nezmaan belli olcakŞans şans ben de bebek kendini gösterse de Dr söylemez sorarsam gelecek ay söyleriz diyorlar öyle öyle söylemiyor ikinci gebelikte 25 haftada öğrenmiştim o da artık söyleyin hazırlık yapacam diye diye sjsjs
aiiyh ben kız diyorum kız kız kız merak ettim sjsjsj saglikla gelsin yavru kuşKızlar bugün ultrasona girdim, görüntüleri burada. Doktor bir tahminde bulundu cinsiyeti için ama sizce ne ben şoka girdim azıcık
Eki Görüntüle 3379854