- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #6.521
kızlar selam, ağzınızda acı bir tat oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki tükürük bezi salgısını acımsı tukruk üzerine yapıyor gibi.kızlar selam, ağzınızda acı bir tat oluyor mu?
Allahım fiyatların güzelliğine bakBebek şampuanları izin vermiyor mu ? Kizima bu sampuani kulaniyorum cok guzel yapiyor sacini
evet evet aynısı benim ilk defa oldu bi tuhaf oldum internette de olabilir yazıyor ama size sormak istedim . teşekkürlerSanki tükürük bezi salgısını acımsı tukruk üzerine yapıyor gibi.
Gerçi benimki nerdeyse tamamen bitti geçti gibi ama ara ara geliyor. Üç beş gün önceye dek ağzıma bişey sürmek istemiyordum.
Öyle mi oluyor kiYa ne diycem doğum aklıma gelince korkuyorum yav tamam iki tane doğum yaptım ama ikisi peş peşe oldu aradan dokuz yıl geçmiş ilk doğum gibi sancı çekmek yokmu öldürüyor adami![]()
Evet hiç geçmiyorkızlar selam, ağzınızda acı bir tat oluyor mu?
bende telaş yaptım ay noluyo noluyo diye :) normal olmasına sevindim, naneli şeker filan iyi gelmez mi ki?Evet hiç geçmiyor
Uyumaya çalışcam bakalım denerim teşekkür ederim.Telefona da bakmamaya çalış telefonun ışığı falan da çok kötü etkiliyo mümkün olduğunca gözlerini kapat dinlendir elini yüzünü yıka sürekli soğuk suyla başına buz koy en iyi gelenler bunlar bir de elinde varsa naneli şeker biberiye yağı falan o tarz şeylerden kullan keskin kokulari koklamak rahatlatıyo
Gelebilir belki denemek lazım yok canım normal çoğu kişi de oluyorbende telaş yaptım ay noluyo noluyo diye :) normal olmasına sevindim, naneli şeker filan iyi gelmez mi ki?
Müthiş dökülme var bende de ne yapsam düzelmediBebek sampuani kullan en azından en az kimyasal onlarda
Ben kuru kayısı aldım ise yaradıArkadaşlar günaydın, 11. haftadayım bu iki üç gündür kabızlık sorunu çekiyorumbunun için bir çözüm önerisi olan va rmı?
doktoruna danış canım , fitil yada iğne önerebilir, bende yaşadım 2 -3 hafta önce lekelenme, iğne kullandımKızlar ben dün doktora gittim muayene için herhangi bi rahatsızlığım yok doktor bebekte iyi bir sorun yok dedi. Kasık ağrılarımı söyledim bebekle alakalı değil kronik idrar yolu enfeksiyonum varmış ondan kaynaklıdır dedi. Buraya kadar normal ama bugüne kadar benim hiç lekelenmem yokken bugün lekelenmem var ağrı eşlik etmiyor hafif rahim kasılması var gibi çok hafif oda
Ulaşamıyorum doktora. Panikledim bi andoktoruna danış canım , fitil yada iğne önerebilir, bende yaşadım 2 -3 hafta önce lekelenme, iğne kullandım
panikleme , gidebilecek durumdaysan yanına git istersen bir kontrol etsin, sonrasında tedavi için ilaçlarını yazar . bende lekelenme olduktan bir gün sonra kontrole gittim. kanama olmadığı sürece korkmayalım demişti doktorum.Ulaşamıyorum doktora. Panikledim bi an
Şuan gidebilecek durumda değilim ama msj attım inş en kısa sürede dönüş yapar. Dün herşey yolunda çok mutluydum geceden beri böyle olması modumu düşürdü.panikleme , gidebilecek durumdaysan yanına git istersen bir kontrol etsin, sonrasında tedavi için ilaçlarını yazar . bende lekelenme olduktan bir gün sonra kontrole gittim. kanama olmadığı sürece korkmayalım demişti doktorum.
kayisi bide yogurt iyi geliyorArkadaşlar günaydın, 11. haftadayım bu iki üç gündür kabızlık sorunu çekiyorumbunun için bir çözüm önerisi olan va rmı?
İnşallah canım benim bende uyumuşum erkenden uyumak iyi geldiValla ilk defa böyle oldum kaç haftadır sen de dikkat et. Neyin nesi çözemedim şekerim normal yükselince ağrı yapıyor tansiyon normal bir hava alayım dedim dışarı çıktık yürümeye iyice kötü oldum eve geldik bu zamana kadar hiç böyle bulantım olmamıştı az oluyordu anlayamadımdüzeliriz inşallah
Çok geçmiş olsun