2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar detaylı ultrasona gün alan var mı aranızda? Doktor bana 3-4 hafta sonrası için şimdiden al randevunu dedi. İlk boş gün 24 şubatmış o güne aldım bende. Fiyatları nasıl sizin oralarda burda 1500 liraymış.

Seker testini çarşamba yapacağım bu arada 17. Haftanın içinde olacağım o zaman. bu sefer erken oldu kızımda 20 kusurdu yaptırdığımda.2 saat surecekmis 3 defa kan alacaklarmış ara ara hayırlısı bakalım.Insallah şekerim yokturdur.kizimda vardı iğne kullanmıştım.

Kızlar detaylı ultrasona gün alan var mı aranızda? Doktor bana 3-4 hafta sonrası için şimdiden al randevunu dedi. İlk boş gün 24 şubatmış o güne aldım bende. Fiyatları nasıl sizin oralarda burda 1500 liraymış.
Ben çok oldu alalı 21 şubata devlette yaptırıyorum ben

Kızlar kilo için demyrm ben kimsenin kilosuna takilmam sağlıklı olalım yeter ama şekeriniz varmış gibi olabildigince uzak durun bence ben normalde hamur işi yemem makarna çok az. Pirinç pilavı yemem patates binde dışardan paketli gıda vs almamaya calsrm bu bulantılar yüzünden ekmek peynr yiyorm sabah kahvaltısında biraz rahatlıym sebze protein en doğrusu

Benim 24 şubat ayrıntılı ultrason randevum var . Ben şehir hastanesine gidiyorm 🌺

kızlar az önce duştan çıktım yemek hazırlıyodum bulantı falan olmadan bir anda çok afedersiniz kustum eğilince ağzımın içi doldu bir anda geride elim ayağım titredi böyle bişey yaşayan varmı aranızda hiç bulantım olmadan böyle oldu

kızlar az önce duştan çıktım yemek hazırlıyodum bulantı falan olmadan bir anda çok afedersiniz kustum eğilince ağzımın içi doldu bir anda geride elim ayağım titredi böyle bişey yaşayan varmı aranızda hiç bulantım olmadan böyle oldu
evet canım 2 hafta önce ben de aynısını yaşadım sabah duş aldım açtı da karnım bildiğin safra kustum olabiliyor aniden mide bulantısı.

Canlarım hayırlı kandiller 🙏ben bugün miniğimizi görmeye gittim çok şükür herşey yolundaydı sadece tam cinsiyetine bakacakken sırtını tam döndü ve bacakları tamamen kapattı inatçı miniğim 😂😍
Tek cinsiyet öğrenmeyen ben kaldım sanırım
Ama sağlıklı olması bana şuan yetiyor 🥰🥰

Canlarım hayırlı kandiller 🙏ben bugün miniğimizi görmeye gittim çok şükür herşey yolundaydı sadece tam cinsiyetine bakacakken sırtını tam döndü ve bacakları tamamen kapattı inatçı miniğim 😂😍
Tek cinsiyet öğrenmeyen ben kaldım sanırım
Ama sağlıklı olması bana şuan yetiyor 🥰🥰
Ben de henüz öğrenemedim. Çok da önemsemiyorum açıkçası. İkisine de çok sevinirim :)
Bizim aileler çok sabırsız, ona göre bir şeyler hazırlayalım modundalar. Bizden daha hevesliler. Alizenin puffy iplerinden battaniye örmek istiyodum, benim babam almış örmüş, benim bebekliğimden kalma battaniyem var, annemin ördüğü var, eşimin teyzesinin ördüğü var. Bu kadar battaniye arasında benim hevesim de kursağımda kalıyor 😂 bir şey de diyemiyorum, iki tarafında ilk torunu olacak. Alışveriş de yapamıyorum, çünkü biliyorum onlar dolu dolu yapcak. Oturdum onların heveslerini dinliyorum 😂

X