- 1 Ocak 2024
- 1.154
- 630
- 33
-
- Konu Sahibi palm angels
- #33.041
Bebeğim doğar doğmaz hastaneden avent önerdiler emme refleksinin gelişmesi için, bebeğim aventi tuttu ama uzun süre emmediği için etraftan bibs kullanmamı önerdiler, hiç emzik tutmayan çocuklar bile bibs tutar vs dediler, onu da aldım. 1 ay ikisini de kullanarak karşılaştırma yaptım sonuç olarak benim bebem ikisini de eşit tutuyor 3-4 dk sonra atıyor
Ben de oldum bebem de bütün gün memede halbukiArkadaşlar adet oldunuz mu? Benim kızım 2 aylik oldu ve ben adet oldum. Çok kanama var ama. Hiç durmuyor sanki. 2 gündür perişan oldum. Doktora gitsem mi bilemiyorum.
Ben sezeryan olmuştum, bir sene filan adet olmam diye düşünüyordum. Ama hemen oldum ya. Hem de hiç durmaksızın geliyor. Sizde var mı böyle olan?
Bandırma da olanlar var mı ?
Bizdede öyle nir sürü kan tahlili kafa ultrasonu karin ultrasonu hepsine bakıldı. Zamanla geçecek dedi dr. Şimdi iki buçuk aylık geçti çok şükürBize de bir sürü test yapıldı ultrason bile çekildi iç organlarına bakıldı .bakalım bizim 6ydı 7 ye yükselmiş böyle inip çıkmalarda yapıyor demek ki anlamadım ki
Merhaba aralık annelerinden geldim. Bebeginiz 35. Hafta mı döndü normal doğum mu yaptınız acaba? 33+4 teyim hala makat geliş pozisyonda bebegim gün gectikçe umutlarım tükeniyor da. Bir de döndüğü zaman kaç kg civarındaydı hatırlıyor musunuz acabaBize de sezeryan demişti 35de ama o hafta döndü. Şu an normal olur dedi ama bebek iri olduğundan sezeryan daha sağlıklı olur dedi doktorumuz
Merhaba rahim ağzını hangi haftada kısalmaya başlamıştı acaba ben de 21. Haftadayım doktorum hafif kısalma var dedi. İlaç falan vermedi şimdilik sıkıntı yok dedi sizin nasıl ilerlemişti süreçRahim ağzı kısalmıştı evet ama 32 den sonra hatta 33 den sonra açılmam bile vardı 4 4 hafta o şekilde ağrılarla yattım ama serkraj dalan herhangi birşey yapılmadı hangi şehirdesin
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi ben de 21. Haftadayım ve hafif bir kısalma söz konusuçok üzüldüm ya Allah kimseye yaşatmasın, siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallahbenim de şimdi 32-33 mm'lerde gidiyor rahim ağzı. sanırım yaşadığım kasılmalar tetikledi bu kısalmayı çünkü ilk 4 buçuk ayda hiçbir sıkıntım yoktu sonra birden sertleşme ve kasılmalar başladı ve böyle oldu. şimdi hâlâ kasılma yaşıyorum, karnım taş gibi sertleşiyor ama artık bu haftalarda herkes biraz biraz bu durumu yaşıyor diye rahatlatıyorum kendimi
merhaba, progestan ve magnezyum kullandım düzenli olarak. en son 26 mme kadar düştü ama açılma olmadı. erken doğum yaptım ama sebebi rahimağzı kısalması değildi. endişelenmeyin, kendinizi de çok zorlamayın bir şey olmaz inşallahMerhaba süreciniz nasıl ilerledi ben de 21. Haftadayım ve hafif bir kısalma söz konusu
Benim kasılmam 35 e kadar yoktuMerhaba rahim ağzını hangi haftada kısalmaya başlamıştı acaba ben de 21. Haftadayım doktorum hafif kısalma var dedi. İlaç falan vermedi şimdilik sıkıntı yok dedi sizin nasıl ilerlemişti süreç
Demir eksikliği aşırı adet kanaması yapıyor.Arkadaşlar adet oldunuz mu? Benim kızım 2 aylik oldu ve ben adet oldum. Çok kanama var ama. Hiç durmuyor sanki. 2 gündür perişan oldum. Doktora gitsem mi bilemiyorum.
Ben sezeryan olmuştum, bir sene filan adet olmam diye düşünüyordum. Ama hemen oldum ya. Hem de hiç durmaksızın geliyor. Sizde var mı böyle olan?
Merhaba bende aynı durumdayım 9 haftalığım sürekli hastanede yatıyorum yemek yirmiyırum sürekli ksuyorum safram da çamur varmış siz nasıl oldunuz acabaKızlar selam. Ara ara girip okuyorum güzel haber alan arkadaşaları tebrik ediyorum. Benim sürecim çok ağır ve sancılı geçiyor suan 13 haftalığız ama 6. Haftadan itibaren ağır kusma mide ağrısı yaşıyorum gastroenterolojiye gittim safra kesemde çamur varmış onun için ilaç verdi ama beni hiç bir sey rahatlatmıyor her gün acildeyim her gün ne yapacağımı şaşırdım yaşayan biri var mı çok kötü durumdayım hiç bir sey yiyemiyorum kilo veriyorum ne yesem çıkarıyorum çok yoruldum çok çok
Benim bebeğim de çok zor uykuya dalıyor ve genelde sallanarak araştırıyorum neler yapılabilir diye ama..Merhaba kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl bir düzeni var mı bi benim mi bebeğim uyumuyor acaba zaten sallanmadan asla uyumuyor maalesef ve bazen saatlerce sallamak zorunda kalıyorum bunu bırakmak istiyorum sizler neler yapıyorsunuz uyutmak için
Ben bandırmadayım
Bizimki de memede ya da kucakta uyuyo ve hep dibinde olmam lazımMerhaba kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl bir düzeni var mı bi benim mi bebeğim uyumuyor acaba zaten sallanmadan asla uyumuyor maalesef ve bazen saatlerce sallamak zorunda kalıyorum bunu bırakmak istiyorum sizler neler yapıyorsunuz uyutmak için
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ve inşallah bian önce sağlıklı hissedersiniz. Hamilelik sürecim kötüydü 25. Haftaya kadar kustum safra kesesi için bir şey yapmadım verdikleri ilacı da kullanmadım zamanla azaldı ağrı. Bebeğim doğduktan 2 ay sonra safra kesesi ağrısı yaşadım yine acillik oldum sabaha kadar acildeydim. Doğumdan sonra 1 kere yaşadım ama başka yaşamadım ağrı. Hamileliğim sürekli acilde geçti bulantı hapını 33. Haftaya kadar içtim doktorlar inanmıyordu bulantımın olduguna ama çeken bilir. Size de sabır ve şifa diliyorum malesef zamandan başka bir çözüm bulamadım. Geçen sene bu zamanlar ağrıdan kıvranırken şuan bebeğimi uyutmaya çalısıyorum geçecek sadece biraz zamanMerhaba bende aynı durumdayım 9 haftalığım sürekli hastanede yatıyorum yemek yirmiyırum sürekli ksuyorum safram da çamur varmış siz nasıl oldunuz acaba