- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #6.481
Demin bir başlık gördüm koptum ya Ormanda yakalanmak die 

kizlar kopuyordu meğer kadının kocası ağaç kesmiş kizlar olarak çok fesatmisiz varya neler yazılmış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlık yalnis olmuş benceDemin bir başlık gördüm koptum ya Ormanda yakalanmak diekizlar kopuyordu meğer kadının kocası ağaç kesmiş kizlar olarak çok fesatmisiz varya neler yazılmış
![]()
Ben inanmıyorum ama yinede kestirmemistim kizimda.dogumdan sonra hemen kestirmistimBenim şuan popomda ama kırılma çok var kestiremiyorum da neymiş batıl inanç kesilmemiş hamileyken
Ben sabunla yapamıyorum saçlar taş gibi sertleşiyor resmen kırılma da çok oluştu bu hamilelikte şaşırdım bakalım ne yapicazKızlar hamilelik döneminde şampuan saç kremi falan ne yapıyorsunuz.
Benim tüp bebek bana 3 ay ev süpürme silme kimyasaldan uzak dur. Şampuan yerine sabun kullan dediler deee artık saçlarım çok sertleşti zor taraniyor. Zeytinyağlı doğal sabun kullanıyorum. Yarın normal kadın doğum a gideceğim onay verirse şampuan a gecerim
Kaç haftalıksin sen kız doğum gelmiş yaBen inanmıyorum ama yinede kestirmemistim kizimda.dogumdan sonra hemen kestirmistimbunda da sanki hamile kalacagimi anlamisim gibi gititm 1 ay once kestirim 3 resim simdiki hali
Aynen başlığa şok şok die girdik zatenBaşlık yalnis olmuş bence![]()
Bebek şampuanları izin vermiyor mu ? Kizima bu sampuani kulaniyorum cok guzel yapiyor saciniKızlar hamilelik döneminde şampuan saç kremi falan ne yapıyorsunuz.
Benim tüp bebek bana 3 ay ev süpürme silme kimyasaldan uzak dur. Şampuan yerine sabun kullan dediler deee artık saçlarım çok sertleşti zor taraniyor. Zeytinyağlı doğal sabun kullanıyorum. Yarın normal kadın doğum a gideceğim onay verirse şampuan a gecerim
Yok canım orda kizima hamileyimKaç haftalıksin sen kız doğum gelmiş ya
Tüp bebek doktoru kimyasal kullanma dedi o anda bebe şampuanı hiç aklıma gelmedi.yarin sorayım bakalım. Saçlarım saç spreyi varmış gibi sert sert olduBebek şampuanları izin vermiyor mu ? Kizima bu sampuani kulaniyorum cok guzel yapiyor sacini
Aynen çok sertleşti taramak ta sorun olduBen sabunla yapamıyorum saçlar taş gibi sertleşiyor resmen kırılma da çok oluştu bu hamilelikte şaşırdım bakalım ne yapicaz
Benim ki dört aylık gibi göbeğim çıktıYok canım orda kizima hamileyimsimdikksi yeni daha belli değil karnım 8 haftalikiz daha orda resimde 9 aylik hamileyim 1 hafta falan sonra da dogum olmustu
Tarak hep Sadi koparıyor ince uçlu tarak var Gratis TE aldım onla arıyorum dört taraklara göre daha iyiAynen çok sertleşti taramak ta sorun oldu
Maşallah bende ilk hamileliğimde çıkmasını istiyordum ama şimdi dogumdan sonra nasıl zayıflayacağım diye düşünüyorum ama bu aralar çok fazla yemeye başladım kesin yakında benimki 6 aylık gibi durarBenim ki dört aylık gibi göbeğim çıktı![]()
İlKinde bende hiç yoktu dokuz aylıkken altı aylık gibi duruyordu kiloyu bebek almıştı incide az büyüktü bunda asicak kendini belli oldu daha 57 kiloyum bakalım doğuma kadar kaç olucamMaşallah bende ilk hamileliğimde çıkmasını istiyordum ama şimdi dogumdan sonra nasıl zayıflayacağım diye düşünüyorum ama bu aralar çok fazla yemeye başladım kesin yakında benimki 6 aylık gibi durar![]()
nekadar kimyasal kulanmamaya çalışsanda bazı şeylerin içeriği 100% doğru değildir.Tüp bebek doktoru kimyasal kullanma dedi o anda bebe şampuanı hiç aklıma gelmedi.yarin sorayım bakalım. Saçlarım saç spreyi varmış gibi sert sert oldu
Ayy ideal kilomİlKinde bende hiç yoktu dokuz aylıkken altı aylık gibi duruyordu kiloyu bebek almıştı incide az büyüktü bunda asicak kendini belli oldu daha 57 kiloyum bakalım doğuma kadar kaç olucam![]()
Kızımda 55 le başladım 66 da bitirdim doğumdan hemen sonra 56 ya düştümm oğlumda ise 56 la başladım 67 le bittim doğumdan sonra 56 ya düştüm hemen şimdi de 56 la başladım şuan 57 deyim bakalım kaça kadar çıkıp geri düşüncemAyy ideal kilombende okadardim 75 kg ile doguma girdim 68 kg dustum dogumdan sonra ve hic kilo veremedim ya ayni kiloda hamile kaldim insallah 80 bulmam yoksa 55/57 tekrar nasıl duşecegim bilmiyorum
![]()
Ayy ne güzel bende öyle istiyorum ama aldıgımı hiç kolay veremiyorum emzirdinmi peki ? Onun etkisi oluyormu zayiflamada kizim beni emedigi icin emziremedim kabul etmedi bi turlu oyle oyle sutumde kesilmistiKızımda 55 le başladım 66 da bitirdim doğumdan hemen sonra 56 ya düştümm oğlumda ise 56 la başladım 67 le bittim doğumdan sonra 56 ya düştüm hemen şimdi de 56 la başladım şuan 57 deyim bakalım kaça kadar çıkıp geri düşüncem![]()