2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?
Midemde hala hassasiyet var canım ağır şeyler yiyemiyorum kusucam korkumdan su bile zor içiyorum inan gastronoloji mi neyse ona git dedi hortum atılması riskli diye cesaret edip gidemedim bugün başka bi doktor la konuştum gavisconu gebeliğinin sonuna kadar bile içebilirsin dedi miden hastaysa a sınıfı hiç sorun değil dedi sizlerin de aklınızda bulunsun midesi yanan arkadaşlar da dahil eziyet çekmek yerine 1 2 gün gaviscon şurup için.
 
Bende bugün doktora gittim iğne yaptılar içerde kan halâ mevcut lavaboya gittikçe akar yada içeride emilir ama riskin devam ediyor dedi doktor yatıyorum bende
Bende gittim bugün benimde hala duruyorlar 3 tane falan doktor hala risk var yok diyemem dedi. İnşallah zamanla geçerler sende sıkma canını bende 5. haftaya dönecek nerden baksan kahve leke geliyor 2 gün gelmese 3. Gün mutlaka geliyor. Kahve leke gelmesi içerideki alanın büyümesini engeller daha iyi dedi.
 
Canım sen kontrole gittin mi tekrar nasıl kanama alanların küçülmüş mü?
 
Ay gastroentroloji endoskopi yaparken bayıltmazsa öğürmekten canı çıkıyor insanın bebek mebek kalmaz aman gitme canım. Bayıltması da narkoz açısından tehlikeli. Gaviscon en iyisi o zaman.
 
Ay gastroentroloji endoskopi yaparken bayıltmazsa öğürmekten canı çıkıyor insanın bebek mebek kalmaz aman gitme canım. Bayıltması da narkoz açısından tehlikeli. Gaviscon en iyisi o zaman.
O kamera bağırsağa kadar iniyormuş canım ondan riskli
 
İnşallah bugünleri atlatırız biran önce yatmak çok sıkıcı dün iyiyim diye oturdum biraz ağrılarım başladı hemen
 
Hayırlı olsun bebekleriniz perinatoloji ekstra uzman olduğu için normal kadin doğuma görünmeden direkt gidilmiyordur diye tahmin ediyorum. O ilk gittiğiniz Doktor sistem üzerinden sizi oraya sevk etmiştir. Perinatolojinin sistemine dusmussunuzdur bence.
 
Evet öyle söyledi kadin dogum doktoru sisteme giriyorum dedi randevu alman için mhrs den randevu alamıyorum hala
 
Aranızda mide ağrısı yaşayan var mı? İki akşamdır midem ağrıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…