Teşekkür ederim amin canmSağlıkla al kucağına canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin canmSağlıkla al kucağına canim![]()
İyi ol inşallah. Biz de iyiyiz. Arada günlük gerginlik sinir durumları oluyor. Doğuma kadar nasıl dayanacagiz bilmiyorumAllah iyilik sağlık versin herzaman canımÇok şükür bugün daha iyiyiz dün biraz garip ağrılarım vardı geçti inşallah bebitomda içerde mutludur
Sen nasıl oldun
![]()
Burun akıntım devam bir de kalbim çok yorgun hissediyorum ya normal diye düşünmek istiyorumEvde kendi kendime geçiremiyorum tekrarlayıp duruyor![]()
Ben de 19 dayım bende hala almadım. Zayıfladım birkaç kilo onları aldım gebe kaldığım kilodayım şuan ama ekmek hayatımda hiç yokKizlar Hamileligin 15.haftasina giricem
Hala hiç kilo almadim benim gbi kilo almayan varmi bu haftalarda .![]()
Sağlıkla gelsin canımKızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedibir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Maşallah canım bebeğin sağlıklı olduğu sürece almaman daha iyi aslındaKizlar Hamileligin 15.haftasina giricem
Hala hiç kilo almadim benim gbi kilo almayan varmi bu haftalarda .![]()
Allah iyilik versin canımİyi ol inşallah. Biz de iyiyiz. Arada günlük gerginlik sinir durumları oluyor. Doğuma kadar nasıl dayanacagiz bilmiyorum![]()
Ya kaçıncı hafta erkek dediler size belli bi haftadan sonra kordon büyüyor pipi küçük kalıyor diye okumuştum bi yerde geçen hafta bana da doktor bu kordon değilseKızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedibir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Bende öyle yapıyorum canım erken yiyorum midem de yanma ve ekşime oluyorÇok geçmiş olsun canım olabilir tabi benim mide yanmalarımda başladı artık geç vakitte bişey yemeyi düşünmüyorum![]()
Canm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendiYa kaçıncı hafta erkek dediler size belli bi haftadan sonra kordon büyüyor pipi küçük kalıyor diye okumuştum bi yerde geçen hafta bana da doktor bu kordon değilsepipi dedi yüzde 90 hatta kesin erkek dedi bu haftada başka doktora gittim kız dedi ya anlamıyorum pipiyle kordonu ayırt edemiyormusunuz bana erkek dediğinde de neredeyse 17 haftalıktım küçükte değil yani
Benim bir oğlum var zaten kız da olsa erkek de olsa benim için problem yok sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter çocuk diye yıllardır hasret çeken insanlar var nankörlük olur ama kız diyor kıza alışıyorsun sonra biri erkek biri kız diyor insanı o sinir ediyor yoksa Rabbim evlat vermiş kızı da erkeği de birSağlıkla gelsin canımt
Evlat evlattır cinsiyet farketmez sizin baş göz üstüne ama seni anlamak zor değil dediğin gibi detaylıda tam belli olur artık![]()
Özele gittim ondan önce ki de yani kız diyen de özeldiMerhaba özele mi devlete mi gittiniz
İnsallah kolaylıkla geçsin ve hayırlı güzel haberlerini bize vermeni nasip etsin rabbimYarına verdi doktor kızlar duanıza talibim kolay geçer inşallah sonuc içinde Hakkımda hayırlısı olsun güzel haberlerle veririm sizlere![]()
Ben de aynı şekildeyim boğazımı iyileştiremedim bir türlüBurun akıntım devam bir de kalbim çok yorgun hissediyorum ya normal diye düşünmek istiyorum
Demin ilk defa hissettim karnımın alt tarafında bağırsaklarım orda değildir diye düşünüyorum galiba hareket eden bebişti çok heyecanlandımKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? Ben gün içinde 2-3 defa hissediyor gibiyim yanilmiyorumdur umarım
Sanki bi gıdıklanma seğirme gibi hissediyorum ben de uzanırken bi an hoş oluyorKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? Ben gün içinde 2-3 defa hissediyor gibiyim yanilmiyorumdur umarım
Allah yardımcımız olsun inşallah canım annelik işte zor her türlü. Minişlerimizin keyfi yerinde olsun yeterBen sabah güne kusmayla başlıyorum canım benim mide bulantısı kusma hafiflemiyor
İlginçmiş ben fetal dna yaptırdım ama sonucunu söylemediğim riskli gebelik doktoru kız dedi direkt. Tecrübeli doktor asla yanılmıyorCanm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendiçorba oldu anlayacağın bide dediğin gibi kordonla pipiyi madem ayırt edemiyorsun yüzde 99erkek deme bari benzetiyorm diye söyle
Sen kalbini serin tut canım benimde ilk gebeliğimde yaştan dolayı (28di) ikili testim yüksek riskli çıktı amniyosentez önerdiler reddettim sonra baya bilgili ünlü bir perinatologa gitmiştim gayet sağlıklı dedi. 6 bucuk sene önce fetal dna bilmiyordum bu sefer tarama testleriyle uğraşıp durmak yerine direk fetal dna yaptırdım. Eskişehir üniversitesi falan 400 tl ye yapıyormuş diye okudum happy mom uygulamasında.Kuzu bana hiç bahsetmedi bile doktor direkt amniyosenteze yönlendirdi
Allah razı olsun canim![]()