2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynen bende aynı sorunsal içerisindeyim, hiçbir isme olabilir bile diyemedim kız ismi cidden çok zormuş
Banada kiz ismi kolay geliyor çünkü her kız ismi çok nazik inci melek Pera parla Umay masal Lina Zümra elvin... elbi ... Elfida... Hepsi hepsi aşırı güzel hiç kiz isimleri bana zor gelmiyor ya erkek ismi hepsi ağır gibi güzel olan daha az. Benim.oglumun ismi Eymen ikinciyide egemen koycaz abisi öyle istedi

Kızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler

Kızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler
Benim de normalde de inanilmaz dusuk oldugu icin ferra sanol kullaniyorum. Degerlerime baktirmadim artmis mi diye ama kendimi daha zinde hissediyorum, eminim ise yariyodur

Aslıhan ile Hanzade ismini çok sevdm sağ salim.kucagina al inşallah
Amin cnm insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalım.

Banada kiz ismi kolay geliyor çünkü her kız ismi çok nazik inci melek Pera parla Umay masal Lina Zümra elvin... elbi ... Elfida... Hepsi hepsi aşırı güzel hiç kiz isimleri bana zor gelmiyor ya erkek ismi hepsi ağır gibi güzel olan daha az. Benim.oglumun ismi Eymen ikinciyide egemen koycaz abisi öyle istedi
Oglum olacakken Egemen le arada kalmıstık Emir Ali koyduk Egemen guzel isim begeniyorum ben.

Cnm ben de ferro sanol kullanıyorum. Daha yeni basladim sayılır. Onun etkisi yuksekse neden ondan yazmadi sana? Bi de Demir2, Demir3 gibi ayrimları var bu demir ilaclarinin. Demir2 ler etkiliymis demir3 ler malesef etkili degilmis senin ilacınin üzerinde ne yazıyor. Ferro sanol demir2 mesela.

Kan ilacı ve troid ilacı ikisi aynı anda yakın zamanda alınmaması gerekiyor kızlar bir birinin etkisini bitiriyor basıma geldi kendim arastırıp buldum ,Dr bilmiyor cogu

bende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum
Buglem güzel

Selam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladi😂 malum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn😂
Ben daha isim seçemedim 😂😂😂
Sen çok erkencisin ,dursun durduğu yerde vaktinde saatinde gelsin hepsi,son haftalarda hazırlarız 🥰

Gyno ferro sanol kullanıyorum canım ben. Kan değerlerime göre günde 1 al dedi doktor. Eğer düşerse ikiye çıkaracak. Ilk başta sabah aç karnına aliyodum ama fena mide bulantısı yaptı kahvaltı yapamaz oldum geceye cevirdim ben de. Yatmadan alıyorum memnunum genel olarak

Selam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladi😂 malum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn😂
Vuhuuu kız ne hızlısın 😊🧿inanki hastane çantası söyle dursun daha doğru düzgün bi şey almadım ben

Aslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorum😊ben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Kubra-Zümra benim düşündüklerim.
Eşim de
Nergis-Jasmin fikrini sundu
Bi fikir verin kizlar😁😁

Kız çocukları farklı olur derler ya benim oğlum olmadığı için kıyas yapamıyorum ama ana sınıfı öğretmeni dahil çevremdeki herkes çok akıllı duygulu düşünceli der, bebeklik kısmındaki gece huysuzlıklarını saymazsam benim arkadaşım gibidir 😇 ismi beğenniyorsan tavsiye ederim, ben Aslı diyorum daha çok ama olsun 😬

Ben 1 kutu gyne ferro sanol bitirdim, sonra kontrol ettik daha alt sınırda o nedenle 2.kutıya başladım bu sefer normal ferro sanol verdi 🤷‍♀️ ben burda okudugum dan beri gece yatmadan önce atıyorum demir ilacını öncesi en az 2 saat meyve dahil yemiyorum ama bende yükselme olmadı (sabahta troid ilacı içtiğim için ramazan sahurda troid alıyorum)

X