- 12 Mart 2022
- 469
- 533
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #36.281
Ben gözümde büyütüyorum galibaYemiyorum hahaha tuvalet hakkimida sabah aksam esim gelince kullaniyorum dermisimkiz hep ana kucaginda su gune kadar yuksek yerlere koyuyorum genelde erisemiyo henuz. Oglani yedirirken atistiriyorum genelde kiz uyuyo oluyo gunun cogunsa kaka gaz mesaisi yoksa genel itibariyle herseyimi yapiyorum sukur. Emzirme isi memeler hep fora oglan duskun degildi neyse ki pek orali olmuyo. Benim oglum sakin bi cocuk sukur ki uyarincada yanasmiyo fazla
Yaa benimde annem falan iki haftada bir geliyo ama pek sık gelsin istemiyorum artik bi rutin olusturmamiz lazim cunku genelde onlar gelince bozuluyo duzen hadi sil bastan ugras. Ahaha alisicaktir zamanla onlarda bebekBen gözümde büyütüyorum galibaya annemi ya babamı çağırıyorum her gün. Bi de senin oğlan 1 ay büyük belki 1 ay sonra benim kızım da akıllı uslu olur kardeşini rahat bırakır
Evet onların da benim de alışmam lazımYaa benimde annem falan iki haftada bir geliyo ama pek sık gelsin istemiyorum artik bi rutin olusturmamiz lazim cunku genelde onlar gelince bozuluyo duzen hadi sil bastan ugras. Ahaha alisicaktir zamanla onlarda bebek
Tabi ki bak 20 gun oldu 20 gunun biri bile digerine benzemiyoEvet onların da benim de alışmam lazım
Masallah pheebs senin su enerjine hayranim ve kimseye bel baglamaman efso bir hareketTabi ki bak 20 gun oldu 20 gunun biri bile digerine benzemiyoduruma göre şekillenmeye çalışıyorum işte olacak öyle böyle
İnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunlukMasallah pheebs senin su enerjine hayranim ve kimseye bel baglamaman efso bir hareket
İnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunlukcokta hizli buyuyolar zaten surda 2 sene sonra kucagimda bile durmak istemeyecek ikiside geri gelmeyecek zamanlar
Amiiin cumlemizinMaşallah sana ya, Allah yardımcın olsun vallabu arada büyük olan gece kalkıyor mu hala yada ikisi birlikte kalktığı oluyor mu?
Masallah sana 41 yetmezİnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunlukcokta hizli buyuyolar zaten surda 2 sene sonra kucagimda bile durmak istemeyecek ikiside geri gelmeyecek zamanlar
Canım emzirmeyi hamileliğinin kaçıncı ayında buraktın ve neden bırakmıştın emzirme önerilmiyor muİnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunlukcokta hizli buyuyolar zaten surda 2 sene sonra kucagimda bile durmak istemeyecek ikiside geri gelmeyecek zamanlar
4.ayda bıraktım bizim doktorumuz erkek bebekler daha bağımlı oluyo memeye fiziksel olarak zorlanırsın hem gebelik hem emzirme 1 yaşında bıraksan iyi olur dedi öyle yaptık ve çok mutluyumCanım emzirmeyi hamileliğinin kaçıncı ayında buraktın ve neden bırakmıştın emzirme önerilmiyor mu
Anladım canım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle de emzirme işi bırakma olayı zorunlu mı diye aklıma geldi birden ,evet kesinlikle büyüdükçe daha çok düşkün oluyorlar :) bir de 2. Doğum kiloları ilk gibi hızlı gidiyor mu4.ayda bıraktım bizim doktorumuz erkek bebekler daha bağımlı oluyo memeye fiziksel olarak zorlanırsın hem gebelik hem emzirme 1 yaşında bıraksan iyi olur dedi öyle yaptık ve çok mutluyumbenim asla emzirmeye sabrım yokmuş bir yıl daha emzirme işini götüremezdim ikisinide emzirirken. Şimdi bile geri sayım yapıyorum resmen
Anladım canım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle de emzirme işi bırakma olayı zorunlu mı diye aklıma geldi birden ,evet kesinlikle büyüdükçe daha çok düşkün oluyorlar :) bir de 2. Doğum kiloları ilk gibi hızlı gidiyor mu
İnsan nelere alışıyor alışacağım el mecbur ama o dönemde hunilenmem insallahhYa tek başına da bakılır. Ben biraz rahat etmek istedim. Kızım da evde benle kalmasın en azından bi dışarı çıksın gelsin istedim. Bi de 4-5 ay sonra ise başlıcam onun icin de düzeni oturtmak lazım. Ama her türlü 3-5 seneye rahatızbi daha hamilelikti doğumdu ilerde çok zor ya. Aradan çıkarttık diye düşün bunlar geçici zamanlar. Seninkilerin cinsiyetler ne?
Zaten diyolar ya ikinci çocuk kendi kendine halıda büyüyor diye seninki o hesap olmus ve muhtemelen benimde öyle olcakBende yalnizim canim suan biri yerde takiliyo digeri ana kucaginda masanin ustundeoluyo bi sekil ama malesef tv hayatina giriyo illa ki gunde 20 30 dk elzem islerde aciyorum mecbur bi sorun yasamadik ama istemedigim isti yapicak bisey yok oyle boyle kolayliklar saglamamiz lazim hayatimizda.
Yaaa hayirli olsun hosgeldin kervanaAnladım canım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle de emzirme işi bırakma olayı zorunlu mı diye aklıma geldi birden ,evet kesinlikle büyüdükçe daha çok düşkün oluyorlar :) bir de 2. Doğum kiloları ilk gibi hızlı gidiyor mu
Aynen oyle garibim gazini kendi kendine cikariyoZaten diyolar ya ikinci çocuk kendi kendine halıda büyüyor diye seninki o hesap olmus ve muhtemelen benimde öyle olcak
Ben tv konusunda cok katı değilim kızı da tek başıma büyüttüm ve işim olduğunda tv açtığım zamanlar oldu ona çok takılma yani bizde insanız yaaa napalım.. Bu arada kızım öyle tv meraklısı bir bebekte olmadı icin rahat olsun yani.
Teşekkürler canım aminTebrik ederim canim. Saglikla gelsin minik kus..
Bizim kiz son gunlerde geceleri cok uyanir oldu. Caresi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?