-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.881
Ya çok teşekkür ederim . İçim içimi yiyo bunu duymak çok iyi geldiCanım sıkma canını , hastaneden hastaneye cihaza göre değişiyor ölçümler çok normal bir durum
Bende biberon, emzik alışverişi falan yaptım, beyaz aldım hepsiniGAP te indirim vardı oradan yeni doğan tulum ve eşofmanları aldım canım :) babybjörn için 3.2 kg den 12 kg ye kadar yani 15 aya kadar kullanılabilir yazıyor. Ama bence kalkmaya başladığında binmek istemezler 1-2 ay ile 8-9 ay arası kullanım için çok ideal arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Benim ablamda otomatik sallanan ana kucağı vardı ama yeğenim hiç sevmedi çok yavaş salladığı için bunu nedense çevremdeki herkes çok öneriyor deneyeceğiz bakalım :)
Yaa evett pembe ve mavi olan şeyleri de favoriye atıyorum o bile keyifli :)Bende biberon, emzik alışverişi falan yaptım, beyaz aldım hepsiniKanguru aldım, şimdi istediğim ana kucağında indirim varmış, müzik falan çalıyor diye seçtim. Onu da alsam mı diye dürtüyor içimdeki ses Çok heyecanlı oluyormuş alışveriş faslı
Ay çok güzel yaa benim içimde kaldı biraz doktor zararlı dedi dinletmedi sadece atışı gösterdi
Bunlar da zararlı bence sürekli dinlenmezAy çok güzel yaa benim içimde kaldı biraz doktor zararlı dedi dinletmedi sadece atışı gösterdi
Ooo kızlar erken başlamişsiniz ya maşallah size bu ne hız bende cinsiyet öğreneyim alisveris yapicamBende biberon, emzik alışverişi falan yaptım, beyaz aldım hepsiniKanguru aldım, şimdi istediğim ana kucağında indirim varmış, müzik falan çalıyor diye seçtim. Onu da alsam mı diye dürtüyor içimdeki ses Çok heyecanlı oluyormuş alışveriş faslı
Günaydınnn :) Kalp atışından sonra ufaktan alışverişe başladım unisex ürünler :)
Bilgileri yazar mısınız tablodaki :)Merhaba benide listeye ekleyebilir misin acaba
Ya ben de geçen anne yanı yataklara bakıyordum. Bizim bi hamile grubu var whatsapptan kızlar paylaşmış chicconun bir modeli var 4 yaşa kadar kullanılan çok memnunlar doğum yapanlar sanırım aklım onda. Geri kalan giysi vs cinsiyet belli olduktan sonra başlarım oğlumun bebeklik kıyafetleri yepyeni duruyor erkek olursa eğer onları kullancam. Ana kucağı da nuna almıştık o da hala duruyorOoo kızlar erken başlamişsiniz ya maşallah size bu ne hız bende cinsiyet öğreneyim alisveris yapicam
27 yaşındayım, 2. Çocuk, son adet tarihim 6 kasım, tahmini doğum tarihi 12/08/2024 Fransada yaşıyorum :) kalp atışını önümüzdeki çarşamba dinlicem.Bilgileri yazar mısınız tablodaki :)
Valla herşeyin fiyatı artıyor indirimde buldukça alıyorumOoo kızlar erken başlamişsiniz ya maşallah size bu ne hız bende cinsiyet öğreneyim alisveris yapicam
Bence çok mantıklı bi yaklaşım çünkü her şeyin fiyatı her gün daha fazla oluyorValla herşeyin fiyatı artıyor indirimde buldukça alıyorumbüyük eşyalar kalsın ufakları halledeyim dedim. Ebebek te falan indirim oluyor baya, onları takip ediyorum genelde
O zamana kadar cinsiyetini öğrenirim inşallahKızlar e bebekte her sene 28 şubatta yüzde 28 indirim oluyor haberiniz olsun. Ben oğlumun herşeyini 28 şubatta almıştım
Araştırayım canım bende saolHepsiburada dan aldım canım vücut için de bunu kullanıyorum, yüz nemlendiricim Cream Co kullanıyordum hala kullanmaya devam ediyorum içeriği temiz. Diş macununda more than iodent e geçtim.
Babyjorn markasini sormuştum canımGAP te indirim vardı oradan yeni doğan tulum ve eşofmanları aldım canım :) babybjörn için 3.2 kg den 12 kg ye kadar yani 15 aya kadar kullanılabilir yazıyor. Ama bence kalkmaya başladığında binmek istemezler 1-2 ay ile 8-9 ay arası kullanım için çok ideal arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Benim ablamda otomatik sallanan ana kucağı vardı ama yeğenim hiç sevmedi çok yavaş salladığı için bunu nedense çevremdeki herkes çok öneriyor deneyeceğiz bakalım :)
221.43TRY 64% OFF|3MHz LCD Fetal Doppler bebek Prenatal kalp hızı dedektörü ev Sonar Doppler stetoskop hamile ev kadın Fetal monitör| | - AliExpress oldu mu bı kontrol et canım ama benimki gelsin sonra sipariş ver bence güzel değilse boş yere para vermeayy linki yok mu
İlk aylarda belki onermiyorlardir belki. 5 aylık hamile arkadaşım Türkiye'de olan ürünü aldı ve doktoru problem yok kullan demiş surekli dinlenmez zaten ama arada iyi mi diye merak ettiğimiz anlarda dinlemek güzel olurAy çok güzel yaa benim içimde kaldı biraz doktor zararlı dedi dinletmedi sadece atışı gösterdi
Canım ilk hamileliğimde 9 ay midem bulandı. 2. Sinde 9 ay hep iştahım açıktı. Olabiliyor hamilelikler arası bile farklı olabiliyor. 3 bakalım nasıl olacak değerim 2 katını geçti bugün yaptırdım 487 olmuş. Geç döllenmeymiş demek kiAy aynısını düşüyordum milletin başladı belirtileri bende gram belirti yok korkuyordum doktora gidice sordum bunu daha erken olduğu için başlamamıştır hiç yaşamaya da bilirsin şanslı olursun dedi zaten 6+4 günlüğüm dahasonra göğüs dolgunluğun ve kasık ağrıların var mı dedi var hocam dedim buda hamilelik belirtisidir illa başının dönmesine kusmana gerek yok kendini strese sokma dedi
Kimi hamilelerin kusmaları baştan doğuma kadar olurken kimi hamile 14.haftasından kusabiliyor da dedi