- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
-
- Konu Sahibi palm angels
- #33.021
Canım öncelikle geçmiş olsun 13. Haftamda benimde kanamam başlamıştı bende çift rahim var 1 ay kanama gördüm parçalı bende sen gibi progestan ve prolüton iğne kullandım Rabbim nasip edecekse hiç bişey önünde duramaz inşallah bebeklerini sana bağışlar rabbim benim kanama alanım da vardı bi arkadaşım da tüp bebek onunda 2 kere yoğun kanaması oldu ama sağ salim aldı kucağına şuan demem o ki sen elinden geleni yap tevekkül et Rabbim bağışlasın evlatlarımızıTeşekkür ederim Bilmiyorum nerdeyse 13 haftalık olacam 13 gün olacak hala regli kanaması gibi devam ediyor 1 gün kahverengiye dönse 2. gün kansma tekrar başlıyor ve çok tedirgin oluyorum doktorlarda nedenini bilmiyoruz bebekte yaşıyor yapacak bir şey yok deyip eve yolluyorlar resmen düşük olursa gel diyorlar çok korkuyorum inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım
Amin çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım Amin hepimizinkini bağışlasınCanım öncelikle geçmiş olsun 13. Haftamda benimde kanamam başlamıştı bende çift rahim var 1 ay kanama gördüm parçalı bende sen gibi progestan ve prolüton iğne kullandım Rabbim nasip edecekse hiç bişey önünde duramaz inşallah bebeklerini sana bağışlar rabbim benim kanama alanım da vardı bi arkadaşım da tüp bebek onunda 2 kere yoğun kanaması oldu ama sağ salim aldı kucağına şuan demem o ki sen elinden geleni yap tevekkül et Rabbim bağışlasın evlatlarımızı
Benimki , gece 11-12 gibi iştahlı içiyor , tekrarkizlar 40 gun olduk gece 1 de emzirdim diyelim 4 te kalktiginda deli gibi icmesi gerekmiyomu ,acikmis olmasi lazim,5 dk emip birakiyo bazen ,sizde nasil durumlar gunluk emzirme rutini ve sureleriniz nasil
40+5de dogurdum ben 41 de gün vermişlerdi suni sanciyla doğumu baslatacaklardi şükür bebeğim kendi sancisiyla geldi.normal istiyorsan bol hareket yürüyüş yapmanı öneririm ve pilatesKızlar herkese merhabaa bugün tam 40 haftalık oluyorum. Doktorum 41e kadar bekliyorum suni sancı veriyorum dedi. 2 gundur kurek kemigimde kaburgamda, omzuma boynuma tum sag vucuduma vuran agri var nefes alamiyorum batar giriyor oturup kalkamiyorum. Doktor da agrilarin tek cozumu dogum istersen sezeryan olabilirsin dedi. Etrafimdaki herkes de bebegin zamani doldu riske atma sezeryan ol kurtul diyor.hic sancim yok cunku daha. Ama sezeryanin iyilesme sureci uzun oldugu icin ve sonrasinda göbek kaldigi icin korkuyorum. Normal dogumu beklerken de bebegi riske mi atiyorum acaba diyorum. Fikirlerinize açığım.
Bugun kontrolum vardi canim doktor rahim agzin kapali ve etli suni sanci versek de tutmaz beklemek de riskli olur bebege bir sey olmaz diyemem dedi, yarin sezeryanla alacaklar40+5de dogurdum ben 41 de gün vermişlerdi suni sanciyla doğumu baslatacaklardi şükür bebeğim kendi sancisiyla geldi.normal istiyorsan bol hareket yürüyüş yapmanı öneririm ve pilates
Anladim sağlıcakla kavuş yavrunaBugun kontrolum vardi canim doktor rahim agzin kapali ve etli suni sanci versek de tutmaz beklemek de riskli olur bebege bir sey olmaz diyemem dedi, yarin sezeryanla alacaklar
Bugun doktor gece 4-5 saat uyuyoyasa uyandirma dedi,gündüzde 2 saatten once emzirme dediBenimki , gece 11-12 gibi iştahlı içiyor , tekrar
4-5 gibi uyandığında iştahsız , memeyi veriyorum ama gaz için uyanıyor aslında canım
Canım riske atma 1 gün suni sancı çektim boş yere 5 kere aldım 3 serum 2 fitil olarak doktorda 5 çocuk doğurmuştun şimdiye kadar dedi 5 cm açılmam oldu sezeryana alındım 3 kere kordon dolanmış bebeğim boynuna valla yaşayacak günü varmış da öyle kalmış Rabbim korumuş hiç riske girme zaten sezeryan çok kolay bi olayKızlar herkese merhabaa bugün tam 40 haftalık oluyorum. Doktorum 41e kadar bekliyorum suni sancı veriyorum dedi. 2 gundur kurek kemigimde kaburgamda, omzuma boynuma tum sag evucuduma vuran agri var nefes alamiyorum batar giriymor oturup kalkamiyorum. Doktor da agrilarin tek cozumu dogum istersen sezeryan olabilirsin dedi. Etrafimdaki herkes de bebegin zamani doldu riske atma sezeryan ol kurtul diyor.hic sancim yok cunku daha. Ama sezeryanin iyilesme sureci uzun oldugu icin ve sonrasinda göbek kaldigi icin korkuyorum. Normal dogumu beklerken de bebegi riske mi atiyorum acaba diyorum. Fikirlerinize açığım.
