2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim yaşım daha genç olsa ve sezaryenli olmasam ben de cok çocuk isterdim. Bunları biraz büyütünce eşime 3.yü teklif etcem kabul ederse sonra ben de dükkanı kapatırım

Bende yasim kucuk olsa bir tane daha isterdim. Doyamiyorum cocuklarima her ne kadar uykular haram olsada.
Gecen hafta mideyi usutmustuk. Bu haftada alt azi disleri geliyor. Cok uyaniyoruz o yuzden gece. Allahtan emzirince hemen geri uyuyor.

Bende yasim kucuk olsa bir tane daha isterdim. Doyamiyorum cocuklarima her ne kadar uykular haram olsada.
Gecen hafta mideyi usutmustuk. Bu haftada alt azi disleri geliyor. Cok uyaniyoruz o yuzden gece. Allahtan emzirince hemen geri uyuyor.
Emzirme bitince uykular düzene girer muhtemelen. Bizim öyle oldu. Hamilelik 3 aya indirilse keşke bi suru yapardık 9 ay bitmiyo

Emzirme bitince uykular düzene girer muhtemelen. Bizim öyle oldu. Hamilelik 3 aya indirilse keşke bi suru yapardık 9 ay bitmiyo

Aynen, zaten beni engelleyen sey hamilelik. Sanki hic gecmiyor hamileyken zaman. Birde surekli diken ustundeymisim gibi hissediyorum. Allahtan dogumlarim kolaydida, o surecten travmam yok.
Hedefim iki yasina kadar emzirmek ama zor gibi. Disleri sivri ya, bazen emzirirken acitiyo. Hayirlisi bakalim gittigi yere kadar.
Oglum iki yasinda birakamamisti, her birakmaya calistigimda hastalanmisti. Tatilde felanda kolayima geldi diye bir kac ay ertelemistik.

Benim yaşım daha genç olsa ve sezaryenli olmasam ben de cok çocuk isterdim. Bunları biraz büyütünce eşime 3.yü teklif etcem kabul ederse sonra ben de dükkanı kapatırım
Bir çocukla pert olan ben biz eşimle karar kaldık tek çocukta kalcaz. İkimizde gezmeyi çok seviyoruz rahatimizada çok düşkünüz. İki cocukla bunlar daha zor olacağı için böyle bir karar aldık ama masallah size

Yaaa ben de emzirmeyi o kadar sevmiyorum. Hele 2 yaş cok uzun geliyo. Ben hamilelikten dolayı 8-9 ay emzirdim ama bunda da planım 1 yaşa kadar emzirmek. Kızımın boyu kilosu yerinde öyle çok hasta olan bi tip de değil. 1 yaştan sonra beslenme amaçlı gelmiyor emzirme olayı bana ya da benim etrafimdakiler oyle. Memeyi oyuncak etmişler soğuttular beni

Ben tek çocuktum. Gittiğimiz her yerde sıkılırdım. Şimdi benim de kafamdaki düşünce çocuklar birbiriyle oynar da sıkılıp bize sarmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…