- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.861
Merhaba cnm ben de diyarbakirdaym su an muayene ucreti ne kadrDicle memorialda ugur deger var, biraz yogun ama saolsun her konuda iyidiruzaktan bile yondiriyor saat kac olursa olsun
Bende öyleyim ama asıl alışveriş için cinsiyet bekliyorum bıcır bıcır renkli olsun diyeGünaydınnn :) Kalp atışından sonra ufaktan alışverişe başladım unisex ürünler :)
MaşallahBuda benim miniğim teyzeleripazartesi günü gittim Doktora ama o telaşeyle buraya atmak aklıma gelmemişti bi maşallahınızı alırız
Pazartesi günü 7+1 tam gününde çıktı canim suan 7+4uzMaşallahkaç haftalık canım?
Aaaa öyle bir cihaz mı varr markası nedirrr? Ben tulum eşofman aldım kırmızı ve gri beyaz içlik aldım :) bir de gri babybjörn onun da cinsiyeti yok nasılsaBende öyleyim ama asıl alışveriş için cinsiyet bekliyorum bıcır bıcır renkli olsun diyegenelde oyuncak tulum vs çok heyacanli alışverişler bunlar birde evde kullanmak için kalp atışı duymak için ultrason aleti sipariş verdim heyecanla bekliyorum onu bu sayede kalbinin sesini duymak istediğimde doktoru beklemeyecegim umarım kaliteli bir ürün gelir
Canım sıkma canını , hastaneden hastaneye cihaza göre değişiyor ölçümler çok normal bir durumArkadaşlar bugün devlet Hastanesi'ne gittim testleri ücretsiz yaptırmak icin ve 5+3 yazıyo ultrasonda. Pazartesi günü kendi doktorumun kliniğinde 5+3tü zaten. Bankodaki kadın 3 4 gün fark olabilir dedi ama içim sıkıldı . Kese küçükmüş dedi bende adetim gec oluyo dedim he o yüzden olabilir dedi ama stres yapıyorum şuan . Başına böyle bişey gelen var mı size sorayım dedim iki farklı ultrason cihazında değerler de farklı çıkar mı
Türkiye satışı olanda var ama 1000 küsur liraydı ben aliexpresten sipariş verdim gelsin gösteririm canımAaaa öyle bir cihaz mı varr markası nedirrr? Ben tulum eşofman aldım kırmızı ve gri beyaz içlik aldım :) bir de gri babybjörn onun da cinsiyeti yok nasılsa
Hangi marka aldın canım? Birde babyjornde yenidoganken kullanılıyor mu biliyor musun?Aaaa öyle bir cihaz mı varr markası nedirrr? Ben tulum eşofman aldım kırmızı ve gri beyaz içlik aldım :) bir de gri babybjörn onun da cinsiyeti yok nasılsa
Merhaba beni de ekler misin. Keseyi gördükMerhaba :)
tahmini doğum tarihi son adet tarihiniz nedir? Bir de hangi şehirdensiniz?
Çok sağolun, Size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun ben de iki kez yaşadım dış gebelik önce sol tüp sonra sağ tüp. Drlar iki tüpüm de alınmazsa diğer gebeliklerimde de tekrar tüplere takılacağını söyledi ve aldırıp tüp bebek denedik.
Evet çok şükür şimdi tekrar hamileyim, inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldırsınHamilelik aşırı bir endişe hali zaten Şimdi tekrar hamilesiniz değil mi ? Sağ salim hep beraber kucaklarımıza alalım inşallah
GAP te indirim vardı oradan yeni doğan tulum ve eşofmanları aldım canım :) babybjörn için 3.2 kg den 12 kg ye kadar yani 15 aya kadar kullanılabilir yazıyor. Ama bence kalkmaya başladığında binmek istemezler 1-2 ay ile 8-9 ay arası kullanım için çok ideal arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Benim ablamda otomatik sallanan ana kucağı vardı ama yeğenim hiç sevmedi çok yavaş salladığı için bunu nedense çevremdeki herkes çok öneriyor deneyeceğiz bakalım :)Hangi marka aldın canım? Birde babyjornde yenidoganken kullanılıyor mu biliyor musun?
Merhaba Hayırlı olsun :) Hangi şehir?Merhaba, yaş 30 2. Çocuk olacak, sat:22 Kasım bugün beta baktırdım 1312,6 çıktı, kese görünmedi tahmini doğum 28.8.24 beni de ekleyebilir misinpalm angels
Merhaba Hayırlı olsun :) Kaçıncı çocuk keseyi kaçıncı haftada gördünüz?Merhaba beni de ekler misin. Keseyi gördüksat 14.11.2023 . Tahmini doğum tarihi 20.08.2024 inşallah. 31 yaşındayım ve Edirne
İlk çocuk olacak inşallah daha önce iki kaybım var. 5+1. Teşekkür ederimMerhaba Hayırlı olsun :) Kaçıncı çocuk keseyi kaçıncı haftada gördünüz?
ayy linki yok muBende öyleyim ama asıl alışveriş için cinsiyet bekliyorum bıcır bıcır renkli olsun diyegenelde oyuncak tulum vs çok heyacanli alışverişler bunlar birde evde kullanmak için kalp atışı duymak için ultrason aleti sipariş verdim heyecanla bekliyorum onu bu sayede kalbinin sesini duymak istediğimde doktoru beklemeyecegim umarım kaliteli bir ürün gelir