2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
z
kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz. Ben bakıcı ve kreş arasında çok kaldım iyice düşününce kreşin her anlamda daha iyi geleceğini düşündüm bakalım umarım bu süreci o da bende kolay atlatırız

Bana da enteresan geldi bunlari bilmesi yani benim kizim a b c yeni diyor :)) renkleri bazen dogru soyluyor bazen soylemiyor . Siz mi uzerine dustunuz acaba kendiliginden mi ogreniyor

Bana da enteresan geldi bunlari bilmesi yani benim kizim a b c yeni diyor :)) renkleri bazen dogru soyluyor bazen soylemiyor . Siz mi uzerine dustunuz acaba kendiliginden mi ogreniyor
Dil-konuşması hep önde olan bir çocuktu bir de kitaplara bakmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyor. 17.5 aylıkken kitabın kapağındaki büyük harfleri sormaya başladı ve bende söyledim ama öğrenmesi için söylemedim merakı gitsin diye sonrasında 1 hafta içinde tüm alfabeyi öğrendi. Sonra rakamları öğrendi. Renkleri öğrendi. Mesela satranç oynarken eşim satranç taşları ilgisini çekmişti onların adını bilir. 3-4 kelimelik cümle kurabiliyor. Bir de İngilizce öğretmeye başladım bir aydır. 10 a kadar sayar, tüm vücut bölümlerini İngilizce olarak bilir, duygu durumları falan bir cok şeyi söylüyor :)

Masallah bana baya ileri seviye geldi ustun zeka filan olmasin ?? Benim kizimda mama dada up down hi gibi bazi kelimeleri soykuyor ama dili ileride degil , her bebek farkli zaten . Tv izlettiniz mi hic ?

Masallah bana baya ileri seviye geldi ustun zeka filan olmasin ?? Benim kizimda mama dada up down hi gibi bazi kelimeleri soykuyor ama dili ileride degil , her bebek farkli zaten . Tv izlettiniz mi hic ?
Bir yaşından sonra bazı günler yarım saat 45 dakika izledi. Bazı zamanlar hiç izlemedi. Doktorda hazirbulunuslulugu yüksek 2 yaşında psikiyatri değerlendirse iyi olur dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…