- 10 Kasım 2022
- 5.067
- 4.186
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.721
Kaç haftalıksin cnmAkşamları devam. Şu anda çok kötüyüm. Bir de bugün sabah ilk defa bulantım oldu. Çıkarmadım ama çok fenaydı. Sanırım başlıyor yavaş yavaş
Tam da bunu sormaya gelmiştimİyi akşamlar arkadaslar sizdede göbekte ağrı oluyormu ???
Bugün tam 8 haftalık olduk.Kaç haftalıksin cnm
Oluyor bende. Karnım taş gibi. Kasıklarimda ve karnimda batmalar oluyorİyi akşamlar arkadaslar sizdede göbekte ağrı oluyormu ???
Hic geçmiyor da şuan sanki benden ayrı bir devletOluyor bende. Karnım taş gibi. Kasıklarimda ve karnimda batmalar oluyor
Allah kucağına almayı nasip etsin benimde 7+4Bugün tam 8 haftalık olduk.
Arada göbek deliği çevremde sancı oluyorİyi akşamlar arkadaslar sizdede göbekte ağrı oluyormu ???
Şuan aşırı derecede göbeğimin alt kısmında ağrı var fazlada yemiyorum az yiyorum sık yiyorum yinede ağrıyorArada göbek deliği çevremde sancı oluyor
Bir kızım bir oğlum var onlarda hiç böyle olmamıştım kusma tamam vardı ama ağrılarım yoktuArada göbek deliği çevremde sancı oluyor
Hic sormaHic geçmiyor da şuan sanki benden ayrı bir devlet
Benim de 7+1 kızlar. Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsinAllah kucağına almayı nasip etsin benimde 7+4
Aynı durum bendede var sanki dört beş aylık ama gazdan bence soda içtim az da olsa rahatladımHic sormagaz mi bilmiyorum ama simdiden 5 aylik hamile gibi karnım var. Şaşkınım
Amin canım inşallahBenim de 7+1 kızlar. Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
Ben de öyle yapıyorum. Doktor günlük iki soda dedi ama bi tane içiyorum ben. Yine de şişAynı durum bendede var sanki dört beş aylık ama gazdan bence soda içtim az da olsa rahatladım
Aynısı bende de var eşimde sen şimdiden kilo mu aldın diyor.Hic sormagaz mi bilmiyorum ama simdiden 5 aylik hamile gibi karnım var. Şaşkınım
Canım kabızlık bir durumun varmı senindeBen de öyle yapıyorum. Doktor günlük iki soda dedi ama bi tane içiyorum ben. Yine de şiş
Benlede eşim dalga geçiyor kova göbek die bende göbek değil bebek o diyorumAynısı bende de var eşimde sen şimdiden kilo mu aldın diyor.
İşin tuhaf tarafı ilk ultroson için doktora gittim 53. Bugün kalp atışı için gittim 56. Valla inşallah gaz falandır yoksa kapılara sigmicazAynısı bende de var eşimde sen şimdiden kilo mu aldın diyor.
Bazen kabızım ama çok zorlamiyor zorlanıyor simdilik. Zor da olsa çıkıyorum tuvaleteCanım kabızlık bir durumun varmı seninde
Ah bir bilsem keşke daha geçen gün gittim 58 kilo 200 Güran çıktım iki kilo duş dedi 56 yazdı kıyafetle ayakkabıyla darttigi için la ben zaten 55 dim 1 kilo almışımİşin tuhaf tarafı ilk ultroson için doktora gittim 53. Bugün kalp atışı için gittim 56. Valla inşallah gaz falandır yoksa kapılara sigmicaz