Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Allah iyilik sağlık versin herzaman canım 🙏😍 Çok şükür bugün daha iyiyiz dün biraz garip ağrılarım vardı geçti inşallah bebitomda içerde mutludur 🤲😍 Sen nasıl oldun 🥰
İyi ol inşallah. Biz de iyiyiz. Arada günlük gerginlik sinir durumları oluyor. Doğuma kadar nasıl dayanacagiz bilmiyorum 🤣🤣

Kızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedi 😃bir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin canım 🤲💜 t
Evlat evlattır cinsiyet farketmez sizin baş göz üstüne ama seni anlamak zor değil dediğin gibi detaylıda tam belli olur artık 🙏
Kizlar Hamileligin 15.haftasina giricem
Hala hiç kilo almadim benim gbi kilo almayan varmi bu haftalarda .🌸🌸🤰
Maşallah canım bebeğin sağlıklı olduğu sürece almaman daha iyi aslında 😍

İyi ol inşallah. Biz de iyiyiz. Arada günlük gerginlik sinir durumları oluyor. Doğuma kadar nasıl dayanacagiz bilmiyorum 🤣🤣
Allah iyilik versin canım 🙏 Valla bende bu gebeliğimde çok sinirliyim sesim yükseliyor istemsizce tahamül seviyem sıfır bugün eşime diyorum bi doğurayım bunuda sağlıkla hele 😂😂😂

Kızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedi 😃bir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Ya kaçıncı hafta erkek dediler size belli bi haftadan sonra kordon büyüyor pipi küçük kalıyor diye okumuştum bi yerde geçen hafta bana da doktor bu kordon değilse 🤦‍♀️ pipi dedi yüzde 90 hatta kesin erkek dedi bu haftada başka doktora gittim kız dedi ya anlamıyorum pipiyle kordonu ayırt edemiyormusunuz bana erkek dediğinde de neredeyse 17 haftalıktım küçükte değil yani

Ya kaçıncı hafta erkek dediler size belli bi haftadan sonra kordon büyüyor pipi küçük kalıyor diye okumuştum bi yerde geçen hafta bana da doktor bu kordon değilse 🤦‍♀️ pipi dedi yüzde 90 hatta kesin erkek dedi bu haftada başka doktora gittim kız dedi ya anlamıyorum pipiyle kordonu ayırt edemiyormusunuz bana erkek dediğinde de neredeyse 17 haftalıktım küçükte değil yani
Canm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendi 🤣 çorba oldu anlayacağın bide dediğin gibi kordonla pipiyi madem ayırt edemiyorsun yüzde 99erkek deme bari benzetiyorm diye söyle

Sağlıkla gelsin canım 🤲💜 t
Evlat evlattır cinsiyet farketmez sizin baş göz üstüne ama seni anlamak zor değil dediğin gibi detaylıda tam belli olur artık 🙏
Benim bir oğlum var zaten kız da olsa erkek de olsa benim için problem yok sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter çocuk diye yıllardır hasret çeken insanlar var nankörlük olur ama kız diyor kıza alışıyorsun sonra biri erkek biri kız diyor insanı o sinir ediyor yoksa Rabbim evlat vermiş kızı da erkeği de bir

Canm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendi 🤣 çorba oldu anlayacağın bide dediğin gibi kordonla pipiyi madem ayırt edemiyorsun yüzde 99erkek deme bari benzetiyorm diye söyle
İlginçmiş ben fetal dna yaptırdım ama sonucunu söylemediğim riskli gebelik doktoru kız dedi direkt. Tecrübeli doktor asla yanılmıyor

Kuzu bana hiç bahsetmedi bile doktor direkt amniyosenteze yönlendirdi

Allah razı olsun canim 🙏
Sen kalbini serin tut canım benimde ilk gebeliğimde yaştan dolayı (28di) ikili testim yüksek riskli çıktı amniyosentez önerdiler reddettim sonra baya bilgili ünlü bir perinatologa gitmiştim gayet sağlıklı dedi. 6 bucuk sene önce fetal dna bilmiyordum bu sefer tarama testleriyle uğraşıp durmak yerine direk fetal dna yaptırdım. Eskişehir üniversitesi falan 400 tl ye yapıyormuş diye okudum happy mom uygulamasında.

Back
X