Canimm sezeryan oldum bebegim dogdu cok şükürCanım riske atma 1 gün suni sancı çektim boş yere 5 kere aldım 3 serum 2 fitil olarak doktorda 5 çocuk doğurmuştun şimdiye kadar dedi 5 cm açılmam oldu sezeryana alındım 3 kere kordon dolanmış bebeğim boynuna valla yaşayacak günü varmış da öyle kalmış Rabbim korumuş hiç riske girme zaten sezeryan çok kolay bi olay
İyi ya çok sevindim sağlıkla büyüt canım bebeğini☺Canimm sezeryan oldum bebegim dogdu cok şükür
Benim bebiş en başından beri öyle geceleri 10 dk emiyor fazla emmiyor, şimdi mesela 5 saatlik uykudan ben zorla uyandırdım da emzirdim, 39 günlüğüz. Uyku daha tatlı geliyor demek kikizlar 40 gun olduk gece 1 de emzirdim diyelim 4 te kalktiginda deli gibi icmesi gerekmiyomu ,acikmis olmasi lazim,5 dk emip birakiyo bazen ,sizde nasil durumlar gunluk emzirme rutini ve sureleriniz nasil
40 günden sonrası normal değil diye biliyorum ama bi görünün bence doktora daha beklemeden riske atmayın eğer regl olmadıysanız tabiİyi geceler bir sorum olacak bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 56 gün sezaryen oldum hala kanamam devam ediyor ara ara lekelenme şeklinde ya da biraz fazlalaşıyor Dr randevuma daha var böyle bir şey başına gelen var mı artık bıktım ped takmaktan
2 aydan sonra ilaç yazıyorlar. çok geçmiş olsun Rabbim bütün bebeklere şifa versin2 buçuk aylık bebeğime abisinden soğuk algınlığı bulaştı galiba ara ara hapşurup öksürüyor ve ateşi 37.5-37.7e kadar çıkıyor doktora götürsem yatış verirlermi acaba? Yada bu kadar küçük bebeğe evde antibiyotik tedavisi veya ilaç tedavisi kullandırırlarmı? Bilginiz var mı? Yanlış anlaşılmak istemem elbette bebeğimin en iyi tedaviyi görmesini isterim fakat bulunduğumuz ilde yeniyiz kimseyi tanımıyorum bu benim 3. Bebeğim eger bebek için hastaneye yatış verirlerse evde diğer 2 çocuğum yalnız kalmak zorunda kalacak düşüncesi bile korkutuyor çünkü eşime izin vermiyorlar doğumda bütün izinimizi kullanmak zorunda kaldığımız için.ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi sapıtmış durumdayım
2 aydan sonra ilaç yazıyorlar. çok geçmiş olsun Rabbim bütün bebeklere şifa versin
Ben sab simplex damla kullanıyorum, düzenli kullanımda işe yarıyor şimdi gazını rahat çıkarmaya başladı bir de bigaia d vitaminli prebiyotik damla kullanıyorum. İkisinden de memnunum canım tavsiye ederim. Ama senin bebiş daha küçük gaz sıkıntıları o dönemde yoğun olucaktır 6-8.hafta arası pik yapıp sonrası azalıyor buna hazırlıklı olHerkese merhaba Eylül annesiyim bende 17 günlük oğlum var bu ara ciddi gaz sıkıntıları yaşıyorum sizler tecrubelisiniz neler yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz destek olurmusunuz
Evet şimdi doktoru probiyotikli d vitamini verdi ona başladık bakalım çok teşekkür ederimBen sab simplex damla kullanıyorum, düzenli kullanımda işe yarıyor şimdi gazını rahat çıkarmaya başladı bir de bigaia d vitaminli prebiyotik damla kullanıyorum. İkisinden de memnunum canım tavsiye ederim. Ama senin bebiş daha küçük gaz sıkıntıları o dönemde yoğun olucaktır 6-8.hafta arası pik yapıp sonrası azalıyor buna hazırlıklı olve gaz çıkarma hareketleri de çok etkili oluyor