2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım hamısler havalar bi soguk bi sıcak bde hasta olanlar ck fazla ben kaptım sıfayi siz dkkt edin cnkı gecmiyor sirkeli su parol tablet ballar portakal sulari icmedigim bisi kalmadi ne tat aliyorum ne koku burnum tıkalı agzımdan nefes aldigim icin bogazlarin tahris oldu bide suan evdeyim kimseye gitmedim Allahdan gitmedigim halim:). Geceleri terlemeler sadece ruzgarlıydı gecen hafta bes dakka durmam yetti evi havalandirip salak gibi karsısında dolap duzenlemeye aman koruyun kendınızı banada dua edin gecsin biran once Allahın ıznıyle (

Tiroidle demir ilacı peş peşe alınınca rahatsızlık veriyor dediler doğru mu bende tiroide başlıcam pazartesi.O kadar çok ilaç oldu ki vitaminler dahil.

Çok çok geçmiş olsun hava tam hastalık havası herkes hasta

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Tiroidle demir ilacı peş peşe alınınca rahatsızlık veriyor dediler doğru mu bende tiroide başlıcam pazartesi.O kadar çok ilaç oldu ki vitaminler dahil.

Ben üst üst hiç almadım ikisini, birisini gece yatmadan önce yada gece wc ye kalkınca aldı isem ki genelde demir ilacını öyle alıyorum, sabah kahvaltısı en az yarım saat öncesi de troid ilacını alıyorum
Bazı kişilerde demir kabızlık falan yapar dediler yada miğde ağrısı bende ikisi de olmadı
Troid değerin kaç çıktı acaba

Canım size en başından başlayayım ama sizi de çok sıkmadan hatırlayanınız var mı bilmiyorum çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim 3 ay kadar kanamam oldu sürekli parçalar geldi düşük ilaçlarını kullanamadım plasentam aşağıdaydı her kanamada bu sefer bebeğim düştü diyerek hastaneye gittim hiçbir ilacı kullanamadım alerji yaptı Evde sadece yatarak ve bol su içerek Allah'a sığındım dua ettim Bebeğimin benimle kalması için çok şükür ki o sıkıntılı dönemleri atlattık bebeğim ile beraber bugün ayrıntılı ultrasona girdim ve çok şükür ki hiçbir sıkıntı olmadığını Bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve plasentanın artık gayet normal ve yukarıda olduğunu öğrendim o kadar mutluyum ki inanın bu mutluluğumu tarif edemiyorum inşallah Sıkıntısı olan herkes bu sıkıntılarından bir an önce kurtulur Ben hep kendim için dua ederken sıkıntıda olan bütün anneler için de dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…