- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.581
te ya . Gerçekten durumu iyi olmayan zor durumda kalıyor maalesefBurda ücretsiz izne ayrılıyorsun 2 yıl maas olmuyor maalesef. Çok şükür durumumuz iyi maaşı kafama takmam. Ama şuan taksitim var kesilmemesi lazım mecbur heyet raporu bulmam lazim
Oo iyi o zaman maşallahyok canım göbekten maşallah gayet iyi duyuldu :)
Ben yarın sabah bi sorayım bunuYa evde kedisi olanlar için dışkısından uzak durun dediklerini çok duydum benim doktorum da bu süreçte kedi sevmeye ara veriyoruz dedi canım inan bilmiyorum detaylı sadece çişinin değdiği şeylerden bulaşıyor hayvanın
Ben yarın doktoruma danışayım bakalım bana da tahlil yapacak mıCnm benm doktorum 8. Haftamda benden kedi ve köpek hastalığı rubella ve toksoklazma için tahlil istemişti yaptım temiz çıktı çok şükür bir bağışıklığına bakıyorlar birde şuanda üzerinde varmı diye... Benmde evimde iki tane köpeğim var banada çiş ve dışkılarını elleme dediler zaten bu tedaviye gireli eşim üstlendi temizliklerini Allahtan birde sokaktaki kedi köpeklere temas etmemeye çalış evdekilerin aşıları parazitleri takip ediyorsun ama sokaktakilerin bilmiyorsun o yüzden bilmediğim sokaktaki hayvanlara temas etmiyorum...
Şu an aynısını yaşıyorum, hatta 1 haftadır sürekli böyleKızlar hep bu saatlerde midem hem çok bulanıyor hem de karnım çok acıkıyor. Bir öneriniz var mı?
Haşlanmış patate artık kabız yapıyor denicem ama sağol şimdi yayla çorbası deniyim olmazsa
Kızlar hep bu saatlerde midem hem çok bulanıyor hem de karnım çok acıkıyor. Bir öneriniz var mı?
Şu anda çubuk kraker kemiriyorum. Zor da olsa bastırsın diye yiyorum.Şu an aynısını yaşıyorum, hatta 1 haftadır sürekli böyleAçım ama hiçbir şey yiyemiyorum. Ne yersem yiyim çıkarıyorum. Açlıktan başım dönüyo artık. Bu yüzden acile giden var mı aranızda?
Çok şükür canım yarın kalp atışını duymak için gideceğim inşallahSlm kizlar hamilelik nasıl gidiyor
2. Gebelik Sat 5 ekim yaş 32İkinci gebelik sat 24.09.2022 yaş 33
Sat 5 ekim 2.çocuk yaş 32Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
Bu arada listeyi tamamladim adi listede olmayanlar msj atsinlar bana
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kalp sesini duymak ayrı bir güzellik zaten kaç haftaliksinÇok şükür canım yarın kalp atışını duymak için gideceğim inşallah
Dualarınıza talibim
8 canımİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kalp sesini duymak ayrı bir güzellik zaten kaç haftaliksin
İnşallah bebeklerimiz için her şey yolundadır canım. Benim normaldede olan bir tiroid hastalığım var her zaman dengede tuttum ilaçla bir sorun yoktu zaten sorun olsa gebe kalamazdim. Ama gebelik dengeyi bozdu hormon 6yı geçmiş . Normalde hep 75ml kullanıyordum ilacı. Ama artık üç hafta 100ml kullanicam kan verip bakacak düzeldi mi diye,Korkmamın nedeni hani bu haftalar beyin gelişimi oluyorya. Ya ben müdahale edene kadar olan olduysa diye. E şimdi biz üç haftada bu hormonu normal seviyeye getirirsek hasar olduysa bile düzelecek mi çok endişeleniyorum elimde değil. Annelik böyle birseymis demekki...
İnşallah olmamıştır canım benim endişem bu ilk iki ay hormon bu sekilde kaldı bu ilk tremestirda beyin gelişimi oluyorya o yüzden korkuyorum
Yaaa canım bende aynı şeyden dolayı çok korktum acaba geç kalmışmıyımdır bir sorun olmuşumdur fln diye içim içimi çok yedi inş bir sorun oluşmadan zamanında müdahale etmişizdirİnşallah bebeklerimiz için her şey yolundadır canım. Benim normaldede olan bir tiroid hastalığım var her zaman dengede tuttum ilaçla bir sorun yoktu zaten sorun olsa gebe kalamazdim. Ama gebelik dengeyi bozdu hormon 6yı geçmiş . Normalde hep 75ml kullanıyordum ilacı. Ama artık üç hafta 100ml kullanicam kan verip bakacak düzeldi mi diye,Korkmamın nedeni hani bu haftalar beyin gelişimi oluyorya. Ya ben müdahale edene kadar olan olduysa diye. E şimdi biz üç haftada bu hormonu normal seviyeye getirirsek hasar olduysa bile düzelecek mi çok endişeleniyorum elimde değil. Annelik böyle birseymis demekki...
İnşallah olmamıştır canım benim endişem bu ilk iki ay hormon bu sekilde kaldı bu ilk tremestirda beyin gelişimi oluyorya o yüzden korkuyorum
İnşallah canım sen tekrar kan verdin mi TSH içinYaaa canım bende aynı şeyden dolayı çok korktum acaba geç kalmışmıyımdır bir sorun olmuşumdur fln diye içim içimi çok yedi inş bir sorun oluşmadan zamanında müdahale etmişizdir
Bende 8+5 im bulantılarım çok geçen haftadan beri sabah akşam kusuyorum nezaman geçecek diye bekliyrumKızlar 9 hafta dayım bu haftaya kadar kusmam yoktu bu hafta gece gündüz kusuyorum bu haftada olup hala bulantısı kusması olan varmı yada deneyimli olanlar bu haftada hala kusma olması normal mi?
Çok zorluyor bulantı yaaBende 8+5 im bulantılarım çok geçen haftadan beri sabah akşam kusuyorum nezaman geçecek diye bekliyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?