- 2 Ocak 2015
- 31
- 60
- 29
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.021
Şeker testi 20 hafta 24 hafta arasinda yapiliyor
Sende o haftalarda yap bence
Allah'ım kabul etsin blyrm canım birde ikiz çocuk burası okdr haklısın ki rabbim kolaylik versin kabul eylesinOylemi canim valla unutuyorum bu aralar baş agrim var
4 gundur oruc tutuyorum baş agrisi baş donmem oluyor
Ben çok oldu alalı 21 şubata devlette yaptırıyorum benKızlar detaylı ultrasona gün alan var mı aranızda? Doktor bana 3-4 hafta sonrası için şimdiden al randevunu dedi. İlk boş gün 24 şubatmış o güne aldım bende. Fiyatları nasıl sizin oralarda burda 1500 liraymış.
Benim 24 şubat ayrıntılı ultrason randevum var . Ben şehir hastanesine gidiyormKızlar detaylı ultrasona gün alan var mı aranızda? Doktor bana 3-4 hafta sonrası için şimdiden al randevunu dedi. İlk boş gün 24 şubatmış o güne aldım bende. Fiyatları nasıl sizin oralarda burda 1500 liraymış.
canım özelde yaptırırsan alınır ben devlette önceki gebeliğimde ücretsiz yaptırmıştımŞeker testinde ücret alınıyor mu??
Teşekkür ederimcanım özelde yaptırırsan alınır ben devlette önceki gebeliğimde ücretsiz yaptırmıştım
Kaç haftalıkken yaptırmış oluyorsun canım benden doktor ıstemedı dun randevum vardı 5 hafta sonra dıger kontrol dedı nıfty yaptırdım 3 hafta önce ondan mı ıstemedı acabaBenim 24 şubat ayrıntılı ultrason randevum var . Ben şehir hastanesine gidiyorm
20 24 haftada cikiyormus ama cikmayadabilir dedi doktor korkuyorum ya taburcu oldum evdeyim kanamamda devam ediyor psikoloj bozuldu resmenBenim 3.gebelikte öyleydi. Çıktı 5.ayda.
evet canım 2 hafta önce ben de aynısını yaşadım sabah duş aldım açtı da karnım bildiğin safra kustum olabiliyor aniden mide bulantısı.kızlar az önce duştan çıktım yemek hazırlıyodum bulantı falan olmadan bir anda çok afedersiniz kustum eğilince ağzımın içi doldu bir anda geride elim ayağım titredi böyle bişey yaşayan varmı aranızda hiç bulantım olmadan böyle oldu
evet canım 2 hafta önce ben de aynısını yaşadım sabah duş aldım açtı da karnım bildiğin safra kustum olabiliyor aniden mide bulantısı.
Ben de henüz öğrenemedim. Çok da önemsemiyorum açıkçası. İkisine de çok sevinirim :)Canlarım hayırlı kandillerben bugün miniğimizi görmeye gittim çok şükür herşey yolundaydı sadece tam cinsiyetine bakacakken sırtını tam döndü ve bacakları tamamen kapattı inatçı miniğim
Tek cinsiyet öğrenmeyen ben kaldım sanırım
Ama sağlıklı olması bana şuan yetiyor