- 12 Mart 2022
- 469
- 533
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #36.221
şimdi kalın tuluma geçtik deniyoruz. Acaba üşüyo mu diye. Olmazsa bi numara büyük bez ya da primaya geçebiliriz. Bazen yediğinden içtiğinden fazlasını çıkarıyor gibi geliyoMerhaba ben Prima kullaniyorum böyle sızdırma şikayeti hiç yaşamadım. Bu markayıda tercih edebilirsiniz
Ahahah olabilir vallaşimdi kalın tuluma geçtik deniyoruz. Acaba üşüyo mu diye. Olmazsa bi numara büyük bez ya da primaya geçebiliriz. Bazen yediğinden içtiğinden fazlasını çıkarıyor gibi geliyo
Selam ben de dün gece rüyamda acillerde gezdim benim doğumum başladı ama ben sezaryanliyim diye. Nstye bağlıyorlardı beniKizlar selam bugun dogum yapan var mi ruyamda kendimi gördüm bugun sezeryanla dogum yapacaktim
Selam ben de dün gece rüyamda acillerde gezdim benim doğumum başladı ama ben sezaryanliyim diye. Nstye bağlıyorlardı benihaftaya olacak doğumum insallah
Ben çoktan yaptım dogumu çok sukur 2 buçuk aylık şuanKizlar selam bugun dogum yapan var mi ruyamda kendimi gördüm bugun sezeryanla dogum yapacaktim
Senın doğum ne zaman cnm ne kadar kaldıSelam ben de dün gece rüyamda acillerde gezdim benim doğumum başladı ama ben sezaryanliyim diye. Nstye bağlıyorlardı benihaftaya olacak doğumum insallah
Hellooo
Bi aksilik olmazsa çarşamba günü olacak canımSenın doğum ne zaman cnm ne kadar kaldı
Hadı hayırlısı olsun fazla bırseyın kalmamısBi aksilik olmazsa çarşamba günü olacak canım
insallah canım. Senin nasıl gidiyor bebeklerle hayat?Hadı hayırlısı olsun fazla bırseyın kalmamıssaglıkla gelsın dünyaya
Hüsran dıye bılırım yorgunluk uykusuzluk ıkısı büyük ıkı bebeyle ugrasıyorum akşam oğlan uyumadı 16 aylık oldu ama gecelerı aglayıp duruyor lavaboya pesımden gelıyor bensız durmuyor hıc kızıda cuma gününe anca randevu buldum kalça konturolune gıdıceminsallah canım. Senin nasıl gidiyor bebeklerle hayat?
Tahmin ettim sonradan, sanırım herkes iyiHelloooÇalışmaya başladığımdan beri buraya hiç giremiyorum, işler yoğun eve gelincede her saniye kızımla olmak istiyorum. Telefonu unuttum resmen Epey olduğu için okuyamadım ama umuyorum ki bebişleriniz de sizlerde iyisinizdir
Sen nasılsın bebişin nasılTahmin ettim sonradan, sanırım herkes iyi
Yardımcı olan biri yok mu tek başına çok zorHüsran dıye bılırım yorgunluk uykusuzluk ıkısı büyük ıkı bebeyle ugrasıyorum akşam oğlan uyumadı 16 aylık oldu ama gecelerı aglayıp duruyor lavaboya pesımden gelıyor bensız durmuyor hıc kızıda cuma gününe anca randevu buldum kalça konturolune gıdıcem
Yardımcı olan biri yok mu tek başına çok zorbi 3-5 sene sabredicez artık tabi 5.ye niyetin yoksa
Benim yaşım daha genç olsa ve sezaryenli olmasam ben de cok çocuk isterdim. Bunları biraz büyütünce eşime 3.yü teklif etcem kabul ederse sonra ben de dükkanı kapatırımYok ya istemiyorum hasta olmayı bekliyorum spraıl taktırmak ıcın
Hayrılısı kuzu ya ben baglatıcaktım doktor lâ evragın gelmesını bekledık daha fazla vekleyemeyız kapamalıyız dedı tam kapattı evrak geldı ne güzel baglatıyodhm benim üç nırmalden sonra sonuncu acıl sezeryan olduBenim yaşım daha genç olsa ve sezaryenli olmasam ben de cok çocuk isterdim. Bunları biraz büyütünce eşime 3.yü teklif etcem kabul ederse sonra ben de dükkanı kapatırım
Hayırlısı diyelimHayrılısı kuzu ya ben baglatıcaktım doktor lâ evragın gelmesını bekledık daha fazla vekleyemeyız kapamalıyız dedı tam kapattı evrak geldı ne güzel baglatıyodhm benim üç nırmalden sonra sonuncu acıl sezeryan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?