Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acibadem dogum sonrasi hediye olarak bebek bakım cantası veriyor icersinde bebek giyimleri mustela bakim seti bez falanda var ama biz yine goturmustuk. Sezaryende 2 gun kalınıyor ve cok sık değişiklik yapılıyor. Ne olur ne olmaz diye goturmustum. Pek kullanmadık. Anne icinde lohusa kilodu tavsiye etmemislerdi. Daha once ebe ile dogum okulu oluyor ona katılım da da detaylı bilgi veriyorlar. Mümkünse o eğitime katılın.Merhaba acıbademde sanırım bebek ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış doğumdan sonra. Bez ıslak mendil vs hastaneye götürmemize gerek var mı?
Ooy minik kuzu geldiAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Ay harika bi fotograf olmuş. Cinsiyet ile ilgili bir sey söyledi mi dr?Ahhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Canım hiçç sormak aklıma gelmedi cünkü onun hareketlerini görünce çok ağladım. Sırtüstü geriniyor uzanıyor kıpırdıyor ahh allahım hepimizi böyle müjdelerle sevindirsin..Ay harika bi fotograf olmuş. Cinsiyet ile ilgili bir sey söyledi mi dr?
Ahhhhh bi güzel büyümüş ki teyzesiii. Bugün 9+6 ama ısgde 10+5 cıktı doktor uzun olacak dediOoy minik kuzu geldimasallah cilekcim sabah sabah gozumuz gonlumuz acildi
![]()
yaaa eridim şuandaaa nasıl da büyümüş annesii sata göre önde çıkmış sanki ne diyosunAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
günaydın canımm mutlaka haberdar et bizi bakalım bebişler neler yapıyorgünaydın kızlar bugün 4te kontrolüm var heyecanlıyım
Yaaaa Maşallah ona. Bakar bakmaz içime bir prenses olduğu doğdu. Hadi hayırlısı sağlıkla gelişsin minik kuşAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
lekelenenler oldu canım bu grupta da bende de oluyor ama bu konuda kesinlikle öncelikle doktoruna bilgi vermelisin.Kızlar lütfen yarım başına gelen varmı? 10+1 haftalığım. Kahverengi lekelerim gelmeye başladı ama az değil biraz fazla beni korkutuyor. Başına gelen varmı![]()
dimi yaa bende ilk gördüğümde öyle hissettimYaaaa Maşallah ona. Bakar bakmaz içime bir prenses olduğu doğdu. Hadi hayırlısı sağlıkla gelişsin minik kuş![]()
Eğitimi bulamadım doğumuma 1 buçuk ay kaldı izmir acıbademde doğum olacak. Hediye bakım çantası dışında 2 gece kaldığımız süreç içerisinde bebeğin bezi mendili vs her şeyi ile ilgilenilmiyor mu? Kıyafet emzik vs götürcem de bez ıslak mendil pişik kremi vs emşn olamadımAcibadem dogum sonrasi hediye olarak bebek bakım cantası veriyor icersinde bebek giyimleri mustela bakim seti bez falanda var ama biz yine goturmustuk. Sezaryende 2 gun kalınıyor ve cok sık değişiklik yapılıyor. Ne olur ne olmaz diye goturmustum. Pek kullanmadık. Anne icinde lohusa kilodu tavsiye etmemislerdi. Daha once ebe ile dogum okulu oluyor ona katılım da da detaylı bilgi veriyorlar. Mümkünse o eğitime katılın.
Evet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiiiyaaa eridim şuandaaa nasıl da büyümüş annesii sata göre önde çıkmış sanki ne diyosunyaa bişey diyeyim mi içime kız doğdu şuanda senin için neden bilmiyorum usg de çok narin çıkmış resmen bir kız bebek gibi
![]()
Yaa evet bilmiyorum yorumlayamam hiç de anlamam ama öyle hissettim. Hepimiz şu evrelere ışınlanalım acildimi yaa bende ilk gördüğümde öyle hissettim![]()
gozun aydinAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Ayy yesinler onu ya maşallah maşallah güzel bakmışsın annesi hasretini gidermişsindir dimiEvet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiiiUsgde 1 hafta kadar önde gidiyor, doktor uzun boylu olacak dedi
ne yedin kız büyütmüşün bu bıdığı böyle diyor
![]()
Ben işteyim evden yaptgm ekmeemi yedm shdjdjd olsn napalm bunada şükürO sıra da ben kalkıp dışarıda kar varken paşa paşa işime geldim. Çay simit ile kahvaltımı yaptım
Kıyamam yatmaktanda sıkılır ki insannn , sende hareketlenmk istiyorsundrhahaha şimdilik böyle kuzum13. haftadan sonra bende hareketleneceğim hayırlısıyla
![]()